Cookie- og Privatlivspolitik

The Twilight Saga: New Moon

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.11.2009
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Twilight Saga: New Moon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'New Moon' er Kristen Stewart og Robert Pattison tilbage som Bella Swan og Edward Cullen i fortsættelsen til 'Twilight'.

Bella er knust over sin vampyrkæreste Edwards pludselige forsvinden, men hun finder snart støtte i sit spirende venskab med den uimodståelige Jacob Black, der viser sig at være en varulv.

Pludselig finder hun sig draget ind i en verden af varulve, vampyrernes svorne dødsfjender, og hendes loyalitet bliver sat på en stærk prøve.

Stephenie Meyers næste roman er filmatiseret af Chris Weitz - instruktøren bag 'The Golden Compass' og 'About a Boy'.


Facebook

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10811 votes)
4.8
3

Instruktør

Relaterede nyheder

'The Twilight Saga: New Moon'
10 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... leverer på sin egen vare som et storladent kærlighedsdrama. Af den slags, hvor følelserne raser i det vampyrbefængte blod, og hormonerne hopper." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "Fans af bogserien vil elske 'New Moon', og billetter til filmen vil være den perfekte gave til husets teenagedatter. Men alle vi andre kan med fordel sidde over." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... i længden forstår de dødelige venner ikke Bella og det gør seeren heller ikke. Filmen er lang. Måske ikke for teenageren... personernes bevæggrunde svære at forstå. Hvis man ikke har set Twilight, vil New Moon være ligeså følelsesrig som porno." (Sisse Sejr-Nørgaard) ()

 • Ekstra Bladet

  "Endnu ringere end den i forvejen ikke imponerende forgænger og vel det nærmeste vi kommer vampyrfilmens svar på mælketænder." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Her er tale om et gotisk og mystisk melodrama, som det i en anden sammenhæng kunne være interessant at pudse Freud på. Men indtil da må man indstille sig på meget, meget store armbevægelser, og temmelig bastante replikker..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Heller ikke i 'New Moon' lykkes det at forløse filmens tungsindige og ekstremt langtrukne teenage-lovestory." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Virkemidlerne får hele armen og lidt af benet. De smukke er gudesmukke, de uhyggelige er virkelig slemme og kærligheden er større end alt, måske lige på nær smerten ved ulykkelig kærlighed. Hvis man var tilfreds med den første Twilight-film vil man også blive det denne gang..." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
MüllerDenSejeTwillight Fan!!<3

Efter jeg havde set den første film, tænkte jeg nu skal jeg også se den næste, selv om at den nok ikke ville blive ligeså god. Så så jeg den og tænkte, det kan da ikke passe det her den er jo bare lige så god. Jeg kunne godt nok ike så godt lide slutningen "Marry me Bella". Hvordan kan en film dog slutte sådan!! <3

Twilight lover XD

Levede 100% op til mine forventninger. Elsker Twilight, kan simpelthen ikke få nok af det:)

Josefine Ostenfeld Nielsen

JEG ELSKER TWILIGHT

Twilight Freak The one!<3 XD

I new moon elsker jeg bare den måde de har genskabt alle scenerne på! fra bogen! >w< Jeg elsker der hvor at vampyrene/ the cullens familien og Ulvene skal træne og De så viser hvad de kan! SO AWESOME! X3 Jacob/Tayler er jo også bare MEGA lækker i den XD <3

Cecilie

Jeg synes bestemt at i New Moon, bliver Jacobs rolle meget større og det er fedt at man ser mere til ham og, ulvene som er virkelig godt lavet.. Men jeg synes det er lidt trist at Edwards rolle ikke er så meget med i New moon, vil have ønsket han havde stået lidt mere frem i filmen.

Men ellers synes jeg den er super god, og man er virkelig spændt hele tiden på at se hvad der sker mellem Bella og Edward! Men jeg elsker jo også alle filmene de har lavet så har ikke rigtig noget kritik om den..

Love twillight ♥

Clara

super god film, den kan bare ses igen og igen. jeg elsker den film. Og den er også bare lavet så godt! gode skuespillere og god historie! Thumbs up!
jeg elsker The Twilight Saga!!!

Annika Mia

New Moon er en helt fantastisk film!
Jeg elsker den serie!

Jeg kan kun anbefale den!

Cæcilie Valla

Denne film var bare endnu bedre end den første. De fangede Bellas depressioner utroligt godt, og man levede sig virkelig ind i det. Super godt skuespil. Jeg elskede også stemningen. Alt var bare perfekt og super godt. Twilight serien er bare fantastisk <3
5 stjerner fra mig! :-)

Anna My Schødtsuser/948717

Jeg synes det er en helt fantastisk film <3

KristinaRamos

Denne film er den bedste til en teenage-hygge-aften, hvis man da interesserer sig for, kærlighed, spænding, drama, vampyrer, og ikke mindst varulve! Taylor Lautner, som spiller Jacob, har fået en større og fyldigere rolle i filmen, og det gør filmen kun meget bedre. Filmen er fyldt med god grafik og masser af action. Faren fortsætter for Bella, og hun skal nu vælge imellem Jacob, den lækre varulv, eller, Edward den mystiske vampyr. Man ser den, og falder for den med det samme!
-Anbefales stærkt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.