Cookie- og Privatlivspolitik

Transformers: Revenge of the Fallen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.06.2009
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Transformers: Revenge of the Fallen
|

'Transformers: Revenge of the Fallen' (Transformers 2) byder på et gensyn med Shia LaBeouf, Megan Fox og naturligvis Optimus Prime.

Kampen om Jorden er ovre, men slaget om universet er kun lige begyndt.

Starscream tager kommandoen over Decepticons efter at være vendt tilbage til planeten Cybertron. Hans plan er at vende tilbage til Jorden med forstærkning, så de gode Autobots kan knuses en gang for alle.

Autobots tror på freden, men Megatron - Decepticons’ magtsyge leder - befries fra det amerikanske militær og genoplives. Med Megatron tilbage og Starscream på vej med forstærkning står Autobots og Decepticons over for et gigantisk opgør.

'Tranformers: Revenge of the Fallen' er instrueret af Michael Bay.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4598 votes)
4.7
2.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hvis man genkalder sig en af hans tidligere film, f.eks. 'Armageddon' eller 'Bad Boys', og så forestiller sig noget halvt så meningsfuldt og dobbelt så støjende, har man et ret præcist indtryk af den nye film. Logistisk er den storslået, og dens effekter er gigantiske, men den har en hjerne på størrelse med en grønært. " (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... som filmen skrider frem i en spilletid, som er mindst en time for lang, bliver den næste eksplosion eller effekt gradvist mindre og mindre interessante end den forrige." (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... Man skal nok have større forkærlighed for konceptet end undertegnede, for ikke at sidde og savne en fast forward-knap i biografen. Men det er der tilsyneladende også rigtig mange, der har. Og de vil givetvis føle sig glimrende underholdt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hvis ikke Shia LaBeouf havde så stort et komisk talent og karismatisk nærvær på lærredet, var jeg faldet i søvn under filmen. Der skal altså mere til end større, vildere, hårdere, højere til at holde et publikum vågent." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Jo, de har virkelig moret sig, og den slags smitter. Lidt anderledes forholder det sig med kun at se på resultatet af morskaben – og uafbrudt i to en halv time." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Andreas

Endnu en super god film i Transformers serien! Synes også at den er bedre end 1'eren, selvom mange andre ikke deler den mening. Men en fed drengerøvs film, som bare skal ses!

Frank

Dårlig film

Filmentusiast

Har set alle Transformers filmene og synes at de er alle sammen lige gode.
Effekterne, bilerne, humoren og handlingen er virkelig fantastiske!

Nogle er jer, havde sikkert nogle højere forventninger til 2'eren fordi 1'eren gik så godt, men sådan er det når man har høje forventninger - man bliver skuffet når det ikke går som man forestillede sig.

Derfor har jeg aldrig høje forventninger til en film, specielt ikke en triologi (fx), da filmene kan varierer lige fra humoren til effekterne i hver film.

Jeff

What were they thinking…

Wayne

Kedelig 2 er. Klart den dårligste i serien.

Mia Lindholm

Gode film med gode effekter :-)

Sherlock Flunk

Den første film er og bliver den bedste (Indtil videre), denne var skam også meget imponerende, hæsblæsende og god men virkede for det meste lidt for forudsigelig. Rigtig god action efterfølger med knald på de mange farver.

Bella Devenga

Synes at dette indtil videre er den vildeste transformers film i serien og var inde og se den med min stor bror og søster. Jeg begynder faktisk at kunne lide dísse film.

malene

Transformers 2 er en super god film! Den kan ikke helt leve op til 1'eren, men stadig super god film. Den er spræng fuld af spænding og action + romantik og komedie. Synes John Turturro og Ramon Rodriguez er sådan et sjovt makkerpar =D kunne ikke lade være med at grine af dem, sammen med de 2 tossede biler :)

KÎd-LûzÊ

Den var mega nice :) thumps up xD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.