Cookie- og Privatlivspolitik
Nye plakater til 'The Avengers'

Nye plakater til 'The Avengers'

Marvels superheltegruppe bliver "posterboys"

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Der bliver ved med at dukke nye promobilleder, film-stills og senest en fuldbyrdet trailer op til superheltefilmen 'The Avengers'.

Nu er der kommet en række plakater fra filmen, som forestiller superheltene og deres modstander, Loki, som er filmens hovedskurk.

I filmen samler organisationen S.H.I.E.L.D. med Nick Fury (Samuel L. Jackson) i spidsen et hold af superhelte, der skal beskytte Jorden.

Det er nu op til The Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Iron Man og Captain America at redde skærene.

The Avengers får premiere den 26. april 2012.

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Fedt, fedt, fedt! Vi kommer tættere på for dag til dag. :) Jeg håber den nye Bruce Banner klare det bedre end de to forrige. :)

Men mest af alt glæder jeg mig til et gensyn med Thor! :)

Anonymuser/0

så tager jeg mig kærligt af han "bror".

Jesper user/957611

Scarlett ser ualmindelig fantastisk og HOT ud i det kostume på hendes plakat. Tror hun ville have gode chancer, hvis der blev uddelt en oscar for best ass of the year <3

Jeff

I actually liked Eric Bana’s Bruce Banner. The film had good intentions, but it was not good. I was not impressed with Ed Norton’s Banner and the less said about Liv Tyler the better. I don’t see Mark Ruffalo as Banner, but I hope to be pleasantly surprised.
The Hulk can grow anywhere between 2½ and 4½ meters, so he was never too big in any of the movies, but his size was the least of those movies problems… As Hulk is one of my favourite comic characters, you can understand that I’m really hoping they finally do him justice in this movie. Avengers vs. Hulk – can’t wait!

Movie-fanatic

At "savne" de 2 (mildest taget) elendige Hulk-filmatiseringer, og syntes at de 2 tidligere Bruce Banner-rolle indehavere (Eric Bana & Edward Norton) burde tilgodeses til The Avengers, er "i mine øjne" HÅBLØST!

Der er I DEN GRAD brug for en forbedring, og den nye (Mark Ruffalo) kan da KUN forbedre denne strækt "forvredne" karekter!

Alene det faktum at de to tidligere filmatiseringer, lader Hulken vokse ca 5 gange så meget, som det foreliggende materiale beskriver, ødelægger HELE ideen bag The Hulk!

Jeg er ikke sikker på at Edward Norton, overhovedet BURDE have spillet denne rolle - den ligger LANGT under hans ellers gode præstationer! Eric Bana har da også leveret nogle super-seje roller. Måske er det INSTRUKTØREN man skulle skyde på......de 2 tidligere filmatiseringer ser ud til at have GLEMT at Hulken IKKE er en km høj, og IKKE ligner en muskelsvag kontormand INDEN forvandlingen!

Jeg glæder mig til at se The Avengers! Fede plakater og spændende trailer!

Anonymuser/0

Troede bare det mig der fandt HULK-filmene yderst ringe (og jeg vil slet ikke komme ind på den elendige grafik).

Nr. to var dog det værste l... der nogensinde er lavet med alt for mange penge i ryggen.

S. Rico

Min verden gik lige i stå et øjeblik, da jeg scrollede forbi Scarlett.

Christian

Hvor_for hede hulen fortsætter de med ham den fesne menneskeskikkelse af Bruce Banner på disse plakater, når det er fucking HULK vi vil se derpå!!? Det er ikke engang Edward Norton som er på den plakat, men en eller anden fesen erstatning, som spiller ham i denne film! Kan ikke have det...

Asgeruser/70414

Hulk filmene er lort. Både Eric Bana og Edward Norton versionerne. Og så kan det være at Mark Ruffalo overrasker. Han er ihvertfald en suveræn og - tildels undervurderet - skuespiller.
Det kan under alle omstændigheder kun blive bedre end de foregående Hulk(s)

Esbenuser/222572

Edward Norton gad ikke være med, da han selv syntes Hulk-filmen var lort på lort. Hvilket ikke er helt forkert.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

1 dag siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

1 dag siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

2 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden

Aktive debatter