Cookie- og Privatlivspolitik

Jægerne 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
| |
Jägarna 2
|

'Jægerne 2' er en svensk thriller.

Filmen er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonasuser/395824

Ja - den første var en fortræffelig født klassiker, og jeg har også glædet mig til at se Jægerne 2... men det bliver jo nok på DVD.
Hvorfor er den ikke planlagt til dansk biografpremiere? Med navne som Rolf Lassgård og Peter Stormare - og relativt gode anmeldelser i Sverige, burde den vel nok kunne trække et rimeligt publikum i Danmark; særligt når man sammenligner med de film, vi ellers fylder i de danske biografsale.
Den var oprindeligt planlagt til dansk premiere 25. december, men der var åbenbart ikke plads til den alligevel blandt titler som "New Year's Eve", "Piranha 3D", "The Darkest Hour", "Happy Feet 2" (i flere versioner) - og den relativt overflødige engelsksprogede og mystisk castede udgave af den ellers fantastiske skandinaviske filmatisering af "Mænd der hader kvinder".

Georgine

Ay ay ay Jægerne igen .. det bliver for godt. Den første Jægerne film er en af de bedste film jeg nogensinde har set, jeg håber at to'eren er lige så god, men det må den være, når den har været så mange år undervejs.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.