Cookie- og Privatlivspolitik

Bruno

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.07.2009
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brüno
|
Den latterligt prangende, homoseksuelle, østrigske modereporter Brüno ønsker at blive berømt, koste hvad det vil.

Brüno er vild med modeshowet i Milano, snyder sig ind på Prada-catwalken iført en velcrodragt, men bliver anholdt og frosset ud af den europæiske modeverden.

Han beslutter at tage til Los Angeles, men han får ikke den store succes, som han havde håbet på.

Brüno og kameramanden Lutz’ homoseksuelle forhold går skævt, så Brüno beslutter sig for at blive ”straight”, da man tilsyneladende er nødt til at være heteroseksuel i Hollywood, hvis man skal få sit helt store gennembrud.

Brüno rejser derfor til Alabama for at ændre sine seksuelle præferencer, og her prøver han lidt af hvert: at gå ind i hæren, hænge ud med bondeknolde på jagt, date en præst, som arbejder med at omvende bøsser, deltage i et sexparty osv..

Til sidst får Brüno sit gennembrud og bliver berømt... men ikke lige på den måde man forestiller sig!

'Brüno' er et komisk gensyn med Sascha Baron Cohen ('Borat').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2225 votes)
3.8
3.8

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med 'Brüno' har komikeren (...) igen lavet en tanke-provokerende film, man konstant fniser ad, hø-hø-er til eller slet og ret skraldgriner over." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Der er øjeblikke af ægte vanvid i 'Brüno', men for det meste er den plat og bøvet og giver dårlig smag i munden." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Når man tror, at tingene umuligt kan blive værre, pinligere eller mere smagløse, så tager han lige en omgang mere. Og det er sjovt nok ment som en stor kompliment i denne forbindelse, for Sacha Baron Cohen mestrer om nogen overraskelsens kunst." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Med drivende ironi spidder han den narcissistiske stjerne for en aften med liderlighed, men tilføjer ikke megen ny underholdningsværdi i forhold til Borat-universet." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "En komedie må i bund og grund måles på, om den får én til at le. Og jeg kan ikke mindes, hvornår en film sidst har fået mig til at hulke, klukke, fnise og smile i stort set halvanden time i træk. " (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simone

Kongefilm - tophumor - se den

Emiluser/214837

jeg synes den har en dejlig konsistens, men er lidt for meget. selve "rammen" af den er god nok men indholdet er lidt for meget. Den får 3 ud af 5 stjerner. anbefales kun for folk der har en mærkelig form for humor.

Scheving

Aldrig i mit liv har jeg da følt at mine penge og tid var så voldsomt spildt, at jeg havde lyst til at sagsøge nogen for, at få begge dele tilbage! For det første er den på ingen måde morsom, humoren er lidt ligesom, når man sidder og ser på en komiker, man egentlig ikke synes er morsom, og kun smågriner lidt af en eller to gange fordi det er liiiiiidt morsomt. Udover det handler filmen ikke om en skid, den er intetsigende, klam og ulækker, og jeg kan på ingen måde sætte mig ind i at nogen vil bruge så mange penge på at promovere den film, og at den overhovedet kom i biograferne.

Thomasuser/453128

Det er klart Katrine kommenterer filmen således - hun er kvinde med kvindehumor... Filmen er et festfyrværkeri af vulgære, frastødende, pinlige, usandsynlige og samfundskritiske optrin... Kort sagt: GENIALT... Du græder, griner og brækker dig igen!!

Martinuser/569911

Et total mesterværk!
denne film har en rigtig god humør i sig! Den er pengene & tiden værd for at se.!
6 stjerner er lige passende. :D
Godt nok lidt bøsse'd osv?, men anyways?! så herre nice! Brüno rocks!
DU SKAL BARE SE DEN!! :D ren humør hele vejen ;D
BTW! look out for the penis xD

Renéuser/24386

Sjoveste film der længe er blevet vist i danske biografer! Det var svært at holde sig fra og skulle på wc ;-)

Louiseuser/520791

ok sjov, men også ret pervers. Ikke en af de sjoveste film jeg har set!

Sisse

Igen har Sacha Cohen formået at forarge folk på bedste vis, and I love it!!! Det er meget sjælden at man oplever en hel sal vælte rundt i stolene af grin!
Humor på højt plan, men ikke for sarte sjæle og folk med homofobi.

Camillauser/613837

Aldrig i mit liv har jeg set en film der har fået mig til at grine så meget. Det er virkelig en film alle burde se... Dog ikke homofober...
Da jeg kom ud efter filmen følte jeg mig helt opløftet af glæde fordi jeg havde grinet så meget. Sangen til sidst "Brüno Dove Of Peace" er også helt fantastisk!
Glæder mig til denb kommer på dvd!! Den skal ejes!

Paris Nakita Kejser

super grineren film, den falder meget godt i min smag, men kan stadig ikke glemme at newz.dk brate nyheden om at brüno er forbut i ukrina, total klamt den er det men super fedt den er vist her i danmark, den er helt klart værd at se syndes jeg. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.