Cookie- og Privatlivspolitik

Shrek den lykkelige

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
08.07.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Shrek Forever After
|

I 'Shrek den Lykkelige' savner den grønne trold de gamle dage, hvor han følte sig som en rigtig trold.

Shrek bliver derfor narret til at underskrive en pagt med den indsmigrende Rumleskaft.

Pludselig befinder Shrek sig i en forskruet udgave af Kongeriget Langt, Langt Borte, der vender op og ned på alting.

Her bliver trolde forfulgt, Rumleskaft er konge og Shrek og Fiona aldrig har mødt hinanden.

I 'Shrek den lykkelige' er det nu op til Shrek at ophæve, hvad han har gjort, så han kan redde sine venner, genskabe sin verden og få sin eneste ene tilbage.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (202 votes)
4.7
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Den sjoveste Shrek-film, siden første gang den grønne helt charmerede med grove manérer og de tvivlsomme venner." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Langtfra nogen dårlig film - det er bare som om, man har set det hele før." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Henvisningerne til klassiske eventyr, der tvistes og moderniseres, er originale, for ikke at sige henrykkende. Og så næres historien af sine allegoriske kvaliteter." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Shrek Forever After' er glimrende sommerunderholdning og lever højt og flot på sine etablerede figurer med velprøvede og velfungerende danske stemmer. Men det ligner mere en krølle på tre små grisehaler end begyndelsen på et smukt nyt eventyr." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Efter Shrek 3 var fortællingen om Shrek og Fiona vel egentlig slut. Så jeg havde ikke forventet, at en fjerde film ville kunne bidrage med noget særligt.
Shrek Forever After er dog overraskende opfindsom og sprudlende. Når man nu alligevel er i et magisk univers, så er det i bagklogskabens klare lys oplagt at lave en alternativ tidslinie historie og udforske et ”hvad nu hvis...?” scenarie.
Idéen i Shrek 4 er således, at hvad nu hvis Shrek ikke reddede Fiona fra fangeskabet i tårnet? Bliver hun så reddet af Prince Charming i stedet, eller hvad? Svaret fås i denne ganske sjove og underholdende rejse.

Nikolaj

Og jeg håber ikke de laver flere.

 niceuser/446455

EN FANTASTISK FIL ELSKER DEM ALLE 1-2-3-4

Dea<3

Shrek er en af de bedste animations film jeg nogensinde har set! En rigtig sød historie om en trold :) Den kan varmt anbefales til folk i alle aldre!

Tribute

Den var virkelig nice, sjov og mega spændende (som jeg plejer at skrive) De havde virkelig gjort noget ud af denne sidste film i Shrek historien.
Den var mega grineren og var meget bedre end Shrek 2 (som jeg før syntes) var den bedste film, og den tredje film som var så elendig at jeg næsten ville opgive med at se flere Shrek film. Men så kom den fjerde film som gik i en perfekt 3D kvalitet, som var værd at smide Ca. 60Kr. væk på.
Den slår alle de andre Shrek film enormt (især med dens længde hihi)
Se Den!!! (Kan kun Anbefaldes)

MissAceuser/13365

& rigtig sød..

Malene

Jeg syntes den var God :) Men syntes også at de skal slutte nu.. Syntes man har kørt historien om shrek langt nok ud nu. Men den er både sjov og underholdene :D

1D

først var det den tredje som var bedst men nej ikke mere nu er det den fjerde.

isabellauser/661122

den parfekt sluting på alle shrek filem
kyss isabella

VictoriaKuser/892933

Jeg er faktisk lidt skuffet over, den sidste Shrek-film. Alle de andre film, har været sjovere, og mere spændene. Men jeg ved ikke hvorfor det ikke lykkeds for denne... Men den var fin nok.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.