Cookie- og Privatlivspolitik

Alvin og de frække jordegern 3

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
15.12.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
|

Animationsfilmen 'Alvin og de frække jordegern 3' er den næste del i familiefilmsserien.

De tre jordegern og deres pigevenner The Chippettes er taget på ferie på et luksuriøst krydstogtskib. De forvandler selvfølgelig hurtigt skibet til deres helt egen legeplads, men pludselig synker skuden, og de strander på en fjerntliggende øde ø.

Alvin og hans venner går straks i gang med at finde en vej hjem, men opdager hurtigt, at deres nye hjemmebane slet ikke er så øde, som de ellers troede.

Animationsfilmen 'Alvin og de frække jordegern 3' er et nyt kapitel i familiefilmsserien om de syngende gnavere. Filmen er instrueret af Mike Mitchell, der også stod bag den fjerde Shrek-film, 
Shrek Den Lykkelige.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (671 votes)
4.7
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fastfood for børn. Tomme kalorier med sukkerglasur så tænderne synger. Dog hverken højere eller mere skingert end de seks jordegern." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "... nok er de animerede småkræ, men den virkelige misere leveres af de overgearede 'rigtige' skuespillere, der tilsyneladende tror, at de er til optagelsesprøve på 'Gæt og grimasser'." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... humpe[r] sig lammende umorsomt og uopfindsomt af sted. Stjerne nummer to er, fordi en del af effektmageriet faktisk er ret fikst, og eksploderende vulkaner altid er flotte." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "... en logisk forklaring på vrøvlet skal man altså ikke efterspørge, den findes udelukkende på producenternes bankbog." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anjauser/963061

min datter grinede sig gennem denne Alvin film...absolut en biftur værd for både store og små.....

Carluser/962788

Jeg har set 1, 2 og jeg synes deres film er så gennemført!

carinauser/524

vi var idag inde og se alvin 3 god film, slægter fuldstændig de andre på! God detalje med at onkel ian dukker op helt uventet"

ungerne syntes den var sjov.

pernilleuser/712341

syndes det er en rigtig sjov og underholdene film

tanjauser/962149

han er sjov

Trine Mieuser/927391

hej laver ja :) okey

marinela

yayy skal ind og se den imorgen glæder mig helt vildt men kunne godt tænke mig at de havde de originale stemmer og så kunne der være undertekster, men det fint nok

Claireuser/961355

Har bare ventet og ventet den er her har set nr.1 og 2

ania

Jeg havde min datter på 10 med inde og
se den...vi syntes den var rigtig god..
den er helt sikkert værd at se ....

Johnny K

Jeg sad virkelig og kedte mig virkelig.... Jeg elskede de to første men den her er virkelig spild af tid, og dårlig lavet. Jeg synes de skulle ha stoppet ved 2'eren. Den har ingen god historie, ikke så meget humør. Den her film er kun lavet for at tjene penge.... jeg synes det trist... Men alligevel intet er sødere end de jordegern !

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter