Cookie- og Privatlivspolitik

Cloudy with a Chance of Meatballs

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.01.2010
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Cloudy with a Chance of Meatballs
|

'Clody with a Chance of Meatballs' (Det regner med frikadeller) er et eventyr af episke... portionsanretninger.

I filmen forsøger en videnskabsmand at løse Jordens hungersnødsproblemer. Det resulterer i, at mad en dag begynder at falde fra himlen som regn. Frikadelleregn!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (400 votes)
4.3
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er skægge fjollerier undervejs, men 'Det regner med frikadeller' ender ... med at tvangsfodre sit publikum med sin ikke så nuancerede fabel om grådighed, overflod og overforbrug." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  "Selv inden for eventyrets vide rammer virker det desværre lige så konstrueret, som det lyder. Karaktererne er heller ikke synderligt charmerende, tonen ret overgearet, animationen o.k. uden at være prangende, moralerne tommetykke." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... besidder ikke samme dybde og charme som den ubestridte animationskonge: Pixar. Alligevel tilfredsstilles øjet af de bløde billeder og bøjelige figurer, alt imens det farvemættede madorgie har en bizar tiltrækningskraft." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Figurerne er ikke uden karikeret originalitet, og fortælleenergien er overvældende, men det afsluttende madmareridt er regulært skræmmende for mindre børn." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

Igen ser vi stilen som er blevet brugt rigtig meget til de sidste mange animationsfilm som er udkommet de sidste mange år. Jeg kommer virkelig til at tænke på Grusomme mig, når jeg ser et udklip af denne film. Men det er bestemt ikke negativt for jeg kan godt lide denne stil, den er også kommet frem i rigtig mange Disney film, og jeg syntes det er fedt at se hvordan at disse slags film har udviklet sig.
Men jeg syntes at filmen er utrolig sød og sjov. Da jeg hørte dens titel første gang tænkte jeg virkelig at “det var en latterlig film” fordi den jo sådan set er virkelig mærkelig. Jeg tænker lidt det samme som når de bliver ved med at blive de film med Cars og Planes osv. At de bare finder på et eller andet mærkeligt for at sælge noget. Jeg følte det faktisk ret længe at det var deres plan, indtil at de kom ud med 2’eren af denne film som jeg faktisk syntes er bedre end 1’eren. Dén er jeg helt vild med, men jeg ved ikke hvad jeg skal virkelig skal syntes om denne, hvis jeg skal være kritisk. Jeg elsker selv mad, og jeg blev egentlig bare mere sulten af at se denne film, dengang og når jeg sidder og tænker på det, kunne jeg virkelig godt spise nogle kødboller. Når det kommer til karakterene eller stemmer, så er jeg heller ikke vildt begejstret. Der er ikke nogen som skiller sig ret meget ud, ud over Neil Patrick Harris som lige giver en lille lyd fra sig en gammel imellem, da han spiller Flints abe, som faktisk ikke kan snakke.

Filmen er sød til børn, men jeg må sige at jeg er mere til 2’eren. Men den er da charmerende.

:-)user/328480

Ej en fantastisk sjov film. Den bringer virkelig det barnlige tilbage i en. Selvom jeg er 16 år, er det den perfekte film til en hyggeaften med tøserne. Super sød og sjov

FilmFaxuser/1051580

'Det Regner med Frikadeller' er visuelt opfindsom og byder på en masse fart, tempo og grin, men den dejlige stemning holder ikke hele vejen igennem, især ikke i slutresultatet, hvor den ender med at blive alt for overfladisk, og sommetider er moralen ikke så godt gennemtænkt som man ellers skulle tro. Der er med andre ord nok at se til i de forskellige handlingsspor, men ikke så nuancerede fabel om grådighed, overflod og overforbrug. I helhed er det et middelmådigt måltid vi får serveret undervejs. Alligevel er 'Det Regner med Frikadeller' et ganske underholdene familieeventyr for ukritiske børn og voksne, der har sat sig til rette i biografstolene for at blive underholdt, for man når aldrig at kede sig, selvom indholdet er rodet og pointerne forudsigelige. Til gengæld forføres man konstant af den meget detaljerede 3D-grafik der følger de gummiagtige figurer og lækre retter, og den velfungerende humor! Desværre er de danske stemmer diffust dubbed. Især fordi budskabet om tolerance bliver forstyrret, fordi Flint - på dansk er indtalt af Jens Jacob Tychsen, hvis stemme ikke just er kendt for at hylde charmen ved forskellighed. Hvis ikke det var for filmens dejlige indhold af flotte og lækre 3D effekter, så ville 'Det Regner med Frikadeller' fungere bedst på hjemme tv'et. Men alt i alt er det en ganske okay tegnefilm, der nok bør nydes for sine talrige sjove øjeblikke og flotte tegnede effekter!

- Skrevet af: Elias

:-)user/328480

Det er en rigtig god og sjov film, som på sin vis virker meger "barnlig" men alligevel er super sjov. En god familiefilm.

Wayne

Men masser af veloplagt humor.

Jeanetteuser/966606

Sjov og tankevækkende film for børn

Jeff

I was not impressed.

 niceuser/446455

det er en dejlig film med meget god mad vi elsker den super sjov

Tribute

Jeg syntes ikke helt at Det Regner med Frikadeller var den store overraskelse, den var ikke særlig sjov som jeg havde forventet, men ellers blev jeg rimelig sulten af alt den mad som fx. Burger, Bacon, Æg, Juice, Pandekager og meget andet dejlig og godt animeret mad. Okay det kan godt være at filmen var lidt sjov men det var ikke noget som fik mig rundt på gulvet af grin. Komedien var nemlig lidt for useriøs og det er ikke særlig sjovt at grine af, filmen kan nemlig slet ikke måle sig med den komedie som kommer fra de andre animerede film fra Disney Pixar.
Men ellers hyggede jeg mig meget under hele filmen og den blev faktisk mere og mere spændende jo længere man kom i filmen.
Cloudy with a Chance of Meatballs er god nok og kan sagtens anbefales til alle børn og de fleste voksne.

Isis

Animationen fejler intet, men historien er uinteressant fortalt. Der er for meget fokus på hans nervøse karakter, forviklede familieforhold og amorøse affærer fremfor den egentlige historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.