Cookie- og Privatlivspolitik

Med livet som indsats

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.02.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Man on a Ledge
|

I thrilleren 'Med livet som indsats' tjekker en ung mand (Sam Worthington) ind på et hotel, spiser et måltid på sit værelse og træder til sidst ud på afsatsen fra 21. etage, hvor han truer med at springe ned.

Snart samler der sig en masse mennesker på gaden, politi og brandvæsen ankommer til stedet, men han vil kun tale med politipsykologen Lydia Mercer (Elizabeth Banks).

Det viser sig, at han er en fange på flugt, og at han forsøger at bevise sin uskyld. Men er det hele bare et dække over et kup, som foregår på den anden side af gaden?

'Med livet som indsats' er instrueret af danske Asger Leth (Ghosts of Cité Soleil).

kino TV - Asger Leth: "Helt sindssyge ting jeg fik ham til at gøre"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (157 votes)
4.3
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Men filmen er rigtig tømmermænds-action - der ikke giver dig meget, men er underholdende." (Michael Lind)

 • Berlingske

  "Langt hen ad vejen formår Leth og manuskriptforfatteren at maskere hullerne i historien med god gang i den (...) Godt begyndt er dog halvt fuldendt, og i 'Med livet som indsats' består Asger Leth og får det store kørekort til Hollywood." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Selvom Leth har godt greb om den tekniske side af sagen (...) så hober usandsynlighederne i Pablo F. Fenjves' manuskript sig efterhånden op i så udpræget grad, at man skal sluge en hel karavane af kameler for at være med." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det er en noget ordinær thriller, som Asger Leth, søn af Jørgen Leth, har kastet sig over, men hvis det er på den amerikanske mainstreamscene, som han gerne vil slå igennem på , så beviser andengenerations-instruktøren her, at han har en solid fortællerstemme." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det grundlæggende setup er frækt og smart, men plottet udvikler sig slemt utroværdigt i Asger Leths første spillefilm." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jojo-1-0-1

Der er allerede blevet sagt meget om filmen som jeg er enig i, så jeg vil FORSØGE at gøre min anmeldelse kort og overskuelig.

Jeg syntes at Man on a Ledge overordnet er god og fungerer (hvor fungerer her betyder at den er hvad den har været tiltænkt at skulle være) okay.
Filmen er en typisk Hollywood-film som garanteret hiver folk ind med Worthington i hovedrollen og en spændende trailer der formår at fange stemningen igennem hele handlingen, dog havde jeg håbet på et lidt mere gennemført plot.

Jeg var hands down underholdt gennem det hele og sad flere gange på spidsen af biografsædet da bare tanken om at skulle stå på sådan en afsats gjorde mig nervøs for Worthingtons rolle Nick.
Dog var der i længden for mange plot huller og for meget der ikke virkede sandsynligt i manuskriptet til at filmen virkelig gav mig den oplevelse jeg havde håbet på ud fra traileren.

Jeg hælder mellem tre og fire stjerner, men vælger at give den fire da jeg er en sucker for selve afsats-ideen og fordi filmen i sig selv ikke er dårlig, men forudsigelig og slightly urealistisk... Lidt af en skuffelse, men sådan kan det jo gå når man har høje forventninger fra start af.

Dinauser/957067

Vil da godt sige, at den her film er klart en af de bedste jeg har set længe. Den var spændende hele vejen igennem. Normalt bliver spændende film langtrukken i nogle scener, men det gjorde den her ikke overhovedet. Man sad og tænkte, om han ville hoppe, selv om man vel godt kunne regne ud, at han ikke ville hoppe. Den var spændende hele vejen igennem. Jeg er normalt til drama og komedie film, eller Twilight film, men jeg var på en slags 'date', hvor jeg besluttede mig for at se sådan en action film... Og det er da klart noget, jeg vil se igen.

Armin

Dårlig film. Waste of my MULA!

dennis

Jeg var også inde og se filmen hos Nordisk Film i sidste uge. Min kæreste og jeg var begge meget begejstrede for filmen. Vi synes både den indeholdte action, kærlighed og humor, som en god film bør gøre.
Der var nogle få punkter hvor den var lidt forudsigelig, men vi var alligevel begge godt underholdt og anbefaler klart filmen til andre.

