Cookie- og Privatlivspolitik

Limitless

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
21.04.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Limitless
|
I thrilleren 'Limitless' lider den unge forfatter Eddie Morra (Bradley Cooper) af en nedslående, kronisk skriveblokade.

En dag får Eddie chancen for at prøve et nyt kemisk produkt, NZT, der udvider hans hjernekapacitet til 100 %.

Pludselig kan Eddie huske alt, han nogensinde har læst, hørt eller set, kan lære et fremmed sprog på en dags tid, forstå og forbedre avancerede ligninger og jorde hvem som helst i hvilket som helst emne - så længe han tager NZT hver dag.

Inden længe tager han Wall Street med storm ved at forvandle en mindre portefølje til millioner.

Eddies evner bliver også bemærket af milliardæren Carl Van Loon (Robert De Niro), der ansætter ham til at styre en gigantisk handel.

Al denne succes bringer dog også Eddie i søgelyset for gangstere, der vil gøre hvad som helst for at få fingrene i hans lager af NZT. Og samtidig sætter bivirkningerne ind med fuld styrke.

'Limitless' er instrueret af Neil Burger ('The Illusionist', 2006).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (315 votes)
4.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... intelligent underholdning..." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "En stor del af grunden til, at 'Limitless' langt hen ad vejen fungerer fortrinligt, er netop, at Cooper formår at være både charmerende, sjov, plaget deprimeret, ondskabsfuld og kæk. Han kommer ganske enkelt hele følelsesregistret rundt i denne veloplagte thriller." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Eddie spilles trættende af den kedsommelige Bradley Cooper, der ligner en kikset udgave af George Clooney. Hans talent beløber sig til to ansigtsudtryk, hvoraf han kun bruger det ene - det forkerte." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Det er helt igennem Coopers film. Trimmet og tjekket ... bryder [han] igennem... Neil Burger ('The Illusionist') må deles med fotograf Jo Willems om æren for de optiske bedrag..." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men så hellere ikke mere end det. Jeg synes den første del er filmen er rigtig god, både underholdende og tankevækkende. Lidt for syret bliver den desværre til sidst, og filmen formår ikke helt at sprudle igennem desværre. Men den er bestemt okay.

Magnususer/539959

Helt klart en film der skal ses.

Thor

Fed film ville nu også godt have læst boge af Neil Burger 'The Illusionist', fra 2006

SMOjr

Jeg kan nu mægtig godt lide Bradley Cooper i denne rolle, hvor man ser ham både ramme bunden og toppen flere gange i løbet af filmen - og det er da også hans præstation der driver filmen. Selve ideen omkring en pille der booster folks evne til at bruge hjernen er ganske interessant og anderledes, men for mig var det mere den visuelle del der solgte oplevelsen. Flot filmet og klippet sammen, man gør helt klart sig selv en tjeneste ved at anskaffe filmen på Blu-ray. Dette er meget tydeligt når han går fra kedelige og uinspirerende Eddie til oplyste og energiske Eddie, idet han tager pillen. Filmen mister dog en del af gnisten hen i mod slutningen, og til sidst føler man at der mangler noget for at afslutte filmen helt, som om en masse detaljer blev skåret væk eller sprunget over med vilje. Men alt i alt, en ganske underholdende lille film.

Tobias

Bedste film jeg har set længe

Meten

Det er helt bestemt en film man bør se!!
Den er tankevækkende og helt anderledes, hvilket er det der gør den så god!!

Wayne

ikke hænger helt sammen. Men det er bragende god underholdning, hvis man accepterer ideen om et designerdrug som virker så hurtigt og effektivt. Men burde andre som tog det ikke også være på højde med hovedpersonen? Eller over? Han er jo tilsyneladende jo ellers ikke den skarpeste kniv i skuffen.

Bjarke Friis Kristensen

Hvad ville du gøre, hvis du kunne tage en pille, der på få sekunder optimerede din hjernekapacitet og gjorde dig superintelligent, succesfuld og rig? Sådan en pille er præmissen for den heftige 'Limitless', hvor den hensunkne forfatter Eddie selvfølgelig tager den. Straks boostes hans hjerne og pludselig ligger verden for hans fødder.

Ja, selvfølgelig er der plothuller i skidtet – men bider man på den i grunden fjollede præmis, er det et forrygende trip at være med på. Her holdes sømmet veleksekveret i bund hele vejen, mens instruktør Neil Burger folder visuelt opfindsomme krumspring ud, som bl.a. fordoblede spejlbilleder og svimlende kamerature gennem New York.

- Læs videre på min filmblog: http://blog.mtv.dk/movies/2011/08/17/bradley-cooper-med-boostet-hjerne-u...

S. Rico

Super god historie og rigtig godt udført med en sprudlende Bradley Cooper i front. De mange farverige biroller er også med til at krydre denne underholdende film, som vel kan betegnes som en slags komedie-drama-thriller.

Magnususer/539959

En ok god film til en trist og skod Vejrs dag som i dag.
Ikke noget man har set før.

Den skal ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.