Cookie- og Privatlivspolitik

Disco Ormene

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
10.10.2008
| |
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Disco Ormene
|

’Disco Ormene’ er en 100 procent dansk animeret film.

Vi følger den unge regnorm, Bjarne, som er dødtræt af at være allernederst i fødekæden. De andre insekter i baghaven regner orme for nul og niks. De spiser ikke bare jord, de har også jord i hovedet. Og så har Bjarne til og med det kedeligste job inden for kompostvæsenet hos firmaet A. P. Mødding.

Men en dag falder Bjarne over en disco-plade, og med ét drømmer han om at blive disco-stjerne.

'Disco Ormene' er med en stjernespækket rolleliste og et danselækkert soundtrack en film for hele familien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (498 votes)
3.6
4.2

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Alting i denne forunderlige film virker fuldstændig naturligt og troværdigt (Ebbe Iversen). ()

 • BT

  Kan orme være funky? Vel kan de så! Og selv uden rygrad er de helt oppe på beat’et i 'Disco Ormene', der er en glad og munter hyldest til den gode, gamle disco-musik (Birgitte Grue). ()

 • Ekstra Bladet

  'Disco Ormene' er bare skøn, gakket og frydefuld underholdning for børn og deres voksne (Nanna Frank Rasmussen). ()

 • Jyllands-Posten

  ... når der blændes op for discokuglen, er det svært ikke at lade sig rive med. Det er en fornøjelse at høre Trine Dyrholm give den som sørgmodig souldiva i 'I Will Survive' - Gloria Gaynor goes regnorm! - og det er i det hele taget svært at have noget imod en film, hvis pointe er, at vi skal arbejde mindre og danse mere (Sophie Engberg Sonne). ()

 • Politiken

  Humoren er absolut på et rimeligt niveau, og så har danske børn den kæmpefordel , at de får lov til at beholde Peter Frödins herlige fortolkning af Bjarnes håbløse diskodrømme (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mette

Kunne godt lide denne film men den holdt mig ikke fanget i længere tid, den døde ud i løbet af de første 30 minutter hvis jeg skal være ærlig. Denne film kunne måske have brugt en Ormekur men lad mig være fair, så slem var den nu heller ikke.

 niceuser/446455

discoorm filmen er bare en film man får lyst til at danse til vi elsker den

S. Rico

Den er da sød nok, men historien er meget tynd, og den mangler den sprudlende fantasi og humor, som man ofte ser i bl.a. Pixars film.

reneuser/746697

jo jo min datter på 5 syntes den var ok

Arne Storgaard

Sjov og underholdende film, med musik fra dengang man selv gik på diskotek. Sjovt at genhøre alle de gode gamle hits fra 79' og starten af 80'erne.

Laura

Total sjov film med det bedste musik! Man kunne bare ikke lade være med at synge med og så var den i det hele taget også bare en sød historie :)

tanja kristine

var så kedelig, forudsigelig og historien er set før.... og min niece og nevø var ved at falde i søvn... det siger alt :(

von d´Ofpond

Jeg er HELT på linie med ..

Berlingske Tidende (Ebbe Iversen) :

"Animationen er på så højt niveau, at eksperterne på Pixar i USA ikke ville skamme sig over den, og det er utroligt, at denne flotte og fantasifulde film er lavet hos Radar Film i en lejlighed på Vesterbrogade i København."

SE DEN ! KØB DEN !!!

Keglemis

Den var ikke fantastisk, men alligevel meget sjov (hallooo det handler jo om orme!).. Det bedste i filmen er det tidspunkt hvor der går et lys op for pige ormen med hensyn til sangen.. Hun synger jo rædderligt næsten hele filmen igennem, men på det tidspunkt synger hun, så man har lyst til at tude..

Jekofob

Jeg synes filmen var total morsom og var inde at se den 2 gange. Dejligt at se at danskerne også kan :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.