Cookie- og Privatlivspolitik
Guide til Avengers-karaktererne - del 1

Guide til Avengers-karaktererne - del 1

Mød superheltene

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Superheltene står i kø for at kæmpe det godes sag, når The Avengers slipper evnerne løs i 2012. Men mens nogle af menneskehedens sidste håb er gamle kendinge, er der også blevet plads til et par mere ukendte indslag fra Marvel-universet.

Mød nogle af superheltene her, og følg med i de næste par uger, hvor vi præsenterer flere af karaktererne fra filmen.

Iron Man (Robert Downey Jr.)
Når man ikke er udstyret med naturlige superkræfter, må man jo bygge dem. Bag det metalliske ydre er mangemilliardæren, eks-våbenfabrikanten og den notoriske playboy Tony Stark klar til at skabe fred i verden, koste hvad det vil.

Iron Man er bl.a. udstyret med jetmotorer og puls-våben, som gør ham i stand til at klare de fleste udfordringer. En overdreven selvtillid og et enormt vovemod roder ham dog jævnligt ud i problemer. Er dybt afhængig af sin personlige sekretær Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), når det gælder om at holde begge metalfødder på jorden.

Vidste du at…
Iron Man er den eneste Marvel-superhelt, der er tidligere alkoholiker?

  

The Hulk (Mark Ruffalo)
Hulken blev skabt på den klassiske superheltemåde – ved et laboratorieuheld. Den geniale videnskabsmand Bruce Banner blev udsat for en kraftig dosis gammastråling, som havde den (u)heldige effekt, at han nu forvandles til et grønt muskelbundt, hver gang han bliver vred.

Hulk fungerer som den uforudsigelige faktor i Avenger-gruppen da han reagerer instinktivt, brutalt og effektivt på de udfordringer han møder.

Vidste du at…
Hulk oprindeligt var grå og ikke grøn? Men den grå farve var for svær at gengive ordentligt på tryk, og derfor skiftede kæmpen kulør.

'The Avengers' får dansk premiere den 26. april 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ulrickuser/888360

Kan også lige sige at en anden ret kendt marvel karakter, ms marvel, også er tidligere alkoholiker. Iron man hjalp hende vist ud af det.

Nicolai

Det kan i altså gøre bedre og det er sku en noget tynd kop te, der ikke siger så forfærdelig meget om dem, når det kommer til stykket og det vil da være fint at vente, indtil der bliver offentliggjort et billede af Hulk.
Man kan jo kun gisne om, der er noget godt i posen til os fans, men jeg har godt nok mine tvivl med det valg af skuespiller, som instruktøren har valgt

Jeppeuser/364489

Jeg er enig i at det er lidt en tynd artikel, men når du nu siger du også er fan, må jeg gå ud fra det inkluderer af karaktererne som sådan, og så står der ikke noget spændende. Det kan dog godt være andre finder det spændende, det ved jeg ikke.
Mht. valg af skuespillere tvivler jeg stærkt på at det kun er instruktøren, der har noget at sige i den henseende. Især med tanke på hvor stor en film, det her er. Men tænker du på Ruffalo som hulk, eller hvad? Jeg synes personligt han er en stor skuespiller, men jeg kunne egentlig også godt lige Norton. Bare ærgerligt at forhandlingerne ikke gik mellem ham og Marvel.

Jeppeuser/364489

ikke for at være pernitten, men Iron Man er nu ikke den eneste marvel-helt med alkoholproblemer. Det ville da også være mærkeligt, i en verden hvor der vitterligt er over tusind superhelte. Et eksempel på en anden med alkoholproblemer er Prodigy http://en.wikipedia.org/wiki/Prodigy_(Ritchie_Gilmore)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

0 sek. siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

55 minutter siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

2 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

2 dage siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

3 dage siden

Aktive debatter