Cookie- og Privatlivspolitik

Bruno

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.07.2009
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brüno
|
Den latterligt prangende, homoseksuelle, østrigske modereporter Brüno ønsker at blive berømt, koste hvad det vil.

Brüno er vild med modeshowet i Milano, snyder sig ind på Prada-catwalken iført en velcrodragt, men bliver anholdt og frosset ud af den europæiske modeverden.

Han beslutter at tage til Los Angeles, men han får ikke den store succes, som han havde håbet på.

Brüno og kameramanden Lutz’ homoseksuelle forhold går skævt, så Brüno beslutter sig for at blive ”straight”, da man tilsyneladende er nødt til at være heteroseksuel i Hollywood, hvis man skal få sit helt store gennembrud.

Brüno rejser derfor til Alabama for at ændre sine seksuelle præferencer, og her prøver han lidt af hvert: at gå ind i hæren, hænge ud med bondeknolde på jagt, date en præst, som arbejder med at omvende bøsser, deltage i et sexparty osv..

Til sidst får Brüno sit gennembrud og bliver berømt... men ikke lige på den måde man forestiller sig!

'Brüno' er et komisk gensyn med Sascha Baron Cohen ('Borat').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2225 votes)
3.8
3.8

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med 'Brüno' har komikeren (...) igen lavet en tanke-provokerende film, man konstant fniser ad, hø-hø-er til eller slet og ret skraldgriner over." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Der er øjeblikke af ægte vanvid i 'Brüno', men for det meste er den plat og bøvet og giver dårlig smag i munden." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Når man tror, at tingene umuligt kan blive værre, pinligere eller mere smagløse, så tager han lige en omgang mere. Og det er sjovt nok ment som en stor kompliment i denne forbindelse, for Sacha Baron Cohen mestrer om nogen overraskelsens kunst." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Med drivende ironi spidder han den narcissistiske stjerne for en aften med liderlighed, men tilføjer ikke megen ny underholdningsværdi i forhold til Borat-universet." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "En komedie må i bund og grund måles på, om den får én til at le. Og jeg kan ikke mindes, hvornår en film sidst har fået mig til at hulke, klukke, fnise og smile i stort set halvanden time i træk. " (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sanneuser/762923

.... Skal man ikke være hvis man vælger at se denne film.
Aldrig har jeg grint så meget som jeg grinte under denne film, det var så tårene trillede og mascaren løb.
Nu venter jeg bare på at den kommer på dvd så jeg kan se den igen !!!!!

Leonardo

Jeg synes ærligt talt ikke, at Brüno er en god film. Der er nogle sjove scener hvor man kan grine af det, men filmen samlet set er i mine øjne plat og virker amatør agtigt.

ivanuser/285573

Borat var årets fil 06 den var super sjov. bruno var ikk lige så god som traileren fik den til at se ud som om. de fleste sjove scener havde man set i traileren og man var lidt skuffet til sidst men den var sindsyg sjov nogle steder

Tyler Deanuser/15110

Ihhhh hvor er jeg dog træt af at se anmeldelser omkring en film der lever op til PRÆCIST det man kunne forvente og alligevel sidder der nogle mennesker der misforstår alting...

HVIS man kan li den MEGET platte og MEGET sorte humor (hvilket jeg kan) - så er Bruno helt perfekt til et godt grin, den er ikke nyskabende (som Borat) men derimod en "efterfølger" der fanger mindst ligeså godt.

Ja - den er modbydelig overfor homoseksuelle, børn, mørke osv osv... men det er jo hvad man kan forvente, det er satire i bedste klasse og hvis man er til den slags humor så er det bare at komme afsted til biografen!!! :D

mona

jeg havde ventet noget sjovt - det skete aldrig - spild af tid og penge

Scheving

Jeg kunne ikke væer mere enig !

Idauser/8362

Det er en ekstem dårlig film. Den er dålig klippet og en skam for biografen. Det tager nogle emner op som: Krig i mellemøsten, børnehandel, tvangfjernelse af børn , Alkoholiker, ect. De leger med emnerne og prøver at gøre dem komiske, hvilket er en katastrofe for filmen. Det er ligsom med Borat, man tror den er sjov fordi man ser reklamen, men i virkelighed så er indeholder den reklamen alt det man synes er sjovt ved filmen og resten er en gang lort.

Claesuser/171317

Ligesom Borat med noget halvskjult kamera, hvilket gør den så humoristisk når Sascha opfører sig så flabet over for dem og alligevel er der nogle punkter hvor man ikke kan lade være med at tænke hvad de personer der bliver udsat for de pranks tænker og om de overhovedet er klar over hvad det er de siger. Den er så grænseoverskridende at man er nød til at holde sig for øjenene mange af stederne og igen så hylende morsom! Vi var 6 drenge inde og se den og 80% af tiden skrald grinede vi! Den kan kun anbefales hvis du ikke har noget imod at se homoseksualitet på det groveste, pik & patter hvilket betyder at sarte sjæle nok ikke skal se den ;).

Jeg skal helt sikkert se den igen !

Heidi

Ja en anderledes film vil jeg sige, hvorvidt jeg vil anbefale den ved jeg ikke rigtigt, måske lige lidt for "plat" i overkanten efter min smag

Lasseuser/476179

det er sku en sjov film...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.