Cookie- og Privatlivspolitik
Ny film fra Twilight-forfatter

Ny film fra Twilight-forfatter

Stephenie Meyers ‘The Host’ filmatiseres - her er holdet bag

Stem op!
37
Stem ned!
-2
(reset)

At Twilight-forfatteren Stephenie Meyers science fiction-romance ’The Host’ fra 2008 skal filmatiseres, er næppe overraskende i betragtning af Twilight-sagaens store kommercielle success.

'The Host' (på dansk: Vandrende sjæle) handler om en fremtidig verden, hvor menneskeheden bliver invaderet af fremmede sjæle, der overtager menneskets sind én efter én.

Den unge kvinde Melanie Stryder overtages af sjælen Wanderer, men Melanies følelser og minder er stærke og overvælder den fremmede sjæl i en sådan grad, at denne begynder at søge menneskelig kontakt gennem sin vært.

Saoirse Ronan (The Lovely Bones) skal spille Melanie, og Andrew Niccol (In Time) skal instruere.

Meyers’ varemærke-kærlighedtrekant er selvfølgelig igen at finde... denne gang dog kun mellem to kroppe!

Max Irons (Red Riding Hood) har scoret rollen som mennesket Jared, mens Jake Abel (I Am Number Four) eftersigende skal spille Ian - en af de få mennesker, der stadig har kontrol over sit sind og derfor kæmper i en rebelhær.

Optagelserne starter til februar, og The Host får premiere den 28. marts 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sine

Saoirse Ronan er en SYGT god skuespiller, og da hun så sagde, at hun gerne ville spille Melanie ville STEPHENIE ikke sig nej til hende, fordi hun netop er så god.
Jeg synes virkelig, at I alle sammen skulle være glade for, at vi er så heldige at have fået Saoirse Ronan.

Christina

Er stadig ikke rigtig tildfreds me casting til den... Der bliver sat 23 årige til at spille teenagere. nu får de en teenager til at spille 20 årig.. giver jo ingen mening.

Sine

I bogen er de meget ældre, men det ligger altså sådan, at Saoirse Ronan er en af de bedste skuespillere lige pt. Saoirse ville gerne spille Melanie - og hende siger man altså ikke lige nej til.
Jeg tror bare, at du skal være tilfreds med, at vi er så heldige at have fået Saoirse Ronan!

Christina

Synes IKKE Saoirse Ronan passer til rollen! Hun er for det første alt for ung. Melanie er 20 år ikke 17! Og synes heller ikke at hendes udseende passer. Hun ser for sød ud i forhold til hvad Melanie skal være. Hun ville mere passe som Wandas anden krop .Men det var da på tide at der kom nogle flere roller på efter så lang tid.

Bodiluser/107886

Fantastisk bog - utrolig fængslende, kunne næsten ikke slippe den, men, men, men skuespillerne er alt for unge, de passer slet ikke til rollerne - øv! Havde ellers glædet mig vildt til filmatiseringen :-(

Josefineuser/379592

Har ikke læst bogen, men må godt nok indrømme, at jeg synes, at Saoirse Ronan bliver overcastet i øjeblikket. Hun er da en dygtig skuespiller, men det er tid til, at give hende et pusterum og lade andre dygtige unge skuespillerinder komme til.

Linnea

jeg elsker virkelig den bog, men jeg synes de har castet HELT forkert! skuespillerne skulle være ældre og se mere modne, men så håber jeg bare de lave effekterne utrolig præcise, for ellers ville det ødelægge hele filmen...
men jeg glæder mig!!!:)

Sophie Cullen

Jeg blev rigtig glad da jeg hørte at den også kom som film ;D .. Jeg elsker den bog, den har virkelig en fantastisk historie og plot ;D ..
Men jeg er ret bekymret for skuespillerne /: .. Synes ikke helt de passer til karakterne. Men jeg håber jeg bliver positivt overrasket (; ..

Mette Sørensen

jeg synes det er en af de bedste bøger jeg noglesinde har læst selv om der går lidt tid inden den går rigtig i gange så er den virkelige god jeg var så opslugt at af denne bog at jeg fælde en lille tåre til sidste.
glæder mid virkelige til og se den film og håber virkelig at de kan få alt med.

Anita

Jeg elsker den bog! Men jeg kan ikke tro, at de har valgt de skuespillere! Jeg har ikke så meget imod Max Irons, men Jake Abel som Ian og Saoirse Ronan som Melanie? Come on!! :(
Og jeg havde forestillet mig, de ville være ældre...
Nederen....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Markuser/565992
Markuser/565992

Jeg mener, at den første visning af "Se7en" var som Premiere Surprise i Scala-biograferne. Det var den allerførste af slagsen. Sal 1 var proppet.

6 timer siden
Cecilie

Og det bliver et stort fedt NEJ!!!! herfra. Tom Cruise når ikke RDJ til sokkeholderne.

9 timer siden
Katrine Graves

Der mangler hans præstation i filmen: EN KORT,EN LANG

1 dag siden
Stine Teglgaard

Som Ki også skriver, så er det vist ret sikkert, at det er hovedet.

1 dag siden
Kim
Kim

Hvis det var fosteret, hvordan skulle Brad Pitt så vide/se at det var hans barn, og deraf slå morderen ihjel!

1 dag siden

Aktive debatter