Cookie- og Privatlivspolitik

Kiki den lille heks

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
12.10.2007
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Majo no takkyûbin
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|

Den 13-årige Kiki, må - som familietraditionen foreskriver - bryde op fra de trygge hjemlige forhold for at komme i lære som heks.

Med på kosteskaftet følger en talende kat, der bliver vidne til pigens første vanskelige forsøg på at slå igennem i heksebranchen.

Når man befinder sig i en fremmed by uden at være ekviperet med særligt bemærkelsesværdige egenskaber, penge eller tag over hovedet, kan det nemlig være en svær sag at gøre karriere.

En bager i nabolaget indkvarterer heldigvis Kiki og hjælper hende i gang med en budtjeneste, hvor hendes kosteskaft kommer til at gøre nytte på mere uforudset manér.

'Kiki - den lille heks' er mesteren Hayao Miyazakis opfølger til 'Min nabo Totoro' fra 1988.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (85 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Kiki's Delivery Service er en sød lille film om en 13-årig pige, der rejser hjemmefra og skal finde ud af at klare sig selv. Det er samtidig en coming-of-age film, hvilket er lidt usædvanligt for Miyazaki's film.

Historien er meget simpel og kan appellere til alle aldersgrupper. Den danske titel får det dog til at lyde som en børnefilm, men voksne Miyazaki fans skal bestemt ikke snyde sig selv for at se denne hyggelige mini-perle af en film. 4½ stjerner.

jacob

Go sød film som alle de andre hayao miazuki film vil varmt anbefale den

Ida

Denne film er en hyggelig film, der kan ses af de fleste aldre. Jeg er selv 16 år, men elsker virkelig filmen. Jeg synes ikke, at man kan finde et decideret klimaks i filmen, men det gør den ikke kedelig. Filmen er meget "rolig" og man skal ikke tænke særlig meget dybere over den, men den er stadig meget smuk og perfekt til en dag, hvor man er i humør til en lidt naiv film der trækker på smilebåndet :)

A

har ofc set den her men desværre ville jeg ikke in og se den på dansk da jeg syns de føles bedre på engelsk men den er god og værd og se!

Macys Hansen

jeg elsker japanske filme/animation/anime eller hvad er nu i vil kalde det. jeg er eeeelsker ALLE japanske filme! hehehehe :D jeg glæder mig til at se den. :D :D :D

Tribute

Kiki den lille heks er en meget hyggelig familie film som nok skal nydes om morgenen.
Det er en af de bedste Hayao Miyazaki film (Den var værtifald bedre end Min Nabo Totoro) Der var masser af dejlig brød og kager i filmen.
Jeg har kun set 3 gode Japanske film som fik et smil frem på mig.

Selvom at den var rigtig god er der en grund til at jeg kjun gave den 5 stjerne.
Det var pga. Slutningen det var det der gjorde at den kun fik 5 stjerner. Den stopper nemlig midt i det hele.

Charlotte

... på det hyggeligste niveau! En rigtig god historie. :)

Andersuser/41037

Jeg synes den er meget god og hyggelig.

Muggauser/8186

Synes den var ret skod og ret barnlig. Den var decideret kedelig. Det havde man ikke forventet af Hayao Mayazaki. Selve historien mangler hans ellers så eftertragtede magi og faktisk er historien bare flad og normal. Skuffet

The Womanuser/8031

hyggelig og sjov

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.