Cookie- og Privatlivspolitik

Terminator Salvation

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.06.2009
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terminator Salvation
|

I den fjerde Terminator-film, 'Terminator Salvation', overtager Christian Bale styringen som John Connor

Året er 2018. Den yderste Dag er kommet, gået og har efterladt civilisationen, som vi kendte den, i ruiner. En hær af Terminators hersker nu i den post-apokalyptiske verden, hvor de dræber eller indsamler de få overlevende mennesker. Men de overlevende har organiseret sig i en modstandsbevægelse, der skjuler sig under jorden, hvorfra de lynhurtigt slår til mod den ellers totalt overlegne fjende.

Terminators styres af det kunstige overvågningssystem, Skynet, der 14 år tidligere udviklede selvbevidst intelligens, hvorefter det vendte sig mod sine skabere og udløste klodens atomare udslettelse.

Kun én mand forudså katastrofen; en mand, hvis liv er tæt forbundet med menneskehedens skæbne, John Connor (Christian Bale), der sammen med de andre overlevende nu står over for den fremtid, han hele sit liv er blevet advaret imod.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1669 votes)
4
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... flot, imponerende og deprimerende. Samt totalt uden humor." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... en temmelig forrygende popcornfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det højspændte håndværk formår desværre ikke at dække over den sjuskede historie..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... denne gang er konceptet totalt udvandet og historien så rodet, at det anbefales at læse op på den, inden man sætter kurs mod biografen." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Christian Bale fremsiger sine replikker med en maskinel og tonløs diktion, og han indtager rollen med en væremåde, der i foruroligende grad minder om hans spil i de seneste ’Batman’-film..." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Madsuser/536164

Filmen er rigtig god og der er massere af action. Hvis man er fan af terminator filmene er det her den rigtige film til dig. Jeg så den på premiere og der var knald på!

Kevin

som overskriften siger, er dette efter min mening en rigtig god film. Det giver en super god dybde i karakterne, og varmer godt op til de næste 2.

Brød mig ikke om den "følelsesmæssige" slutning, passede bare ikke ind.

John

En film fyldt til randen med action dog mangler der historie som faktisk er fuldkommen uvedkommende. Skuespillet er absolut heller ikke taget fra øverste skuffe bl.a. i form af en vis Christian Bale som virker mat og fuldstændig uengageret. Dog må det siges at Sam Worthington i mine øjne løfter filmen en del med en fremregende præstation. Derudover må det siges at effekterne er helt på plads og passer perfekt til den dystre verden i filmen.

Sisseuser/788374

meget bedre end nr3!!!! -som var til at dø over :) ses den, om ikke andet så fordi bale er en kanon skuespiller... den er sgu meget god.

Rune

T1 er min alltime fav-film - 2'eren er lige efter! 3'eren har sine øjeblikke , men desværre også pinlige - og så 4'eren! havde set frem til den, men må sige den skuffer fælt! Det burde ellers ha været en sikker succes, men den holder ikke en meter! og slutningen gør det hele værre...

Michael Scheldeuser/274640

Der sker en masse ting, men jeg synes ikke lige christian bale skulle have haft rollen som John Connor..Ja, det må være det jeg kan sige.. Den kunne godt have været bedre..

Henrikuser/298874

Må sige jeg var underholdt hele vegen igennem! Synes godt plottet kunne være en anelse, anderledes, men skide god film i en fed science fiction række Christian Bale gør et godt stykke arbejde.

Tinauser/670243

En ok film. Synes Sam Worthington gør det så godt at han sniger min rating op på 4. Hvis man er fan af de andre film og serien (som det bliver påstået skulle ligge op til denne her film) så er den kun mellemgod - desværre. Men den er dog stadig bedre end 3'eren... Se 1'eren eller 2'eren istedet. Eller hvis du vil have mere så se "Terminator - the Sarah Connor Chronicles" der var en fantastisk serie (undtagen sidste halvdel af sæson 2...)

RandomName

Ikke i helt samme stil som de gamle terminator film, men ET MUST for alle action elskere... ill be back!

matildeuser/576366

Det var en god film. men synes alligevel den er faldet af på den.. FILMEN i sig selv var fed! Men tænker man over den og tænker på de andre er det lidt underligt og se at det pludselig er andre skuespillere og ikke arnold man ser ret meget som filmene ellers har været mest med .. lidt synd..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.