Cookie- og Privatlivspolitik
Vind din helt egen visning af 'Real Steel'

Vind din helt egen visning af 'Real Steel'

Vinderen er fundet

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Torsdag den 15. december kl. 16.00 kan en kino.dk-bruger tage ni venner med til en screening af Real Steel hos Disney i København.

Vinderen blev Jeff, der leverede følgende begrundelse for den bedste film med robotter:

RoboCop
I know what you’re thinking, Robocop is a cyborg, not a robot, but he is not the reason I’ve chosen that movie. Enforcement Droid Series 209 (ED-209)! Imagine a 2 year old, then make them 4 meters tall, plate them in armor, give them 2 machine guns that belong on an attack helicopter, and then tell them to go out and stop crimes. Then to top it all off, they can speak, but not understand most of what is said to them. This is ED-209! To be used for the “urban pacification of crime” (I love that term), it’s a bit like using a wrecking ball to crack a walnut.
After ED-209 guns down a board member in a demonstration, giving the board member 10 seconds to put a gun down, then continuing the countdown after the gun is put down, Dick Jones, the president in charge of the project describes it as a “glitch”! Who wouldn’t want such robots walking the streets, taking the place of the police?

Tillykke til Jeff!

Der var dog mange gode begrundelser, og der er derfor to fribilletter på vej til Line (for hendes Star Wars-begrundelse) og Jimmy for hans gode forsvar af Transformers-filmene.

------------------------------------------------------------------
Konkurrencen er slut


I samarbejde med Disney udlodder kino.dk en eksklusiv forpremiere på actionfilmen 'Real Steel' med Hugh Jackman.

Vinderen kan invitere ni venner med til visningen, som finder sted den 15. december kl. 16.00 i Disneys egen biografsal (inkl. slik og sodavand) midt i København.
 
Real Steel får premiere den 5. januar, og du kan se og læse meget mere om filmen på vores tema-site.

For at deltage i konkurrencen skal du komme med et begrundet svar på følgende spørgsmål:

Hvilken film med robotter er den bedste og hvorfor?

Den der argumenterer bedst for sit valg vinder. Og alle kneb gælder!

Konkurrencen slutter den 9. december kl. 12.00 - vinderen får besked umiddelbart efter.


Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
miggi

jeg synes helt klart at det er min favourit da det viser hvordan vi mennesker kan være i en ikke så fjern fremtid, plus jeg smelter ved hvor menneskelige gjort wall e er især når han er forelsket i eva...... suk suk har fældet et tår hvert gang jeg har set den film <3 <3 <3

Marcouser/960492

Det er jo uden tvivl "the terminator" filmen der virkelig gøre Arnold Schwarzeneger verdensberømt, med replikker som come with me if you want to life, get down og hasta-la-vista babe... Og ikke noget, fordi han jo en robot, og er derfor ikke et snakkehoved som så mange mennesker, DEN ER FANDME NICE xD

Glenuser/262802

Miraklet på 8. gade fra 1987
Da det er en film der er fylder en med en masse følelser for de små robotter fra rummet, uden at de siger noget i hele filmen, og de er ikke androider som i A.I eller I robot, de er små, runde, flyver, går og taler et helt fremmede sprog, på alle mulige måder er de det mest umeneskelig robotter, men samtidigt fylder de så meget i filmen, og kommer ud med en masse følelser med måden de bevæger sig på og måden beboerne forholder sig til dem på. Scenen hvor de "laver" ny afkom og en af dem er født anderledes, muligvis dødfødt, og den mentalt handicappede vicevært ser hvordan de to ligner hinanden og derfor bruger meget tid på at "fix" den. Så den som barn og den har brændt sig fast.

-----Ekstra-----

Mest skærmende robotter er nok dem fra SCREAMERS, det med at de er levende landminer og at de "spiser" folk for så at køre på gassen fra deres kød der rådner er noget jeg ikke havde set før, og faktisk ikke rigtigt siden. Og ellers støtter jeg da også op omkring Johnny 5. Men A.I og I Robot er altså Androider ikke robotter, plus de film var ikke værd at samle på desvære, de kunne have lært meget af dem der kom før dem.

livuser/507053

Steven Spielbergs ''A.I. Artificial Intelligence'' er min yndlings robotfilm, da den ikke er en typisk robotfilm, men en anderledes fortælling der sætter spørgsmålstegn ved kloning. FIlmen handler om forældre hvis søn går i koma, og af savn får en robotdreng, der ser ud fuldstændig som et rigtigt lille menneske. Men der er flere problematikker ved en sådan lille maskine, hvilket bliver tydeligere da deres søn vågner op af koma. Filmen tager som sagt fat i nogle samfundsmæssige problemstillinger, spørgsmål om etik. Skal vi klone mennesker og hvad er konsekvenserne af det? Desuden er det en sød fortælling om en familie og dét at være anderledes. Altså ikke bare en film om en masse maskiner, men en film med følelser, der vækker tanker hos seeren.

Amyuser/950192

Det kan umuligt blive bedre end I, robot. For det første er Will smith en fantastisk skuespiller, som jo bare er et plus til den ekstremt flotte film. Robotterne har menneskelige træk men de er jo stadig robotter. Selve plottet af filmen hvor man bare tænker wow og måden Sonny er lavet på, så man bare får et forhold til Sonny, fordi han er så anderledes og man ikke helt forstår hvorfor. Det med Robotter det vil overtage verden, er vel blevet lavet før, men denne her gang er det bare lavet på en måde så man i starten tror det har noget med sonny at gøre og at det er ham der skal fokuseres på og pludselig bliver alle robotter onde, fordi "lederen" som jo selv er en robot styrer det hele. Og et lille sjovt plus er jo at Shia Labeouf er med, og han spillede senere i en anden god robot film. I det hele taget en godt gennemtænkt robot film!

BIOMANEN

Tegnefilmen Robotter er min yndlings robotfilm. Jeg elsker alle de underfundige robotter der er filmen, historien er bare nusser. Jeg ved godt at den ikke er storslåede som Iransformer, Iron man osv. Men den har varme, humor og er en lille tryg og hyggelig film som jeg elsker at se både med både dansk og engelsk tale.
Når det er en regnfuld efterårsdag så skal vi se den med nybagte boller. Det er indbegrebet af alt det gode og hyggelig. Så Robotter bliver mit valg. Til dem der ikke har set den kan jeg kun sige at i er gået glip af noget godt.

joachim user/960384

Fordi Iron Man handler om mennesker i robotkostumer som slås mod hinanden. Men selvom dette burde være det ultimative indenfor robotfilm (nok også derfor Iron Man er en superhelt) var det som om der manglede noget. Her er det den manglede.. en boksering! Og selvfølgelig skulle menneskerne ikke være i robotkostumer. De skal da bare kunne styre robotten som det var deres skygge så de ikke selv kan komme til skade. genialt.
derudover begyndte Mike Tyson at tabe i 2002 da nogen af mine venner og jeg selv begyndte at interessere os for boksning. så glæder mig til at få serveret en lige så god boksekamp som Tyson kunne levere på storskærm for mig og mine kammersjukker. :)

DaviMi

Den første film jeg tænkte på var ligesom flere andre den (for mig) nostalgiske, humoristiske kick-ass-robot-film ”Transformers”.
Da jeg derefter tænkte over formuleringen ”film med robotter” og ikke robotfilm som sådan vandrede mine tanker hen på ”Star Wars”-filmene (hvilket jeg er meget forundret over ikke at have set nævnt i folks kommentarer!).
Jeg er dog endt med at vælge en film så langt væk, at robotterne sjældent ses som robotter, men stadig er en vigtig del af plottet. Det er ingen mindre end ”The Matrix”, jeg tænker på.
Hvorfor? – jeg må indrømme først i nyere tid at have set filmene (med skuffelse over ikke at have gjort det tidligere, lykke over endelig at have gjort det). Da jeg så endelig fik set den første, var jeg dog straks efter også nødt til at gå i gang med de næste.
Filmens genre, science fiction/action, havde jeg førhen et meget blandet forhold til, mens jeg er begyndt at falde mere og mere for den med film som ”Inception” og ”In Time”. Selve konceptet (menneske versus maskine) er ligesom så meget andet set før, men er sat op på en måde/gjort på en måde, der er så anderledes.
Anderledes må helt sikkert være et hovedpunkt i hvorfor … Ja, anderledes er godt, fordi man bliver overrasket; i denne film forundredes jeg igen og igen. Det visuelle var selvfølgelig også helt i toppen (hvilket de da også vandt oscars for), men alt det filosofiske og dystopiske sammen med de vildeste action-scener (og krigs-scener, hvis man snakker trilogien) var hvad der især slog mig ud.
Filmen er blandt andet baseret på en af Descartes hypoteser omkring 'evil demon': "...presents a complete illusion of an external world, including other people.”. Dette var jeg inde at læse omkring selv samme dag, som jeg fik set den tredje film færdig. En film skal være virkelig, virkelig skod (”Tree of Life”) eller virkelig fantastisk, før jeg gider gå ind at læse baggrundsting om den. At finde ud af at ”The Matrix” har elementer af ”Alice i Eventyrland”, ”Ghost in the Shell” og ”Doctor Who” gjorde og gør mig kun yderligere begejstret for filmen!
Sååååerh, ”The Matrix” er den bedste film med robotter, fordi:
- Skuespillerne er ikke fantastisk kønne (hvilket er en god ting!), men til gengæld fantastisk gode til deres fag!
- Det visuelle suverænt (herunder vil jeg lige nævne, at robotterne ((the sentinels)) er dejligt anderledes fra de robotter, man normalt ser: http://www.youtube.com/watch?v=YRRJsCp_Rw8 )
- Kampscenerne er formidable!
- Filmen er så vidunderligt, dejligt alternativ; får mig til at tænke og til at ville vide mere …

Citat:
Agent Smith: I'd like to share a revelation that I've had, during my time here. It came to me when I tried to classify your species. I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment, but you humans do not. You move to an area, and you multiply, and multiply, until every natural resource is consumed. The only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. A virus. Human beings are a disease, a cancer of this planet, you are a plague, and we are the cure.
(Ikke at det har noget at gore med de ting, jeg har nævnt. Bare et styk sejt citat. Hvilket selvfølgelig også er en af de små ting, der gør filmen ekstraordinær)

Mathiasuser/960373

Min favorit robotfilm, er helt klart I, Robot. Min primærer grund til at jeg elsker denne film er fordi, at det var dén film, som gjorde mig til kæmpe fan af Will Smith.

I, Robot gav mig også et nyt, og friskt syn på genren, i forhold til hvad tidligere robotfilm har givet mig indtryk af. I filmen beskriver fokusere de ikke på de gode sider af en fremtid, der er styret af robotter. Næh, med I, Robot har man valgt at fokusere på bagsiden af medaljen, hvilke negative og markante konsekvenser der i at overlade næsten alt i robotternes hænder (eller hvad man nu siger).

Når det så er sagt, synes jeg det er vigtigt, at pointere, at I, Robot havde nogle interessante effekter, og her taler jeg især om Alex Proyas' (instruktøren) evne til at får robotterne (især de, som spiller en større del af filmen).

Så helt kort: Jeg synes I, Robot er den bedste robotfilm, da den stiller spørgsmålstegn ved de ting, som så mange andre robotfilm ikke gør, nemlig hvilke alvorlige, negative konsekvenser robotter kan få på vores samfund, den dag det begynder at tager rigtig mange af vores jobs.

Kasper P. Møller

Helt klart Robotter :)
jeg kan tydelig huske jeg fik filmen i fødselsdags gave som 12 årig, er der så jeg den så samme dag og blev vild med den, og tror enda jeg så den dagen efter igen ;) og ja siden da har jeg bare været fan :D
Filmen er genial af flere grunde
- den er både for børn og voksne
- historien er rigtig god og "gammeldags" den handler om robotten Rodney som er ung og frisk robot som ville være opfinder, og vil finde sit idol. Men som viser sig ikke at arbejder mere pga en ond robot, Ratchet. Rodny møder en flok "taber" robotter, men som på bunden viser sig at være sød/sjov selv om de ikke er smarte. Og så redder Rodney hans idiol, sig selv og han ender med at få en kæreste, en historie for alle
- houmeren, den er meget sjov! og man ser heletiden noget nyt, da der er så mange små MEGET! vellykket detalier.
- opfindelserne, hele byen består af robotter selv lygtpælen og telefonen er en robot. Og man ligger heletiden mærke til noget nyt og sjovt
Så robotter er klart! den bedste robot film der er lavet til dato.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

9 timer siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

9 timer siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

14 timer siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

15 timer siden
Nadia

Nu må min lokale biograf aka Kinorama Sønderborg se at få den på plakaken ellers er jeg nød til at tage til nærmesete storby bare for at se den.

1 dag siden