Cookie- og Privatlivspolitik

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
20.05.2009
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian
|

I 'Night at the Museum: Battle of the Smithsonian' mødes to af Hollywoods største komiske talenter, Ben Stiller og Owen Wilson, nu igen som fuldvoksen museumsvagt og cowboy i mini-format. Og hvilket herligt gensyn!

Som i den første film vækkes de historiske personer og utallige dyr på verdens største museum (The Smithsonian Museum) til live når mørket falder på, og kun én nattevagt (Ben Stiller) har styr på løjerne.

Det bliver til et herligt genmøde med præsident Teddy Roosevelt, samt et første møde med store historiske personligheder som Amelia Earhart (Amy Adams), Al Capone og Napoleon.


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (934 votes)
4.1
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... gå ind og få et godt grin. Tag ungerne med – de vil elske de opfindsomme effekter – og læg godt øje til detaljerne, såvel i effekterne som replikkerne. Det betaler sig". (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  ""... med sit Indiana Jones-inspirerede tempo og diskrete kombination af underholdning og undervisning når støvet ikke at lægge sig i løbet af filmens 105 minutter". (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... nye gimmicks, som at levendegøre kultisk gode billedkunstværker, gør filmen fangende fantasifuld." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en glimrende kur mod både kedsomhed og historieløshed." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En dårlig efterfølger, det bliver for meget af det samme. Og der er ikke rigtigt noget humor tilbage i den.

Jacob

Løjerne bliver bragt til den amerikanske hovedstad, hvor et endnu større og vildere museum denne gang også bliver vakt til live. Larry Daley må igen trække i uniformen, for at stoppe en gal farao med ønsket om verdensherredømmet, og trods han slå sig sammen med nogen af historiens værste skurke, så står nattevagten heldigvis ikke alene. Lidt af magien mangler i forhold til forgængeren, men ikke desto mindre er der tale om en super god film.

Lars Michael

man kan godt se den,men ikke en god film

charlotte

Lige så sjov og overraskende som etteren:-)

S. Rico

Det er stadig ikke den store filmkunst. Men solid underholdning for hele familien.

Wayne

Malker lige en ok ide lidt for meget.

Fbarbesuser/244560

Den første var god og så ikke mere

Hearmeroar

En ok efterfølger, men stadig med præg af den originale og snart kedelig Ben Stiller humor, med alt for meget Hollywood.

von d´Ofpond

god fantasi og velanbragt humor - 5 stjerne for denne genre, - som er underholdning med god brug af animation og -ahem- Ben Stiller.... som du godt nok skal kunne lide... (men Robin Williams er jo altid velanbragt i pragtfuld bi-rolle! )

Det er effekt jageri, som jeg kan lide det :-)

Se den hvis du vil have god & gennemført underholdning, og leg med læring i naturhistorisk museum, - vi måtte Google en hel del personer, begivenheder og årstal efter filmen!!!!

PS se osse et'eren !

Film Nørden

Den var god, sjov og sød. der er ikke så meget at sigde hvis man kunne lide den første vil man elske den her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.