Cookie- og Privatlivspolitik

The Twilight Saga: New Moon

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.11.2009
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Twilight Saga: New Moon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'New Moon' er Kristen Stewart og Robert Pattison tilbage som Bella Swan og Edward Cullen i fortsættelsen til 'Twilight'.

Bella er knust over sin vampyrkæreste Edwards pludselige forsvinden, men hun finder snart støtte i sit spirende venskab med den uimodståelige Jacob Black, der viser sig at være en varulv.

Pludselig finder hun sig draget ind i en verden af varulve, vampyrernes svorne dødsfjender, og hendes loyalitet bliver sat på en stærk prøve.

Stephenie Meyers næste roman er filmatiseret af Chris Weitz - instruktøren bag 'The Golden Compass' og 'About a Boy'.


Facebook

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10811 votes)
4.8
3

Instruktør

Relaterede nyheder

'The Twilight Saga: New Moon'
11 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... leverer på sin egen vare som et storladent kærlighedsdrama. Af den slags, hvor følelserne raser i det vampyrbefængte blod, og hormonerne hopper." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "Fans af bogserien vil elske 'New Moon', og billetter til filmen vil være den perfekte gave til husets teenagedatter. Men alle vi andre kan med fordel sidde over." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... i længden forstår de dødelige venner ikke Bella og det gør seeren heller ikke. Filmen er lang. Måske ikke for teenageren... personernes bevæggrunde svære at forstå. Hvis man ikke har set Twilight, vil New Moon være ligeså følelsesrig som porno." (Sisse Sejr-Nørgaard) ()

 • Ekstra Bladet

  "Endnu ringere end den i forvejen ikke imponerende forgænger og vel det nærmeste vi kommer vampyrfilmens svar på mælketænder." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Her er tale om et gotisk og mystisk melodrama, som det i en anden sammenhæng kunne være interessant at pudse Freud på. Men indtil da må man indstille sig på meget, meget store armbevægelser, og temmelig bastante replikker..." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Heller ikke i 'New Moon' lykkes det at forløse filmens tungsindige og ekstremt langtrukne teenage-lovestory." (Erik Jensen) ()

 • Weekendavisen

  "Virkemidlerne får hele armen og lidt af benet. De smukke er gudesmukke, de uhyggelige er virkelig slemme og kærligheden er større end alt, måske lige på nær smerten ved ulykkelig kærlighed. Hvis man var tilfreds med den første Twilight-film vil man også blive det denne gang..." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Twiheart

Den her film er sååå god(: elsker den virkelig.
Og Jacob er bare sååååå lækker i modsætning til edward som ligsom mistede sin charme fra 1'eren...

Den sluttede også helt vildt!! men da jeg nu er team jacob fældede jeg faktisk en lille tåre da han løb væk:(

Cecilie

Jeg har rated New Moon til 5 stjerner, fordi:

1. I New Moon lærer vi varulvene at kende, hvilket er skønt! Det giver en stor konflikt og dermed meget drama.
2. I New Moon føler Bella meget sorg, hvilket jeg ikke er så vild med, da jeg lever mig så meget ind i tingene, at jeg selv føler en forfærdelig sorg. Første gang jeg læste New Moon græd jeg mig i søvn en hel uge efter. Jeg ved godt det er fjollet :-) Men man kan jo også vende den om og sige, at det er fantastisk, at både Stephenie Meyer og Cris Weitz har formået at fange læserne/seerne i sådan en høj grad. Jeg er meget imponeret :-)
3. Efter min personlige mening synes jeg, at New Moon er en lille smule for langtrukken, men også en fantastisk film.

Hilsen Cecilie S. Larsen, 14 år.

Agata

Den var FANTASTISK ! <3

Taia

ej den er bare helt fantastisk god!!!!! jeg elsker den virkelig virkelig meget!
de har fået alle de rigtige detaljer med i filmen, som der også er i bogen (som jeg har læst 6 gange!!!)
jeg kan bare sige at jeg elsker den!

amalieuser/32910

jeg troede de ville lade meget mere blive ude men det gjorde de ikke de fik det hele med fantastisk film

Malene Clearwater Stewart

Mega god film der virkelig levede op til ens forventninger!
Det er en rigtig god oplevelse at føle dramaet mellem Jacob, Bella og Edward! Det er en virkelig spænende film med mange fantastiske scener (:
Det føltes som om man kan mærke alle følelserne gennem hele filmen :D

twiheart4ever<3

Hold da op, den er virkelig god! Jeg havde faktisk regnet med at den ikke var lige så god som twilight fordi jeg havde læst bogen, hvor Edward jo flytter fra Bella, men i filmen har de virkelig gjort det godt! Jeg synes virkelig at han kommer meget med i filmen (og det er godt) <3
Jeg synes også at Taylor Lautner, virkelig er fantastisk, og Selvfølgelig kristen Stewart<3
Den er virkelig god, og fortjener helt klart 6 stjerner<3

Louise Raabyuser/518710

En fantastisk fortsættelse til fantastiske Twilight! Lige så snart man har set twilight, kan man ikke lade være med at glæde sig helt ekstremt til en fortsættelse. Man har svært ved at forestille sig at den kan holde dette niavu, men New moon levede fuldt ud op til mine forventninger.

New moon er en utrolig god film, der passer perfekt sammen med stemningen i bogen. man lever sig helt ind i filmen, og kan nærmest mærke Bellas smerte, da Edwards forlader hende. Det var rigtig trist, og jeg havde vildt ondt af dem begge. Indnu mere revet med, bliver man når Edward tror at Bella er død, derfor heller ikke selv vil leve mere, og rejser til Volturri. Det er som en teenage version af Romio og Julie, men man vil bare ikke have at der sker noget med nogle af dem.

Alle skuespillerne gør et fantastisk stykke arbejde, Kristen, Taylor, og ikke mindst lækre Robert!<3

Denne film skal bare ses, man kan ikke se den uden at elske den. Jeg kan personligt se den hvornår det skal være, Den er vidunderlig! Twilight sagaen er mine ynglings film, og det bliver de ved med at være!<3:-D

Sarah

ELSKER DEN:D

Tennauser/844018

Den levede virkelig op til ens forventninger. Jeg synes New Moon er bedre end Twilight. Men ville ønske man havde set Bella og Edward på vej hjem i flyet fra Italien.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.