Cookie- og Privatlivspolitik

Klovn: The Movie

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
16.12.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Klovn: The Movie
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|
Billetter

Komedien 'Klovn: The Movie' bygger på den danske tv-serie af samme navn.

I hovedrollerne ser vi selvfølgelig Frank Hvam, Casper Christensen, Iben Hjejle og Mia Lyhne. Filmen byder desuden på gæsteroller af bl.a. Medina, Jørgen Leth, Mikael Bertelsen, Remee og Simon Kvamm.

Frank og Casper skal denne gang på kanotur, og som enhver rigtig herretur involverer det både bordelbesøg og joints ... men planerne ændres radikalt, da Mias nevø, Bo, pludseligt skal med.

'Klovn: The Movie' er instrueret af tv-seriens faste instruktør, Mikkel Nørgaard.


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2379 votes)
4.9
4.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Frank Hvam og Casper Christensen bruger et gigantisk læs drengerøvshumor som undskyldning for at fortælle en virkelig fin udviklings­historie. 'Klovn - The Movie' er brilliant komik." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "Temaet for filmen bliver dermed tissemænd... Lyder det sjovt? Nej vel? Men det er det faktisk... Men bag latteren indsniger sig dog alligevel følelsen af, at Casper og Frank kunne have lavet en bedre og farligere film." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Er filmen lige så god som serien? Svaret er ”Njooo”. Den er lige så god som de mellemgode afsnit og ikke så god som de bedste." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det er ganske enkelt den sjoveste danske film, jeg har set i umindelige tider. Og den mest tåkrummende. På den gode måde." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Alt sammen er det tåkrummende pinligt og overdrevet selvsmagende, og dermed giver de to klovne Casper og Frank både berømthedskultur og jantelov et ordentligt slag i bolledejen. Det gør ondt på den rare måde." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Lad os derfor slå fast med det samme, at det ikke bare går godt, men decideret forrygende med at omsætte pinlighederne fra tv-succesen ’Klovn’ til film... lattermusklerne vil holde fest i halvanden time, inden eftertanken får lov at tage over." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

Klovnernes første film er en ren Tour De Force i utroligheder, mandeflirt og Underberg - fedt, fedt, fedt..

Lars Michael

Helt klart den bedste film i serien, hvor man slet ikke kan holde af både Frank og Casper.

Nikolaj

"Klovn: The movie" overgår, serien af samme navn, hvad angår pinlige og tåkrummende situationer! Selvom filmen overskrider nogle vilde grænser for hvad man kan vise på film, så kan man bare ikke lade være med at være færdig af grin!

For at denne film skulle fungere, skulle der dog være et plot der kunne holde hele vejen igennem. Det formår man ved at skabe en historie der omhandler Franks jagt på at bevise sit faderpotentiale overfor Mia. Selvfølgelig får Casper ham ud af kurs, og så står de ultra pinlige scener bare i kø! Sammen med et hold af danske kendisser, der ligesom i serien fremstilles som selvcentrerede og sjofle, har man designet perfekte rammer for denne komedie.

Det er sjældent at filmudgaven af en TV-serie resulterer i et godt produkt, men hvis man er fan af KLOVN-serien, så vil man ELSKE denne fremragende filmudgave!

Anne Kathrine

Hvorfor jeg lod mig selv blive overtalt til næsten to timers tortur er et spørgsmål, der nok aldrig kommer svar på. Helt sikkert er det dog at jeg hellere vil gnave min egen arm af end nogensinde at lade Frank og Kasper forpeste mit liv igen.

Julius

Klovn: The Movie mangler lidt af den samme akavet-hed, som tv-serien havde. Der går lidt for meget 'under-bæltestedet-humor' i den hele tiden, men det betyder ikke, at den ikke er sjov; for det er den! Det bliver bare for meget en gang imellem...

+ Godt skuespil, ekstremt sjove scener

- Filmen får lidt for meget sex en gang imellem, til det punkt, hvor man egentlig bare tænker: 'Ej, kom nu videre til næste scene.'

Markuser/621844

Klovn The Movie er super sjov - og enormt godt skrevet ligesom serien .

Niels

Man har forsøgt at gøre alt større og voldsommere, da man flyttede Klovn fra den lille skærm til det store lærred. Resultatet er ret sjovt, men tv serien er sjovere. For komiken er tit i de små detaljer og finurligheder. Og I behøver ikke lave en efterfølger for min skyld!

Lea

Det er ved at være noget tid siden jeg har set denne film. Men husker den som super sjov og virkelig tosset. En film jeg sagtens kan se igen! ;-)

Antaeus

Jeg har lige set den på dvd og jeg var ved at falde ned af sofaen af grin. Kæft, der er en masse sjove episoder hvor man bare slet ikke kan lade være at falde om af grin. I nogle scener grinede jeg i flere minutter. Godt jeg ikke så den i biffen.

karstensen

typisk klovn, sjov og lige til. masser af pinligheder fra frank. ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.