Cookie- og Privatlivspolitik

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.08.2009
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
G.I. Joe: The Rise of Cobra
|

Action Force bliver til filmen 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'.

Stephen Sommers har instrueret et væld af kendte skuespillere i actionfilmen om en gruppe supersoldaters kamp mod den onde organisationen Cobra.

Fra den egyptiske ørken til dybt under polarindlandsisen bruger G.I. Joe elitestyrken det nyeste overvågningsudstyr og militære isenkram til at bekæmpe den korrupte våbenhandler Destro. Samtidig vokser truslen fra den mystiske Cobra-organisation, der bringer verden på kanten af kaos.

Filmen er baseret på legetøjet Action Force, der i 80erne gjorde figurerne Snake Eyes og Storm Shadow til helte i miniatureform. Førstnævnte spilles af Ray Park - Darth Maul fra 'Star Wars: Episode 1'.

'G.I. Joe: The Rise of Cobra' har også roller til Dennis Quaid, Sienna Miller, Marlon Wayans og Joseph Gordon-Levitt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1279 votes)
3.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er måske den mest drengerøvede af alle drengerøvsfilm (...) Hamrende kulørt og bimlende absurd er det, men ikke kedeligt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'G.I. Joe' er ikke Oscar-materiale. Og Dennis Quaid vil næppe prale med denne rolle, næste gang han småsnakker med De Niro. Men skidtet fungerer. Og da eksperterne stadig fastholder, at vi skal indtage en vis mængde skidt hvert år, hvorfor så ikke gøre det i biografen?" (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den latterlige ringe historie bringer os fra den egyptiske ørken til polarhavet, hvor en række sekunda-skuespillere iført latex og læder render rundt mellem en masse eksplosioner og enorme mængder computergrafik." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Under gennemsnittet for sin genre, men lige netop spiselig som sommerunderholdning, hvis man har brug for to timer uden et eneste forstyrrende tankestrejf." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... trods et hulemandsniveau hvad angår både plot, politik og livssyn, så formår 'G.I. Joe' at underholde fra start til slut. Tager man de intellektuelle briller af, lægger bekymringerne i garderoben og kobler sanseapparatet til, så venter et brag af en overraskende vellykket actionfilm." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tim N.

Synes at man skal tage ind og se G. I. Joe, hvis man er til overdrevet meget action i en film ... giver den 6 ud 6 for action og intens underholdning. Fik hverken spist mine popkorn op eller drukket min sodavand ....der skete noget hele tiden, for filmen bestod af 90% action og det havde jeg sgu svært ved at løsrive mig fra hehe ... en rigtig drengerøvs film.

nadiauser/646601

Den ser alt for nice ud ..
Håber bare ikke det er sådan en hvor de bare viser alt det fede i traileren og når man så kommer der ind tænker øv ..

larsuser/227048

sønnike action og popkorn !!! Ka´det bli bedre :-)

Tyler Deanuser/15110

Skal ind og se den Torsdag kl. 19... blir alt for godt :D

Mette Gerd

Den skal jeg bare ind og se.
men syntes det vildt, at jeg er det eneste der har bestil til fredag 18.45 Ö

Alek.

- Jeg syntes at den ser meget nice ud. En masse action og en masse skuespillere som jeg altid godt har kunnet lide at se i "action!". Den skal jeg ind, en tur og se på sammen med min lige så (vild med actionfilm) lillebror. Jeg håber at den er ligeså fed som dens trailer.

Rate:
7 / 10

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.