Cookie- og Privatlivspolitik

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
|

I filmen 'Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back' (Imperiet slår igen) har oprørerne søgt tilflugt på isplaneten Hoth, hvor de er godt i gang med at lægge planer for deres kamp mod Kejseren, Darth Vader og resten af Imperiet. Men så angriber Imperiet...

'Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back' er den anden film i den oprindelige trilogi.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (199 votes)
5.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Med slaget på Hoth, en mere mørk og dyster tone samt måske verdens mest berømte afsløring er 'Imperiet Slår Igen' den bedste i den oprindelige trilogi.

Nikolaj

Mørkere og endnu flottere end den første. Darth vader er endnu mere ond, end han var i den forrige. Men da hans berømte scene med Luke kom frem får man en mere følsom og mere menneskelig side af århundredets aller største skurk.

Bond

Det er på alle punkter lige så god so sin forgænger. Historien fortsætter på bedste vis og ender til starten på en treer.

Star

Fed film, bedre end star wars fra 1977.Og effekterne er gode, selvom det er en gamel film.

Anonymuser/0

Hvordan kan man ikke elske den her film. Boba Fett, Yoda, fede kampe, god effekter af en 1980 film at være. Og selvfølgelig "I am your father"

Frank

God film

Filmville.dk

The Empire Strikes Back er en fantastisk og en endnu mere vellykket fortsættelse på sin succesrige lillebror A New Hope. Denne gang har Twentieth Century Fox nemlig investeret flere penge i projektet og det har de formået at udnytte til det yderste. Man bliver simpelthen bare smidt ind i det her univers man aldrig vil ud af igen når først man har hørt Yoda's vise ord og været offer for Darth Vaders overlegne attitude!

Når det kommer til stykket er filmen nok en af de bedste i rækken. "The Force" er stærk i denne film og så har den virkelig bare alle de elementer der hører en Star Wars-film til! Kort sagt så ligger The Empire Strikes Back simpelthen bare på toppen og derfor får den 6 Døds"stjerner"!

- http://www.filmville.dk/ep-v-the-empire-strikes-back

Wayne

Lidt en pause inden det store opgør og en anelse bedre end 3 eren( eller 6'eren), som var fyldt med for mange bamser.

S. Rico

Mange har udråbt denne til den bedste i serien. Det er jeg så ikke helt enig i. Der er efter min mening for meget "ligegyldig" action og for lidt af det, der for alvor definerer Star Wars magien. Det er dog kun en lille anke til en ellers på alle måder storslået film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.