Cookie- og Privatlivspolitik

Red

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
04.11.2010
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Red
|

’Red’ er en actionkomedie med Bruce Willis, Morgan Freeman og John Malkovich.

Frank, Joe, Marvin og Victoria var engang CIAs bedste og mest betroede agenter. Men de hemmeligheder, de engang kendte til, har lige aflyst pensionen og gjort dem til CIAs vigtigste mål.

De tvinges til at finde de gamle arbejdsredskaber frem igen og bruge deres samlede evner og erfaring til at holde sig i live. Deres eneste chance er at begive sig på en næsten umulig rejse fra kyst til kyst for derefter at trænge ind i CIAs arkiver og afsløre en af de mest hemmeligtstemplede sammensværgelser nogensinde.

’Red’ er baseret på en populær tegneserieroman af Warren Ellis og er med bl.a. Helen Mirren (The Queen).

Læs interview med Bruce Willis

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (456 votes)
4.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en balstyrig actionfilm, der absolut ikke forlanger at blive taget alvorligt... 'Red' er knitrende kulørt, men det fine ved den er, at den er underlødig på en underfundig måde." (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "... humoristisk og passende selvironisk ... en film, der både er spændende, morsom og actionfyldt." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... et overflødighedshorn af action og humor. Det er længe siden, jeg har forladt biografen med et så stort og veltilfreds smil ... underholdning i topklasse." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Og filmen fungerer da også udmærket som bragende underholdning med masser af spektakulær action og rappe oneliners. De mange gode kræfter og den flotte indpakning havde dog fortjent en noget bedre historie... " (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "En munter actionhistorie... Spillet af det mest formidable hold, man formentlig får at se på film i år." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Det er munter action med gevaldige dunderbrag, kvikke replikker og drilske drejninger, hvor man som publikum hygger sig lige så godt som de halv- og helgamle skuespillere samlet til genforeningsfest." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Spekuler ikke på om de er for gamle til at kunne udfører deres job, det er netop det de ikke er. Og det er det, som gør filmen sjov. Bedre en toeren. Kan anbefales!

JB007

Nice film, med en masse action og sjove replikker

Birgituser/227495

Den er fuld af humor. det er rigtig god film

Frank

Okay film

Antaeus

Jeg havde forventet en middelfilm, men den holder hele vejen og er både sjov og har spænding. Og alle de ældre skuespillere viser at de stadig kan levere glimrende underholdning. God film.

Camilla

Hysterisk morsom action-film og John Malkovich er i topform som skingrende psykopat. Super herligt..!!! :D

Magnususer/919147

Så den på premiere! :D

staffanuser/811632

Bruce Willis er en gammel mand, og de er nog det filmen avsløjar, måske han må pröve med att ta sig ifra den rollen som macho man, før de byner o bli litt kjedelig nu..

staffanuser/811632

Bruce Willis er en gammel mand, og de er nog det filmen avsløjar, måske han må pröve med att ta sig ifra den rollen som macho man, før de byner o bli litt kjedelig nu..

S. Rico

Selv om historien er tynd og filmen på visse punkter er langtrukken, så er den klart værd at se på grund af det fede persongalleri. Især kan jeg godt lide, at den ikke tager sig selv seriøs - sådan som The Expendables gør det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.