Cookie- og Privatlivspolitik

Bruno

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.07.2009
| |
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Brüno
|
Den latterligt prangende, homoseksuelle, østrigske modereporter Brüno ønsker at blive berømt, koste hvad det vil.

Brüno er vild med modeshowet i Milano, snyder sig ind på Prada-catwalken iført en velcrodragt, men bliver anholdt og frosset ud af den europæiske modeverden.

Han beslutter at tage til Los Angeles, men han får ikke den store succes, som han havde håbet på.

Brüno og kameramanden Lutz’ homoseksuelle forhold går skævt, så Brüno beslutter sig for at blive ”straight”, da man tilsyneladende er nødt til at være heteroseksuel i Hollywood, hvis man skal få sit helt store gennembrud.

Brüno rejser derfor til Alabama for at ændre sine seksuelle præferencer, og her prøver han lidt af hvert: at gå ind i hæren, hænge ud med bondeknolde på jagt, date en præst, som arbejder med at omvende bøsser, deltage i et sexparty osv..

Til sidst får Brüno sit gennembrud og bliver berømt... men ikke lige på den måde man forestiller sig!

'Brüno' er et komisk gensyn med Sascha Baron Cohen ('Borat').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2225 votes)
3.8
3.8

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Med 'Brüno' har komikeren (...) igen lavet en tanke-provokerende film, man konstant fniser ad, hø-hø-er til eller slet og ret skraldgriner over." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Der er øjeblikke af ægte vanvid i 'Brüno', men for det meste er den plat og bøvet og giver dårlig smag i munden." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Når man tror, at tingene umuligt kan blive værre, pinligere eller mere smagløse, så tager han lige en omgang mere. Og det er sjovt nok ment som en stor kompliment i denne forbindelse, for Sacha Baron Cohen mestrer om nogen overraskelsens kunst." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "Med drivende ironi spidder han den narcissistiske stjerne for en aften med liderlighed, men tilføjer ikke megen ny underholdningsværdi i forhold til Borat-universet." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "En komedie må i bund og grund måles på, om den får én til at le. Og jeg kan ikke mindes, hvornår en film sidst har fået mig til at hulke, klukke, fnise og smile i stort set halvanden time i træk. " (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Leonardo

Jeg synes ærligt talt ikke, at Brüno er en god film. Der er nogle sjove scener hvor man kan grine af det, men filmen samlet set er i mine øjne plat og virker amatør agtigt.

mona

jeg havde ventet noget sjovt - det skete aldrig - spild af tid og penge

Lasseuser/476179

det er sku en sjov film...

Thomas

..you can't!
Så simpelt er det - hvis du kan lide plat, in-your-face, hjernedød humor vil du elske det her. Og det gør jeg. Bruno er simpelthen fantastisk - SIMPELTHEN! :D *snap*
Det er ikke en rigtig film, men mere et langt sketchshow. Men det fungerer og det holder dig grinende næsten hele vejen - og chokeret ind imellem. Luv it!

Gertuser/253128

En englænder, der varetager den britiske tradition for at være størst med humoren. Her i en grænseoverskridende udlevering af pinlige mennesker og meninger. Se den for bare at blive rystet - oplev forældre, der er klar til HVAD SOM HELST for at deres børn skal få en rolle.......X-Factor og Stjerne for en aften taget til det ekstreme (måske).
Se den.....se den......se den...... det er den sjoveste film i meget lang tid!

Martin

Sacha Baron Cohen alias Brüno, en flamboyant, østrigsk homoseksuel, tager til USA for at lapidarisk sagt blive kendt. Han opdager hurtigt at det er svært at blive kendt i Hollywood, hvis man er homoseksuel, derfor prøver han på absurd vis at "konvertere" til at blive heteroseksuel. Cohen, spiller utrolig godt, og hans tyske sprogbrug er også vældig imponerende! Brüno er bedre, sjovere og mere kontroversiel end hans forrige film Borat. Endvidere tenderer Brüno dog til at blive excessivt plat, hvor filmen vækker mere forargelse, end den fornøjer. Udover karakteren Brüno rummer filmen blandet andet: En terrorist, en swingerklub, mexikanske gardnere, en harm Harrison Ford, en konfus Paula Abdul, et talkshow-program, samt et forarget publikum, Lutz (som er assistent for Brünos assistent,) samt Bono og en masse andet tingeltangel.

MarkusStepH

I Borat er der tidspunkter hvor man ikke griner.
Dem var der ikke meget af i Brüno, den var utrolig morsom, bare rolig der er heldigvis en masse censur.
Hvis du kunne lide Borat og den slags humor så ville du elske Brüno, den har en herlig humor
hvor der er overaskende mange kendte mennesker med

Nicole

Det er nok den dårligste film jeg nogensinde har set. Den kan slet ikke sammenlignes med Borat og det er spild af tid og penge. Der var længe imellem scener, der fik mig til at grine og jeg var vildt skuffet.

MarkusStepH

Du kunne grine af Borat men ikke af Brüno??

Mette

Filmen er godt lavet. Det er en slags dagbog, man griner fra start til slut!
Den kan helt sikkert anbefaldes!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.