Cookie- og Privatlivspolitik

Scoreturen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.01.2012
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Inbetweeners Movie
|

I den britiske komedie 'Scoreturen' er det endelig blevet sommer for Will, Jay, Neil og Simon.

Tiden med endnu færre chancer hos pigerne fra skolen kan begynde, men der kompenseres rigeligt med deres livs score-ferie til ferieparadiset Kreta - klar til at blive indtaget under de fire venners motto: En for alle - og hver mødom for sig selv!

Problemet er blot, at det er langt sværere for de 18-årige drenge at score, end de nogensinde havde regnet med.

'Scoreturen' er baseret på den britiske sitcom ’The Inbetweeners’, og spillefilmen debuterede med Englands største åbningsweekend nogensinde for en komedie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (334 votes)
4.3
2.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... voldsomt plat. Man skal virkelig være en stor fan af pruttejokes og deslige, for at holde af historien og de groft karikerede karakterer, der langt fra er så søde og elskelige i al deres håbefulde kiksethed, som det vistnok var meningen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Humoren er plat. Og handlingen er forudsigelig. Men kemien er i top. Og så står vittighederne nærmest i kø for at komme til." (Henning Høeg)

 • Politiken

  "... [gør] kynisk grin med de figurer, den egentlig skulle holde af." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Filmen placerer sig midt imellem 'Tømmermænd i Vegas', 'American Pie' og 'Superbad'. Ikke så morsom som førstnævnte eller så god som 'Superbad'. ... Will, Jay, Neil og Simon er karikerede og lidt for tydeligt omplantede fra en tv-serie, men også skildret med hovedrystende ømhed..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Balancen mellem grotesk realisme og pubertær ønsketænkning er meget tilpas. Sjofelheden har tyngde. Det er anstrengende, men det er ikke helt skævt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lind

Jeg må sige, at denne film var en skuffelse. I Traileren så den ret så sjov ud, men da jeg kom igang med filmen var der ikke noget specielt ved den. Ja, det er en komedie, men den var bare slet ikke til min slags humor. Det var bare plat, på plat, på plat. Filmen havde da også nogle gode øjeblikke, men for mig blev de overskygget af alt det andet.

Freja

Den ser vildt sjov ud..
Den må jeg bare se ! xD

Mads Nikolaj

Lasse.
Jeg kan ikke give dig mere ret!!
Jeg bliver "GLAD" når der er nogle der skriver sårdan noget.

Ellauser/948153

Hej Kino - brugere..

Jeg skal med en masse venner ind og se filmen, umiddelbart ser den temmelig ok. Ud. Nogen der har været inde og se den og kan evt. Komme med nogle 'anmeldelser? eller udtalelser?'

Grunden til at jeg spørger er om den er værdig at se eller om det er ren tidsspilde. Anmelderne er lidt uenig, men ret skuffede:(

Forresten: Skal man nødvendigvis have set serien for at kunne følge med?

xoxo

mullebamse

hej jeg glæder mig til at se den måske på lørdag

RasmusHald

Jeg er ude af stand til at sige om det ville gøre filmen bedre, hvis man har set serien, men jeg kan dog skrive under på, at der ikke skal meget til for at gøre det bedre.

"The inbetweeners movie" er formentlig meget sjov, hvis man er en 15-årig pubertetsdreng, og for alle andre er der da også et grin eller to at hente, men alt i alt en ret udpræget skuffelse.

Thomasuser/917473

Jeg har sjældent grint så meget på 1½ time - hold nu fast hvor er den sjov!

Jeg havde nogle kammerater med i biografen, halvdelen af os havde set serien i forvejen - inkluderet mig, og selv dem der ikke havde set serien grinte. Og de grinte utrolig meget.

Hvis man har set serien inden får man et indblik i hovedrollernes liv, og en forklaring på hvorfor de er som de er. Dette gør kun filmen endnu sjovere end den er i forvejen, og derfor synes jeg ikke man burde vente med at se den hvis man ikke har set serien. Det er blot et hjælpemiddel, hvis man er lidt svagt opfattende! ;-)

Kom afsted - i snyder kun jer selv for et GODT grin!

Lasse

Jeg er umådeligt træt af folk, som ikke kan se en komedie film værende en god film.
Den her film underholdte mig umådeligt godt, og ja jeg er glad for "plat"-humor; men den her var en film som jeg faktisk grinte HELE vejen igennem. Det overraskede mig, og derfor blev jeg simpelthen nød til at skrive en anmeldelse, fordi jeg er træt af at høre på folk - som kalder sig anmeldere - om hvordan de skal have en kritisk mening til alt der bliver produceret.
Hvis det stod til mig, var der ikke noget der hed en anmelder - lad folk selv skabe en mening og giv tingene en chance.

Den her film har fået alt for meget kritik i forhold til hvad den har fortjent.

Margheritauser/964147

Behøver man at have set serien for at se denne film?
Jeg vil virkelig gerne se den, men hvis man behøver at have set serien, ved jeg ikke rigtigt?

FilmFyr

Nej :)
Jeg havde ikke set serien, og derfor havde jeg intet kendskab til personnerne, men filmen opsumere dem rimeligt godt.
Den endte med at være 2011 bedste biograf oplevelse for mig!
*Jeg havde set den til forpremiere*

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.