Cookie- og Privatlivspolitik

Madagascar 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.11.2008
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Madagascar: Escape 2 Africa
|

I 'Madagascar 2' er hele holdet fra første film tilbage - med dansk tale!

Glæd dig til at møde alle de kære figurer igen når løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melman, flodhesten Gloria, kong Julien og pingvinerne er tilbage.

Vores New York venner, som er strandet på Madagaskars fjerne kyst, har fundet på en plan, der er så vanvittig, at den måske kan lykkes. Med militær præcision har pingvinerne repareret et gammelt fly, sådan da.

Da det endelige lykkes dem at få flyet lettet fra jorden, er de kun i luften længe nok til at dratte ned et endnu mere vildt sted - Afrikas store vidder – hvor vores zoo-opvoksede mandskab for første gang møder deres egne artsfæller.

Samtidig med at de genopdager deres rødder, må de også hurtigt erkende, at der er store forskelle på asfaltjunglen og Afrikas vilde natur.

Men på trods af glemte slægtninge, romantiske forviklinger og udspekulerede storvildtsjægere, virker Afrika til at være et ganske fint sted at slå sig ned… men er det bedre end hjemme i Central Park?

'Madagascar 2' er instrueret af Eric Darnell og Tom McGrath, som også instruerede den første.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1442 votes)
4.3
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... er så bange for at være kedelig, at den er blevet hysterisk behagesyg. (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  ... [fungerer] som sådan glimrende på sine egne beskedne præmisser, som er at levere en omgang harmløs underholdning... (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Tonen er energisk og munter, og billederne har en vellykket blanding af naturalisme i landskabets dæmpede farver og karikatur i skildringen af figurerne. ... Desværre havner historien i de sædvanlige stereotyper ... og mister den energi, den kommer fra start med. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  ... enkeltscenerne afvikles så rapt, og historien er så hårdt pumpet med sideplots, at man ikke havde kunnet nå at sætte vand over, hvis det havde været på tv. (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
metteuser/375692

En rigtig god historie og flot lavet. Men de formåede ikke helt at komme op på samme niveau som 1éren efter min mening.

Heinrich

Kanon film, der mange fede, sener man ligger helt flad af grin over..
Kan klart anbefales..

Åge

Ungerne elskede den bare Og herhjemme hænger replikkerne ved... ja jeg er så flæsket og så flommet... ;-)

Mia

En rigtig sjov film både for børn og helt op til voksne med lidt humor self. ;)
2'eren er meget bedre en 1'eren og også meget sjovere, der er kommetflere dyr med og filmen forstår at fange publikums opmærksomhed hele tiden. ;) Og der var hele tiden latter i biografen og folk var godt tilfredse og glade da de gik derfra. Så det er en film der varmt kan anbefales. ;)

Piauser/710643

Selv om det var en 2'er, var den rigtig god. Jeg så den med min søn.

Morten Hye

Endlig en 2'er der ikke er et flop, de har gjordt sig udmage med at lave denne 2'er så den bliver et hit blant de små, min søn vare dybt begravet i filmen og grinnede det meste af filmen igennem.

Christinauser/155420

den er ligeså sjov som nummer 1. det sker jo ikke så tit - den er helt sikkert en man må se

Movie-fanatic

Madagaskar 1 var en fin lille film! Den fik "hype" i (måske) lidt større mængder, end den oprindeligt havde fortjent! 2éren var også BANKET op i pressen i nogle propertioner, der måske var LIDT rigeligt opkørt: )

Lad det være sagt med det samme; den ER underholdende, varm og med en god humor. Jeg kedede mig ikke desideret, men "opfindsomheden" skulle man F lede L Æ N G E efter! Gentagelser og uopfindsomhed, scorer men ikke "stjerner" på hos mig: ) Men hvis du var vild med 1eren, er man sikkert også glad for 2eren: ) Anstændigt - men uopfindsomt: )

Regitze Kiauser/734898

Den er super fed, så meget sjov i en film burde ikke kunne lade sig gøre. Nu så jeg den på dansk og jeg elsker Mick Øgendahl når han ligger stemme til Marty. Han gør det briliant! Han er præcis hvad den zebra er. Så fantastisk. Specielt han ene sætning er så god fordi det er ham der siger det: "For filan da, jeg brugte min sidste stang imorges"
Genial film. Se den når som helst!

Mariauser/622735

Sjov, overraskende, og er vild med de sindsyge pingviner.
En go 2ér

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.