Cookie- og Privatlivspolitik
Preview 2012 - Testosteron-film

Preview 2012 - Testosteron-film

Muskelbundter, actionbrag og labre larver

Stem op!
5
Stem ned!
-2
(reset)

I sidste uge så vi nærmere på årets tøsefilm. Nu er turen kommet til mændene, og en del film i 2012 bliver fyldt med det mandlige kønshormon testosteron. Dem har vi valgt at kigge nærmere på, så du kan få et overblik over, hvilke film der sprænger ting i luften, byder på seje actionhelte og lækre, men farlige damer.

De 15 film er fyldt med store Hollywood-navne, så der er både noget at se på for drengerøvene og deres kærester.

Klik på en titel for at læse mere om filmene.

Safe House
Ryan Reynolds spiller en uerfaren CIA-agent, der skal holde øje med eks-agenten Tobin Frost (Denzel Washington). Men de to må sammen flygte fra det "uigennemtrængelige" opholdssted, de befinder sig i, da de bliver angrebet af snigmordere.

Hamilton: I nationens interesse
Den seje, svenske agent Hamilton (Mikael Persbrandt) drager til Somalia for at finde en svensk våbenekspert, der er blevet kidnappet sammen med en række GPS-styrede raketter.

Contraband
Mark Wahlberg agerer endnu engang actionhelt i 'Contraband', der strøg direkte ind på 1. pladsen i USA. I filmen er Wahlberg en tidligere smugler, der nu arbejder som sikkerhedsvagt på ruten mellem Island og Holland. Men snart må han vende tilbage til sit oprindelige erhverv.

Haywire
Steven Soderbergh er måske mest kendt for de behændige Ocean's-film, men han kan skam også godt skrue en actionbasker sammen. Smukke Gina Carano spiller en undercover-agent, der bliver en del af et større spil om magt. Stjernespækket rolleliste med Michael Douglas, Antonio Banderas, Michael Fassbender og Ewan McGregor på sidelinjen.

Bullet to the Head
Sylvester Stallone spiller hovedrollen i en film om en umage alliance mellem en politibetjent og en lejemorder, hvis partnere begge er blevet myrdet af en fælles fjende.

How I Spent My Summer Vacation
Mel Gibson spiller en professionel kriminel, der bliver snuppet af de mexicanske myndigheder og ender i et benhårdt fængsel.

The Cold Light of Day
En ung mands familie bliver kidnappet under en ferie til Spanien, så nu må han tage sagen i egen hånd for at redde dem. Fremtidens Superman, Henry Cavill, har hovedrollen over for Bruce Willis og Sigourney Weaver.

Stolen
En tidligere tyv (Nicolas Cage) kæmper desperat for at finde sin datter, der er blevet kidnappet og låst inde i bagagerummet på en taxa.

The Bourne Legacy
Matt Damon er ude, men han erstattes af Jeremy Renner fra 'Mission: Impossible - Ghost Protocol'. I 'The Bourne Legacy' er han en agent, der er blevet optrænet af et program, som er endnu hårdere end Jason Bournes Treadstone.

The Expendables 2
Det bliver ikke mere testosteronholdigt! Sylvester Stallone, Jason Statham, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren og Chuck Norris er alle med, når der skal deles øretæver ud i fortsættelsen til 2010-filmen.

G.I. Joe - Gengældelsen
Hvordan gør man efterfølgeren til den underholdende 'G.I. Joe - The Rise of Cobra' (2009) endnu mere mandig? Man tilføjer selvfølgelig Dwayne "The Rock" Johnson og Bruce Willis til rollelisten som henholdsvis tungvåbeneksperten Roadblock og den legendariske Joe Colton.

Cogan's Trade
I 'Cogan's Trade' spiller Brad Pitt politibetjenten Jackie Cogan, der undersøger et røveri, der fandt sted under et spil poker, der blev beskyttet af mafiaen.

