Cookie- og Privatlivspolitik

Han er bare ikke vild med dig

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
06.02.2009
| |
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
He's Just Not That Into You
|

'Han er bare ikke vild med dig' er en stjernespækket komedie baseret på den populære bestseller 'He's Just Not That Into You' af Greg Behrendt og Liz Tuccillo. 

Historien følger en gruppe mennesker i 20’erne og 30’erne, som kender hinanden på kryds og tværs, og som følger hinandens op- og nedture i kærlighedslivet – fra overfladisk dating og tilfældige kys til livet som ægtepar på godt og ondt.

Fælles for dem alle er, at de prøver at tyde tegnene fra det modsatte køn, og håber på at være undtagelsen fra reglen, som ellers er reglen uden undtagelser, som fx "Hvis han ikke ringer til dig, så er svaret nok: Han er bare ikke vild med dig". 

Den romantiske komedie har bl.a. Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Drew Barrymore og Ben Affleck på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1299 votes)
4
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en velskrevet, velspillet og dejligt frisk komedie, der forener Hollywood-romantik med newyorkernes skarpslebne realitetssans". (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Den er sjov, velskrevet, både piger og drenge har fejl, og så er den stopfyldt med veloplagte stjerner: Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore og Jennifer Aniston". (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Når man ser en film som 'Han er bare ikke vild med dig', undrer man sig over, at det nogensinde er lykkedes mennesket at lande på månen." (Kirstine Krefeld) ()

 • Politiken

  "En bagatel af en spillefilm, hvor man for en gangs skyld må konstatere, at hvis man bare har lyst til at slappe af med strømpefødder i tv-sofaen, ja, så må man i skoene og en tur i biografen". (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Det er en rigtig sød tøsefilm som virkelig kan få os piger til at tænke og måske lære noget af (?) Ginnifer Goodwin gør det godt i sin hovedrolle som den søde og lidt forvirrede Gigi. Justin Long, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore og alle de andre talentfulde skuespillere i denne film gør det også godt og bidrager hver især med noget humoristisk og betydningsfuldt til filmen.
Jeg har også læst den geniale bog af Greg Behrendt og Liz Tuccillo (LOVE IT), og efter jeg har læst den samt set filmen er jeg da blevet lidt klogere på det modsatte køn (synes jeg ihvertfald selv), så tak for det :D

 Mette Breinholt

rigtig en super tøzer film:)

Sanne

Jeg var helt solgt første gang jeg så den... top sjov og genkendelig.
Anden gang synes jeg dog knap så godt om den

Sarabiuser/10288

Underholdende og sjov film.

Gubbixd

Meget underholdende! Jeg kan lige se mig selv som Drew Barrymore, Jennifer Aniston eller en af de andre dejlige kvinder .. (:
En rigtig tøse-film, som har sine sjove øjeblikke såvel som pinlige!
Klart en film der kan anbefales til en "Girl's Night Out" (:

Ea

Jeg synes det var en fin underholdnings-film, en rigtig god chick-flick, jeg synes dog man følger lige lovlig mange personer.. Og hvad sker der for at Drew Barrymore næsten ikke er med? Man ser hende i 10 minutter eller sådan noget, det er spild af sådan en god skuespillerinde. Det er ikke en film man kan se igen og igen, men kan sagtens anbefale den.

Trine Nørgaard

Dejlig film med sød humor og fart over feltet. Jeg kedede mig bestemt ikke under denne film, hvor man følger en del personner. Gigi (spillet af Ginnifer Goodwin) giver så meget energi til denne film, at man ikke kan andet end at elske hende. Scarlett Johansson er evig lækker, og at se hende i en film, er altid en ren fornøjelse. Selve historien er sød men selvfølgelig meget gennemskuelig - dette er jo helt i orden, når det er en vaske ægte tøsefilm.

Filmen giver også en lidt at tænke over, men som andre siger, så er det helt klart en film, du skal se med en veninde og ikke med kæresten :)

birgitte

Hvis man ikke rigtig selv er helt klar over, hvor hysterisk kontrollerende og perfektionistisk, naiv og håbløs romantisk man er/kan være, så er denne perle virkelig en eye-opener! Ikke alene gik jeg irriteret hjem, over den ene af kvinderne, hovedrystende over den anden, men også lettet om hjertet over, at jeg, selvfed som jeg nu engang er blevet, klog af skade og smerte, overhovedet ikke er som nogle af kvinderne i denne søde film. Værd at se, så absolut, men gerne med de selvreflekterende briller på...;-)))

Regitze Kiauser/734898

Jeg er virkelig faldet for denne film. Jeg elsker at alle deres liv bliver blandet sammen til en stor kærlighedssløjfe. Den viser så rigtigt hvordan vi tøser kan være når det gælder om at tænke på gutterne. Virkelig i snadhed en film jeg skal eje.
Hvis man er til top-romantik, med en smule naivitet ind over, er det bare filmen for dig. Jeg har selv set den 2 gange i biografen og kan ikke vente til den kommer på DVD
Men kan klart anbefales, nok mest til tøser, men også til gutter hvis de vil have et indblik i vores underlige hjerner. ;)

Marleneuser/17188

En rigtig god film, med masser af sjov
I den film kan man virkelig lærer noget om mænede ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.