Cookie- og Privatlivspolitik

Winnie og Karina - The Movie

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
07.08.2009
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Winnie og Karina - The Movie
|

I 'Winnie og Karina' har den kristne TV-kanal HKKs dynamiske bestyrelsesformand brug for en kompensationscheck fra det offentlige for at resocialisere et par kriminelle.

Fængselsinspektøren i Vestre Fængsel har brug for ro og orden og DR2-journalisten Julie har brug for to prøveløsladte kvinder til sit tema-lørdag projekt.

Alle pile peger på kaosbomberne Winnie og Karina, der lider af den vildfarelse, at de får 1 million hver for at møde på resocialiserende arbejde på HKK.

Winnie og Karina bliver receptionister fra helvede på TV-stationen, mens de i fritiden sysler med planer om indbrud i Bullers pølsevogn, der angiveligt gemmer på to millioner kroner.

Stand-up komikerne Christina Sederqvist og Linda P spiller titelrollerne i 'Winnie og Karina', der bygger på et satire-program på DR2.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1278 votes)
4.2
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man [får] en stærk mistanke om, at det er for at spinde guld på to komikeres popularitet. En så kommerciel tankegang er der ikke noget galt med, hvis altså filmen havde bragt noget andet og mere til torvs. Men det hele virker så forarmende pointeløst og sjusket..." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Deres uhæmmede mundhuggeri og totale mangel på selverkendelse er glimtvis overrumplende. Men det meste af filmen er klam og triviel.Deres uhæmmede mundhuggeri og totale mangel på selverkendelse er glimtvis overrumplende. Men det meste af filmen er klam og triviel." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... grundlæggende sjusket og ustruktureret." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... ligner mest af alt en billig tv-film (det billige passer dog i overmål godt til karaktererne) og virker som et udvidet afsnit af deres tv-satire. ... Forudsigeligheden er stor. Men er det så i det mindste ikke morsomt? Det er i hvert fald plat, og de to ophavskvinder udforsker de politisk korrekte grænser og sætter fokus på normalitetens grænser på en måde, der kan være prisværdig." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Det er da meget skægt en gang eller to, men den sproglige grimhed bliver trættende i længden." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Kendt fra tv. Dét synes at være salgsargumentet for denne film, som ret beset er et lille stykke fjernsyns-satire, der er blevet strukket ud til 1 time og 15 minutters længde af instruktør Søren Fauli." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ida

Jeg havde forventet noget mere. Jeg synes det var sjusket og kedeligt. Det var ikke nogen der grinede, og jeg overvejede at gå efter en ½ time, trods jeg elsker winnie & karina. Øv øv

Fridauser/723451

Jeg kan ikke være mere enig med dig! Og kan kun sige glæd dig til at se den!

Jeg synes den var helt igennem griner, meeeen de kunne godt lige have fundet på flere sjove scener - man forventer lidt at der er masser af scener hvor man bare falder om af grin og det viste sig så kun at være få scener - men de var til gengæld også Vildt grinere!

ChazzleBedazzle

Hvad kan man sige? Filmen var præcis som jeg havde forestillet mig. Plat, meningsløs og helt igennem uduelig. Men netop DERFOR får den 4 stjerner fra mig. Man går ikke ind og ser denne slags film med forventning om at se et mesterværk. Det er god underholdning. Man skal ikke tænke og forholde sig til noget. Man kan bare få lov til at opleve et sjældent fristed hvor det er okay at slå hjernen fra. Det eneste jeg egentlig vil kritisere er, at nu når showet er blevet lavet til en film kunne ordforrådet måske godt have været udvidet en smule, så man undgår for mange gentagelser af diverse bandesymfonier.
Alt om alt, JEG fik mig i hvert fald et godt grin.

Cecilie

Det er den sjovste film jeg nogensinde har set! :D. Kan klart anbefale den!

Bonzuser/165248

Havde glædet mig meget til at se Winnie og Karina... Men må indrømme jeg blev meget skuffet over den... Følte lidt at de samme kommentarer gik igen og igen og jeg kedede mig en del allerede inden halvdelen af filmen var afspillet.... Synes klart at afsnittende i tv var langt bedre....

Per L. Nielsenuser/694898

Synes overhovedet ikke den var sjov, de sagde det samme hele tiden og der var ikke meget handling i den ..
Der var ikke en eneste der grinede..
skuffende !!

Nicklasuser/669731

jeg synes ikke film levede helt op til mine forventninger, jeg vil sammenligne den med at af de afsnit der blev sendt på DR2, da de lavede afsnit der til....

Men hvis man elskede afsnitene på DR2, så vil man også elske denne film...

Lineuser/497268

Jeg ved ikke hvad anmelderne går efter, når de anmelder en film. Men winnie og Karina er jo ikke en film man skal tænke over, eller noget som helst. Den er bare super sjov hele vejen igennem. Er man til langt ude, sort humor, så det en genial film =)
Vil klart anbefale folk at se den =)

Ida

Jeg er enig med de danske anmeldere i, at filmen ikke er fantastisk, men den er god og lever (næsten) op til serien. Jeg grinede af stort set alt i filmen - det er dog mere "Winnie" og "Karina", der trækker niveauet op.
Anmeldernes kritik synes desuden at være skrevet ud fra kriterier for en "almindelig" film, som Disneyfilm o.lign. - og ikke en skæv, dansk humor-film.

Birgituser/96529

Jeg forstår ikke det danske anmelderkorps. En komedie skal vel underholde og more folk? Da jeg så filmen en almindelig torsdag aften i Viborg, græd stort set hele salen af latter. Hvor må det være trist at være anmelder og ikke kunne more sig med resten af salen. Herlig film... Og temmelig tragisk-komisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.