Parker
Jason Statham spiller en tyv, der lever efter et moralkodeks, som gør, at han aldrig stjæler fra folk, der virkelig har brug for penge. Nick Nolte og Jennifer Lopez er også med i thrilleren Parker.

Skyfall - James Bond 23
I den 23. James Bond-film spiller Daniel Craig igen Agent 007, der får testet sin loyalitet over for M (Judi Dench), og som skal uskadeliggøre den trussel, som MI6 står over for. Javier Bardem og Ralph Fiennes spiller skurke i filmen.

47 Ronin
I det 18. århundrede beslutter en gruppe samuraier sig for at hævne deres far. Filmen er med Keanu Reeves og Hiroyuki Sanada (Sunshine) i hovedrollerne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Igen bliver det på ”mandesiden”, at jeg skal finde de film jeg helt sikker skal se i 2012. På den såkaldte tøseside, er det kun En Kongelig Affære der pt. kan få mig til at trække penge op ad lommen. Det er til gengæld også en film jeg har set voldsomt meget frem til. Nu vel, mine valg:

Haywire
Steven Soderbergh, Michael Fassbender og Ewan McGregor er 3 grunde til at jer vil se denne film.

The Bourne Legacy
Bliver en ”har egentlig ikke lyst, men ser den alligevel”-film alene af den grund for at se hvad der kan komme ud af at røre ved en nærmest hellig gral inden for actionfilm uden MD.

Cogan's Trade
Lyder som et godt plot og Brad Pitt plejer at være ret effen til at vælge sine roller.

Skyfall - James Bond 23
Altså, det er James Bond ikke!! Det er åbenbart Ralph Fiennes lod at spille skurk, men han gør det jo også så godt. Toppen af cremen havde været, hvis Jason Isaacs også have sluttet sig til rollelisten, but one can only dream.

Jeff

I will see Cogan’s Trade and 47 Ronin. Skyfall is a must see for me. I’ll probably see Haywire just for a look at that cast in action.
I might see Safe House, How I Spent My Summer Vacation and Cold Light of Day, but might not depending on the buzz. The same goes for Bourne without Bourne…

Zimonuser/670521

Ville nu også mene at The Avengers burde være på den liste. Den kan da ikke blive mere testosteron agtig :)

Camilla Edelbo Kold

Uha hvor jeg glæder mig... Der er helt sikkert en hel del af disse jeg kommer til at se. Især Safe House, Cold light of day og Expendables 2 kommer til at stå på min hitliste i 2012...

Jane Lyngholmuser/377945

Jeg skal se næsten allesammen :-) Men jeg har lige en voldsom modvilje mod Stallone. Så dem kommer jeg højst sandsynligt IKKE til at se.

Anonymuser/0

Jeg eeeeeelsker testosteronfilm :)

rene

How I Spent My Summer Vacation
er faktisk en af dem jeg glæder mig mest til lyder rigtig fed. men der er da mange man skal se

Wayne

Og så er der jo også superheltefilmene, som vel også hører til i dette segment. Bond er ventet med længsel, Jeremy Brenner i Bourne skal nok fungere.
Hammilton, G.I. Joe og Bullet to the head bliver nok først set på DVD.

khadwar_neang_666

helt meget ultra kort ...

ser frem til at skal ind og se all film mere eller mindre på et eller andet tidspunkt ...

der med er dette sagt ...

S. Rico

En samuraifilm med Keanu Reeves - det lyder som et klart must.
Ellers er der jo de oplagte must see film som Skyfall og Bourne Legacy.

Jeg glæder mig faktisk til at se Jeremy Brenner i stedet for Matt Damon. Jeg har altid godt kunne lide Damon men synes ikke Bourne filmene helt fungerer. Nyt frisk blod kan gøre underværker, og Brenner er en genial skuespiller.

Stolen! Øh, minder det ikke lige lovligt meget om Taken med Liam Neeson?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

12 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden