Cookie- og Privatlivspolitik

Terminator Salvation

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.06.2009
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Terminator Salvation
|

I den fjerde Terminator-film, 'Terminator Salvation', overtager Christian Bale styringen som John Connor

Året er 2018. Den yderste Dag er kommet, gået og har efterladt civilisationen, som vi kendte den, i ruiner. En hær af Terminators hersker nu i den post-apokalyptiske verden, hvor de dræber eller indsamler de få overlevende mennesker. Men de overlevende har organiseret sig i en modstandsbevægelse, der skjuler sig under jorden, hvorfra de lynhurtigt slår til mod den ellers totalt overlegne fjende.

Terminators styres af det kunstige overvågningssystem, Skynet, der 14 år tidligere udviklede selvbevidst intelligens, hvorefter det vendte sig mod sine skabere og udløste klodens atomare udslettelse.

Kun én mand forudså katastrofen; en mand, hvis liv er tæt forbundet med menneskehedens skæbne, John Connor (Christian Bale), der sammen med de andre overlevende nu står over for den fremtid, han hele sit liv er blevet advaret imod.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1669 votes)
4
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... flot, imponerende og deprimerende. Samt totalt uden humor." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... en temmelig forrygende popcornfilm." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Det højspændte håndværk formår desværre ikke at dække over den sjuskede historie..." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... denne gang er konceptet totalt udvandet og historien så rodet, at det anbefales at læse op på den, inden man sætter kurs mod biografen." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Christian Bale fremsiger sine replikker med en maskinel og tonløs diktion, og han indtager rollen med en væremåde, der i foruroligende grad minder om hans spil i de seneste ’Batman’-film..." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jeanuser/732690

En god film med massere action.

Ditte

som skrevet super god film

Nicolaiuser/174949

Rigtig god film, som godt kan anbefales :)

Bladt

Blandede følelser..

Filmen er jo uden tvivl underholdende, men desværre samtidig ligegyldig i sammenhæng med de andre Terminator film. Det samme gælder for den 3. film i serien. Både 3 og 4 er begge underholdende, men stemingen fra de 2 første film er på ingen måder til stede og det gør dem, efter min mening ret ligegyldige. Nostalgi turen udebliver simpelthen og tør ikke håbe på at den nogensinde kommer igen, uanset hvor mange Terminator film der vil blive lavet. Måske mine forventninger bare er for høje?

Alt i alt er det en underholdnede action film der ikke rører en Terminatorfan synderligt.

Joeuser/381169

FED film fra start til slut , selvom arnie ikke er med er det en KANON film

Michaeluser/234520

Action fra start til slut.
Underholdning fra start til slut.
Værd at se.

adnl

Elsker denne slags film. den var så god, at jeg var i bio og se den igen dagen efter og der var den lige så god som dagen før.

Fredrikuser/245338

Terminator Salvation,
Helt fantastisk film, jeg var meget nervøs for om den ville være lige så god som de andre film.
Det er den - hvis ikke bedre.

Personligt savnede jeg dog Arnold i den, for han er i mine øjne den eneste rigtige Terminator. Men filmen er lige så god, som den kunne blive. De har helt klart tænkt på os fans fra de ældre film, og har lagt en masse ovaraskelser til os. Blandt andet de kendte sætninger som "I'll be back" og "Come with me, if you want to live." Bliver genbrugt. Det er en fantastisk film og er helt klart værd at gå ind og se i biograffen - Og efter købe på Dvd film.

Du behøver ikke have set de tidligere film for at kunne forstå den.

Zha

Denne Terminator film følger virkelig godt op på de forige film. Filmen er fyldt med god action og den giver en god fornemmelse af, hvordan det ville være at leve i sådan en fremtid. Sam Worthington levere virkelig en god prestation som en intetanende man med en robot krop. Christian Bale spiller igen som en stjerne, det er næsten ligemeget hvilken rolle den mand får, så levere han varen igen og igen.
Det eneste der ikke helt slår igennem i filmen er John Connors quote af Schwarzeneggers T-800 fra Terminator 2, "I'll be back", men det giver os seerer, små minder om de tidliger film, og et lille grin.
For mit vedkommende er det dejligt at se Schwarzenegger endnu en gang selv om det er kort.

Jeg kan ikke vente til T5 og T6, mere John Connor (Christian Bale)
Dejligt de store actionbrags tid ikke er slut.

Idauser/8362

Nå man ikke har set alle terminator filmene eller man har hørt om den i American pie, kan man godt gå ind og se den alligevel. Det er en yderst god film, med mange spændende scener. Men man kan godt blive lidt skuffet over Arnold Schwarzeneggers præstasion i filmen, hvis man forventer at se ham mere end et pr. sek. derefeter ser man kun robotten, men den har en god handling.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.