Cookie- og Privatlivspolitik
Twilight - De danske anmeldelser

Twilight - De danske anmeldelser

Lang, kedelig ... men også et eventyr for børn

Stem op!
13
Stem ned!
-23
(reset)

Så er de danske anmeldelser af The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1 kommet.

Dommen bevæger sig mellem det lunkne og en del sure opstød... Kort sagt, den næst sidste Twilight-film er ikke anmeldernes kop te.

Politiken: 2 stjerner
”At vride to film ud af ’Breaking Dawn’ ligner simpelthen grov spekulation. Populærkultur må for min skyld være lige så kulørt, banal eller overgearet, den har lyst til, men bliver den først selvhøjtidelig og tager sine egne røverhistorier alvorligt som mytologi, går det galt. Det er på en måde, hvad der sker i dette mere selvsmagende end sensuelle afsnit. ’Twilight’-universet har mange oplagt attraktive sider, men uden en velfortalt historie bliver selv en vampyr lang i spyttet.”

Jyllands Posten: 4 stjerner
”’Breaking Dawn – Del 1’ er altså allermest for fans, der bare vil have glødende og intenst romantisk drama. Og på trods af at filmen indeholder en grum og blodig fødselsscene, og at medierådet i Danmark først havde sat censuren til 15 år (men senere sat den ned til 11 år), så er det altså et eventyr for børn og barnlige sjæle, der i biografen kan leve sig ind i det,

BT: 3 stjerner
”Edward og Bella bliver gift og dyrker sex. Bella bliver gravid. Og varulven Jacob er stadig jaloux. Så kort kan handlingen i ’Breaking Dawn’ opsummeres. Men alligevel varer filmen næsten to timer. Og når den lille lede ufødte vampyrbaby endelig leverer lidt spænding ved at begynde at æde sin i forvejen blege mor (Bella) indefra, ér de fleste allerede faldet i søvn. Lad os håbe, at to’eren (nov. 2012) er bedre.”

Berlingske: 2 stjerner
”Tonen i ’Breaking Dawn - Del 1’ er så indforstået, at kun fans kan følge med. Og sandsynligvis vil også kun die-hard fans forstå at sætte pris på denne gang overnaturlig soap-opera, fortalt med antydninger, lange talende blikke og ultra corny one-liners. Serien startede som et teenagedrama om uforløst begær og kvaler med at finde egen identitet, udviklede sig til en episk saga - og er nu endt som en overnaturlig pendant til ’Glamour’. Lad os håbe på en mere værdig afslutning i ’Breaking Dawn - Del 2’, der efter planen kommer næste år.”

Er I enige i dommen?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Annette

Jeg syntes den var PISSE god! Men jeg er jo heller ikke en intellektuel anmelder, bare en KÆMPE Twilight-fan;-)

Hansonuser/273017

Den var virkelig dårlig! Ren teenage pladder og ingen action, i forhold til de andre 3. Vi må da håbe den næste blir bedre, ja det vil da bare være dæjli

Sian Chanelluser/9172

du kan sku da bare læse bøgerne.. så ved du hvad der sker... bøgerne eksisterede før filmene... og vi fans elsker dem

Sophie Cullen

Det er den samme svale HVERT ÅR !!
Jeg synes faktisk det er for meget. Vi skal altid hører på at film anmelder hakker Twilight ned. Vi har hørt på det lige siden den anden filmen, fordi de fik ondt i røven over at Twilight har så meget scusse. (Jeg undskylder mit sprog. Men er bare sååå træt af filmanmelder)
Jeg er bare utrolig glad for at der er så mange der er ligeglad med hvad anmelderne siger.
En anden ting er, hvor mange ikke twilight fan tager ind og ser del 1 af 4 ? Hvem tager ind og ser den 4. film af en serie. Ingen !! Så man er nok Twilight fan, hvis man ser den.

Og jeg vil bare sige til anmelderne. At de tager fejl med alt hvad de siger.

Savannahuser/958131

Jeg synes den var mega god, jeg så den med en veninde, og nu kan vi bare ikke vente med at se den næste!!!! !!!!!!!! !!!!!

Rebekka user/812052

Det er klart at de ikke kan lave to gode film ud af en bog hvor der ikke sker noget som helst og som er dårlig skrevet..fatter ikke hvordan twilight er blevet så populært..

Sian Chanelluser/9172

twilight er overhovede ikk dårligt skrevet. du kan ikk fatte det fordi du ikk har evnen til at leve dig ind i det...

Kimuser/264153

Elendig film, uden det ene eller andet, - sørgeligt og kedeligt

Kimuser/264153

Spar jeres penge, den er bare så røvkedelig, synes Willy Søvnløs er mere spænnende og Pia Kjærsgaard rent hjem, men det gør Twiligt filmene ikke. Forloren og plat, men i må kede hjem i unge mennesker, det er jo fuldkommen urealistisk, der findes ikke vampyrer og vareulve det er helt sikkert. Sådan noget gøjl.

Sian Chanelluser/9172

siden hvornår behøver der at være beviser for at tro på noget,... måske eksistere det ikk i virkeligheden men derfor kan det stadig godt være spændene og fascinerende. bare fordi vi elsker twilight er skam ikk ensbetydende med at vi keder også det nærmest den anden vej rundt, for har man ingen fantasi, ja hvad er det så for et liv at ha...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 time siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

9 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

11 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

19 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

19 timer siden

Aktive debatter