Cookie- og Privatlivspolitik

The Twilight Saga: New Moon

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.11.2009
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Twilight Saga: New Moon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'New Moon' er Kristen Stewart og Robert Pattison tilbage som Bella Swan og Edward Cullen i fortsættelsen til 'Twilight'.

Bella er knust over sin vampyrkæreste Edwards pludselige forsvinden, men hun finder snart støtte i sit spirende venskab med den uimodståelige Jacob Black, der viser sig at være en varulv.

Pludselig finder hun sig draget ind i en verden af varulve, vampyrernes svorne dødsfjender, og hendes loyalitet bliver sat på en stærk prøve.

Stephenie Meyers næste roman er filmatiseret af Chris Weitz - instruktøren bag 'The Golden Compass' og 'About a Boy'.


Facebook

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10811 votes)
4.8
3

Instruktør

Relaterede nyheder

'The Twilight Saga: New Moon'
10 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... leverer på sin egen vare som et storladent kærlighedsdrama. Af den slags, hvor følelserne raser i det vampyrbefængte blod, og hormonerne hopper." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "Fans af bogserien vil elske 'New Moon', og billetter til filmen vil være den perfekte gave til husets teenagedatter. Men alle vi andre kan med fordel sidde over." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... i længden forstår de dødelige venner ikke Bella og det gør seeren heller ikke. Filmen er lang. Måske ikke for teenageren... personernes bevæggrunde svære at forstå. Hvis man ikke har set Twilight, vil New Moon være ligeså følelsesrig som porno." (Sisse Sejr-Nørgaard) ()

 • Ekstra Bladet

  "Endnu ringere end den i forvejen ikke imponerende forgænger og vel det nærmeste vi kommer vampyrfilmens svar på mælketænder." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Her er tale om et gotisk og mystisk melodrama, som det i en anden sammenhæng kunne være interessant at pudse Freud på. Men indtil da må man indstille sig på meget, meget store armbevægelser, og temmelig bastante replikker..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Heller ikke i 'New Moon' lykkes det at forløse filmens tungsindige og ekstremt langtrukne teenage-lovestory." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Virkemidlerne får hele armen og lidt af benet. De smukke er gudesmukke, de uhyggelige er virkelig slemme og kærligheden er større end alt, måske lige på nær smerten ved ulykkelig kærlighed. Hvis man var tilfreds med den første Twilight-film vil man også blive det denne gang..." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carolineuser/583233

...Men er man dedikeret twilight fan, var også New Moon en fantastisk film. Den holder sig skarpt til bogen, og skuffer på ingen måde sine fans.

Annetteuser/64855

Forventningerne var høje efter Twillight, men de blev desværre ikke indfriet - så blev lidt skuffet
Twillight er den bedste

Johanneuser/963056

Må desværre sige at det er den dårligste Twilight film der er lavet... Jeg elsker Twilight, men jeg blev meget skuffet over denne film. Den er som en gentagelse af Twilight, altså hun møder Jacob, finder ud af hvad han er for en og bliver forelsket i ham, og det skal man altså helt kun lave en gang! Og så er Robert ikke særlig meget med, BIIIIG MISTAKE

Sarah Jelstad Jensen

Jeg kan ikke sige særlig meget om denne film, andet at den er bedre end dens forgænger.

Miss Black

Den er bare SÅ god, jeg er mundlam:)
den er virkelig noget man burde se. Jeg havde den store tude-tur i flere dage! og dag jeg kom jeg kunne jeg ikke andet ind at se trist ud! ikke fordi den var dårlig, men fordi den var så god, og den sluttede:(
Det eneste dårligt ved filmen er slutningen. Ikke fordi den var dårlig, det er slet ikke det. Men man kan ikke andet ind at gennem skue at det er for at hold på seerne til næste film. det er faktisk det der ødelægger filmen lidt. Man skal jo bare se den næste film, selv få minuter inde i film. Så sorry Chris Weitz.. Mere tiltro til seerne = flere seere selv til næste film:)
Anbefales så meget!! allerede at snakke giver mig lyst til at se den, så ses...:D

Asta Fischer

Den er vildt godd stor fan af twillight... meeen nogle gange lidt lang truken men den er god og romantisk lige det jeg kan lide

thumbs up!

Mrs. Cullen

En fantastisk film, skuespillerene levere endnu en gang et mestervæk!
blev desværre skuffet over manglende detaljer - sådan noget som motorcyklerne! I bogen er den ene rød og den anden sort, en lille detalje, som er virkelig vigtig når man er en stor fan der har læst bøgerne meget :)
Men udover de små detaljer der mangler, så er det jo en vidunderlig film... ELSKER DEN!! <3

Saynab

Den anden film i den fantastiske saga! :)

Filmen starter, hvor 'Twilight' sluttede. Bella er kæreste med vampyren Edward. Dog slår Edward op med hende og flytter fra byen. Jacob hjælper hende gennem sorgen og her udvikles et solidt og nært venskab.

Jeg synes helt klart at Bellas kærestesorg illustreres rigtig godt i filmen, det bliver helt hjerteskærende at se på. Og Jeg elsker at Jacob har fundet en større rolle i denne film (en fornøjelse at se på! Yummi!).

Sagaen er noget af et hit. Bøgerne bag Twilight Sagaen har desuden solgt over 40 mio. kopier verden over!

Nanna

Elsker den film!! Robert Pattinson er helt fanstisk!! Go Team Edward!!<3<3<3<3<3<3

Nanna

Elsker den film!! Robert Pattinson er helt fanstisk!! Go Team Edward!!<3<3<3<3<3<3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.