Cookie- og Privatlivspolitik

The Bounty Hunter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.03.2010
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Bounty Hunter
|
I 'The Bounty Hunter' får den let anløbne dusørjæger Milo Boyd (Gerard Butler) til opgave at finde sin eks-kone, Nicole (Jennifer Aniston), der er løsladt mod kaution, men udeblevet fra retten.

Milo er overbevist om, at det er lettjente penge, men da Nicole stikker af for at opklare et mord, der involverer politiet, bliver Milo mindet om, at hvad angår ham og Nicole, er der aldrig noget, der er enkelt.

Det forhenværende par har faktisk så travlt med at genere hinanden, at de først i sidste sekund opfatter, at der er nogen, der forsøger at gøre dem tavse.

'The Bounty Hunter' er instrueret af Andy Tennant ('Hitch').
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (883 votes)
4.3
1.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'The Bounty Hunter' med Jennifer Aniston får en stjerne, og det er kun fordi skuespillerne ser så godt ud." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Aniston og Butlers nye film er et stort gab" (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Utoligt, de orker: Jennifer Aniston og Gerard Butler er habile skuespillere, men har begge spildt deres tid på inhabile romantiske komedier. Endnu et skrækeksempel: 'The Bounty Hunter'." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Scenerne slæber sig af sted i 'The Bounty Hunter'." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "'The Bounty Hunter' fanger ikke humoren. Lidenskaben er usynlig på lærredet i usjov komedie." (Sophie Sonne Engberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Vicksuser/989644

Det er godt nok længe siden jeg var inde og se den, men den var ret god synes jeg! :D

Wayne

men komedier er bare set så meget bedre.

kim

Den eneste grund til at enlig satte mig ned for at se denne film var faktisk på grund af Gerard Butler. Super skuespiller.. Men ikke lige hans bedste film

Sanne

Denne fil er virkelig ringe. Humoren er plat, karakterene overspiller i en så irriterende grad at jeg kun kan sige nej nej neej. Gerard Butler burde egentlig passe i rollen, men gør det ikke. Jennifer Aniston skulle nøjes med "venner", og ligge karrieren på hylden.

Malena

Filmen "The Bounty Hunter" tilegner sig ligesom en snert af venner, måske er det fordi Jennifer Aniston er med - men også den stemning den skaber. Man kunne ligeså godt finde "Joey" og "Venner" frem, filmens historie er i det hele taget også ret plat. Alt sker 'helt tilfældigt', efter min mening for tilfældigt.

Daneuser/12887

Jeg ser alle film med Gerard Butler, så selvfølgelig også denne. Det betyder dog ikke at jeg kan lide alt han er med i. Denne film var ok, men heller ikke mere. Jeg synes Jennifer spiller ens i alle film, men jeg kan godt lide hende og de havde helt klar en god kemi.
Ved at indspille en sådan type film (betale godt) giver det Gerard mulighed for at lave nogle typer film, som virkelig betyder noget for ham og som han ikke får særlig meget for at være med i. FX." Machine Gun Preacher" som han er ved at optage lige nu, han får kun 100.000 £ for den, er producent på den, men manuskriptet var bare så godt (autentisk) at han BARE måtte være med og jeg elsker når han gør det for det er her han laver sit bedste arbejde ( ligesom på Dear frankie). Jeg glæder mig til at se denne film.

Melunauser/583834

Den passede lige til mit humør og jeg var ret godt underholdt hele vejen igennem.

Søsuser/639230

ikke lige det jeg havde regnet med. troede den var mere humoristisk.

Mariaen

Jeg synes filmen var ok, men ja den var ret forudsigelig.

Malou

Jeg ved ikke helt om man kan kalde det skuffene. Men den er da ikke på højde med visse Storfilm! Den er MEGET forudsigelig og romantisk. Den er ikke en super film, men jeg vil dog alligevel andmelde den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.