Cookie- og Privatlivspolitik

What's Your Number?

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
27.10.2011
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
What's Your Number?
|

I filmen 'What's Your Number?' spiller Anna Faris (Observe and Report) Ally Darling, hvis liv ikke er helt hvor hun håbede det ville være.

'Whats Your Number?' stiller spørgsmålet: Hvor mange mænd bør en kvinde have sex med, før hun finder den rigtige? Ifølge Allys modeblad er tallet maksimalt 20, ellers er chancen for at finde den eneste ene nærmest lig nul.

Ally lover derfor sig selv, at hun aldrig vil overskride en snes elskere, men dagen efter vågner hun alligevel op ved siden af nr. 20, der endda er hendes tidligere chef. Nu er hendes eneste udvej at opsøge tidligere kærester og håbe på, at kemien har ændret sig til det bedre. Men hun får brug for hjælp.

Heldigvis er hendes nabo (Chris Evans) ekspert i, hvordan man undgår ekskærester - og hvordan man finder dem igen.

'What’s Your Number?' er en romantisk komedie om at lede efter den rigtige de helt forkerte steder. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (77 votes)
4.3
3.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Politiken

  "... med [Anna Faris] i hovedrollen har 'What's Your Number' lige præcis den dosis fjumregøjet sensualitet, som afvæbner det grundlæggende puritanske i projektet." (Kim Skotte)

 • Berlingske

  "... lider i det hele taget under et til tider lidt krampagtigt og skingert manuskript... Men takket være Anna Faris’ betragtelige komiske talent, ender 'What’s Your Number' faktisk med at byde på overraskende mange, og oprigtige, grin." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Selvfølgelig er Ally og nabo-hunkens kemi så god, at vi forudsigeligt ønsker, de skal finde sammen, men rejsen dertil er både sjov og romantisk at følge. Og hvor er det befriende at høre veninder tale, som kvinder rent faktisk gør, når der ikke lige er en mand, de er interesseret i, til stede. Ærligt og ofte under bæltestedet. Filmen ligger lidt over gennemsnittet..." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... trods af sin selvmodsigende og forvirrende morale en jævnt underholdende film, der afføder lette grin uanset, hvor højt eller lavt ens nummer er." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sanne

Anna Faris er en spøjs skuespiller, men også en af de sjovere efter min mening. Bare hun ikke skal over over spille, som eksempelvis scary movie m.fl. Her skal hun beherske sig, og det gør hun og derfor "nøjes" hun med at være den spøjse og sjove person. Filmen er forudsigelig som tøsefilm ofte er, men pyt jeg var faktisk godt underholdt af historien. Denne film kan anbefales til når, man trænger til en film af den lette slags. En feel good movie, men sjove spøjse indslag. Måske endda en tømmermændsfilm.

Sandrauser/762185

Grinte hele vejen igennem...

Lineauser/491395

Den er rigtig god og sjov!

Chris Evans og Anna Faris spiller rigtig godt! :D
Den er bare så gooood!!!

Nadineuser/13852

Nej hold nu op... Hvor var den lang trukken...

"How do you know what you want, you don't know who you are?"

Denne sætning er hele pointen er denne film. En snot forvirret pige der har date en masse fyre, for ja at date, men hun er aldrig rigtigt sig selv sammen med dem og spiller en masse roller. Eks. fra traileren begynder snakke britisk for være sammen med en fyr, ikke så heldigt :/

Man følgere hende sammen med naboen, i hendes rejse til finde ud af hvem hun egentligt er.. og hvem det egentligt er hun gerne vil være sammen med.

For give min dybt mening om filmen vil jeg lade den stå der og sige så meget at den kan ses en enkelt gang men mere spændende var den altså hellere ikke. Tro bestemt det en pige film, tro en mand ville kede sig ret meget.

En stjerne for at vise vejen/inspirerer somebody somewhere til selv erkendelse...

memme

uuh jeg krummer helt tæer og historien er totalt sød:) god kæreste- eller tøsefilm hvis i spørg mig !

Malene

Det ser ud til at tøserne godt kan finde popcorn og sodavand frem!<3 Den ser rigtig god ud:)

Emmauser/941804

Det ser rigtig sjov ud, det kunne blive en rigtig god veninde bio film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.