Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Kamæleonen

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.03.2012
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Ides of March
|

'Kamæleonen' er et drama af George Clooney (Good Night, and Good Luck).

Stephen Meyers (Ryan Gosling) er en ung, idealistisk pressemedarbejder, der arbejder for præsidentkandidaten Mike Morris (George Clooney) under primærvalget.

Rivalens kampagneleder Tom Duffy (Paul Giamatti) er dog ikke bleg for at bruge beskidte kneb og sætter et heftigt politisk spil i gang, et spil med forræderi, manipulation og skjulte dagsordener, der langsomt knuser Meyers' idealisme og tro på sin kandidat.

'Kamæleonen' er instrueret og skrevet af George Clooney.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (302 votes)
4.2
4.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... intelligent, underholdende og tankevækkende..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en glimrende, velspillet politisk thriller... Specielt Ryan Gosling og Phillip Seymour Hoffman er fremragende..." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "... nogle sandheder er værd at blive mindet om jævnligt. Især når det gøres så forbandet og forførende godt, som det er tilfældet her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en voldsomt underholdende og stærkt fortalt politisk thriller og ikke mindst båret af eminent filmhåndværk." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... stærkt begavet underholdning." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  "... der [er] ikke tid til at arbejde med karakterernes dybde. Man har derfor en sært uforløst fremstilling... Det bliver dog en personlig detalje, som får Gosling til at vende sig fra sit idol. De to mænds konfrontation forekommer ikke særligt troværdig. Det er dog en fornøjelse at følge Ryan Gosling i den mangefacetterede hovedrolle." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Louise

Det er jo altid sådan, det ved man hvis man forstår en smule engelsk, at det sjove i en vittighed eller pointen af noget som helst andet ryger jo som oftest når det bliver oversat til dansk. Og især hvis det er oversat fra f.eks. slang. Så går det HELT galt. Så jeg er glad for danske undertekster hvis der bliver snakket lavt eller et sprog jeg ikke forstår, men ellers så gør det ikke noget godt for nogen

Troelsuser/881544

Den oprindelige titel "The Ides of March" er nok mere en reference til den dato Cæsar blev dræbt, og til forholdet mellem Cæsar og Brutus.

Anyways, "Kamæleonen" er en latterlig dårlig titel. Man kunne lige så godt ha' kaldt den "Halløj i præsident-kampagnen"...

Dennisuser/174025

Hvem er det der bestemmer de her præmiere datoer, og hvad sker der for de bare gør ALT for at skade salget af denne slags film?

Mohammeduser/82495

seriøst hvad sker der for det navn?kamæleonen? når den alligevel har premiere i marts hvorfor fanden lader man den ikke bare hedde orignal titlen The Ideas Of March.
Men seriøst det en sen premiere, god film men den kommer ikke til at klare sig godt i marts, der er der mange som har set den i forvejen.

since84user/12622

Kan kun give forrige kommentar ret. Det må da også påvirke salget at den er ude på DVD 3 måneder før DK premieren.

Thomasuser/637043

Man kan undre sig over hvorfor denne film får premiere SÅ sent i DK..

Premiere USA: 7. Okt.
Premiere UK: 28. Okt.
Premiere Sverige: 4. Nov.
Premiere Finland: 11. Nov.

WTF??!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.