Cookie- og Privatlivspolitik

Paranormal Activity 3

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
20.10.2011
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paranormal Activity 3
|

'Paranormal Activity 3' er den nye film i serien af populære gysere.

Som de foregående to Paranormal Activity-film vides der meget lidt om handlingen på nuværende tidspunkt, men der er sandsynligvis tale om en prequel, der foregår i 1988, hvor Katie og Kristi er børn.

Og som det er tilfældet i de to andre film, bliver de to piger forfulgt at en uhyggelig, dæmonisk tilstedeværelse.

'Paranormal Activity 3' følger i sporet på to mildest talt indbringende dokumentarlignende, overnaturlige rædselsfilm.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (427 votes)
4.8
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dangeluser/180492

kan kun give dig ret, har lige set den, og du fortæller det hele som det er, god og sand anmeldelse, var ret skufet over den. havde gerne set lidt mere gys og skræk fra denne dæmon

DJT

lige huske konteksten, men der bliver nævnt noget om hjernevask eller hukommelsestab. Derfor kan pigerne ikke huske det.

DJT

...vil jeg gerne komme med den oprfordring, at sende en klage til Palds/Nordisk Film og kræve, at få pengene refunderet, for der var godt nok mange rådne idioter inde og se filmen. Der blev råbt og larmet og blinket med mobiltelefoner og gået rundt under det meste af filmen.
Kun ved at vi reagerer på det, kan vi fremover komme til at nyde vore film i fred,

Naya

Det er helt klart den bedste, der er blevet lavet! Der blev godt nok skreget i biografen - og man fik selv et chok, da der var en seer der nøs! :-D Man er hele tiden forberedt på det værste - og det værste sker også!
Den kan helt klart anbefales!

FilteN

ligger filmen op til en PA 4 ? eller det bare mig? for hvad sker der med det barn der bliver taget i to'eren af katie? og hvem er de gamle hekse i filmen til sidst?

jakobesen

Hej Nicolaj, man får jo at vide i 2'eren at Katie og Kristis oldemor har lavet den her aftale med en dæmon.
Det er derfor at deres mormor i den her film prøver at overtale datteren til at få et tredje barn, altså en dreng. Men da Kristi siger nej, må fru. mormor jo tage den dreng hun kan. (Hun har jo selv været hjemsøgt hele sit liv, pga. hendes egen mor)
Som så er Katie og Kristis mors kæreste.

Det lød altsammen ret rodet men, det er derfor de gamle "hekse" er der. :]

- og jo, der kommer selvfølgelig en fire, Ariel, Henry og Oren har med vilje sat det lidt op til endnu en efterfølger, fordi at så mange fans har været med.

Alt de mangler er lidt penge fra den her, og så har de muligheden. :]

FilteN

ja så godt at kristis barn i 2eren læste op at en fra deres familie havde indgået en pagt med en dæmon. men ville gerne vide hvad der sker med barnet fra 2eren?? :) for det der sker i 3eren er jo før 2eren? :) så hun har jo ikke fået den dreng endnu? :) for hvis hun har fået den dreng hun skal som er morens kæreste, hvad skal hun så med den lille baby fra 2'eren?

jakobesen

Altså, det var jo bedstemoren der gav dæmonen morens kæreste, men da det ikke er den første fødte dreng i familien, bliver dæmonen jo ved til den får hvad den skal have.

FilteN

tror du babyen og kristies pige er med i 4'eren? :)

jakobesen

Altså, jeg har ingen idé overhovedet. Syntes selv det ville være fedest hvis de fulgte pigerne og mormoren, for ligesom at afslutte hele det kapitel. Så muligvis i en 5'er, finder man ud af hvad Katie egentlig gjorde med Kristis søn Hunter. :]

Men nu må vi jo se hvad de gør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.