Vi giver filmen 5/6 stjerne

Bentuser/9810

Sikke en gang shit af en film? jeg havde svært ved at holde
mig vågen, halvsov et par gange , min kone gik da der manglede omkring en halv time , den dårligste jeg har set længe , fik detsværre ikke set bedømmelsen af den , så var jeg aldrig gået ind og se den en lortefilm så er alt sagt om den.

Kongstad

Ser sku god ud!!! <3

DaviMi

Jeg var ligesom flere andre inde at se filmen for en uges tid siden.
På det seneste har jeg set alt for mange dårlige og kedelige action/agent-film, men denne viste sig ikke at høre til disse. Jeg var underholdt og fanget af scenerne. Modsat mange andre fandt jeg denne spændende fra start, mens den til gengæld, desværre, skuffede omkring slutningen.

Alt i alt ikke en film, jeg ville se igen og igen, men ikke desto mindre udmærket, hvis man er i humør til den slags.

Derudover vil jeg lige nævne, at min søster var virkelig, virkelig glad for filmen.

Rikke

Var til testvisning i Nordisk Film igår :)
Filmen var super god. Spændende hele vejen igennem, dog sidder man på et tidspunkt og venter lidt på slutningen.. Der er masser af spænding, men pludselig mangler man en afslutning.. Men det er HELT KLART værd at bruge penge på :)

Berit I Hanssonuser/8193

Tak til Kino.dk for invitation og til Nordisk Film for afholdelse af det hyggelige arrangement. Min kæreste og jeg havde ingen forventninger og tog imod filmen med åbent sind. Vi var enige om, at man bliver fint underholdt med både spænding, humor, men naturligvis også med den - for amerikanske film - typiske happy ending.

I har alle beskrevet handlingen, så den vil jeg ikke gentage. Dog blot erklære os enige i, at Sam gjorde det godt som hovedperson, dog var vi lidt skuffede over Ed Harris, som var lidt for "overspillet" i sin skurke-rolle.

Alt i alt værd at se...

Martine

Asger Leth har kastet sig ud i noget nyt, og det er ikke helt dårligt. Men med Beretter-modellen tæt ved sin side (også kendt som Hollywood-modellen) får han sammenfiltret en noget forudsigelig og temmelig kliché fyldt film.
De gode sider ved filmen er skuespillerne og den meget fine kameraføring. Der er ikke på et tidspunkt som seer at man føler sig tabt ved et flashback eller de tre dominerende perspektiver fra helten til hjælperen og den onde skurk. Der er meget omhyggeligt blevet taget vare om udtrykket og det kan til tider blive lidt langtrukkent. To af højdepunkterne er bestemt når Ed Harris eller William Sadler indtager scenen – fra den hektiske rolle Sam Worthington er blevet givet, er det helt mageligt at falde tilbage i sædet og nyde hvordan de to andre gæve mænd hviler i sig selv. Som modstykke til den mere seriøse side af filmen, er Jamie Bell og Genesis Rodriguez blevet sat ind for at lave et par falde-på-halen humoristiske indslag. Det virker dog ikke helt optimalt. De to unge skuespillere er fine i rollen, men det er for overfladisk på nogen punkter – det kommer til at minde for meget om forholdet mellem Shia LeBeouf og Megan Fox i Transformers – dog med en mere realistisk tilgang.
Kamera – og lydmæssigt er der heller ikke noget overvældende at skrive hjem om. Det er en flot film, det er sikkert, men et twist i ny og næ kunne have været oprivende i dette action-drama.
En ting jeg dog bed mærke i, da jeg sad i mørket og funderede over hvor alle de små overraskelser var blevet sat ind, var Amerikanernes måde at blive præsenteret på – en smule (hvis ikke meget) naive og zombie-agtige. En scene hvor vores hovedperson (Sam Worthington) skaber opmærksom mod ham selv ved at kaste penge ud fra bygningen han står på, går folk amok og kaster sig over de faldne penge. Jeg synes det var en unødvendig scene – der kunne måske være kommet en lidt bedre idé(?)
Der er ikke meget nyt under solen i Leths nye film, men en plads blandt stjernerne i Hollywood er sikret, siden hans film er en bund solid Hollywood-film.

3/6 stjerner

Ellers tak for en spændende oplevelse i Nordisk Films sal.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.