Cookie- og Privatlivspolitik
Nye actionbilleder fra 'The Avengers'

Nye actionbilleder fra 'The Avengers'

Superhelte i deres rette miljø

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge viste vi nye karakterbilleder fra Marvels næste store superhelte film, 'The Avengers'.

Reaktionerne på karakterbillederne var delte, og flere har udtrykt skuffelse over heltenes måske lidt kedelige udseende.

Nu er der til gengæld nye billeder fra filmen, der viser masser af action og beskidte superheltedragte og giver en fornemmelse af, hvad vi kan forvente af det ambitiøse Marvel-projekt.

The Avengers får premiere den 26. april 2012. 

 

averngers¨'


avengers

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

ved ikke om der er planer om Hawkeye film, tror det ikke, men hvis han får stor nok hype så ja :) han er nok taget da avengers(hævnerne på gammel dansk) er en stor gruppe, men med mange middelmådige sågar enkelte latterlige. flere af de første oprindelige medlemmer fra tegneserierne er ikke med, såsom Henry Pym(giant man), hans kone Wasp, myremanden :), som du nok kan høre på navnene er de fra en anden tid :)

Nicolai

Der er mange ting, der kan gå godt, når man sætter så mange helte sammen, men igen meget kan også gå galt, for de er allesammen helte på hver deres måde i hver deres univers. Så det store spørgsmål bliver, om vi får en god gryderet eller noget, der minder om en mislykket forsøg på at lave mad?

Jeg glæder mig til at se det endelige resultat

Jacob

Tak til Thomas. Ved du så om Marvel evt. har planlagt en film alene om Hawkeye, eller er det bare ment at de så kan vise en ny karakter i The Avengers?

Linda

den ser indtil videre lovende ud. Og med Joss Whedon bag roret, kan det næsten ikke undgåes at den blir god. Loke ser sgu godt ud...og Thor.

Morten

Nuff said - skal ses! :D

Thomas

ser godt ud. Ville bare lige sige til jacob at hawkeye er marvels svar på green arrow(DC) og en slags robin hood :) ikke at han tager fra de rige og gir til de fattige, men er temmelig handy med bue og pil :)

Maria

Jeg glæder mig til Avengers filmen! Har næsten lige set Thor og Captain America, så jeg er varmet godt op, også selvom vi skal vente en del måneder endnu. :(

Jacob

Synes helt klar, at det bliver den ultimative superheltefilm! Vanvittig spændt. Og så kommer der tilmed en Thor og Captain America mere. Nysgerrig efter, at se hvilken rolle Hulk får. Og så glæder jeg mig til, at se mere til Hawkeye. Nogen der egentlig ved, hvilke "kræfter" han har? Og Nick Fury ser ud til, at komme ud af busken. Lad det nu blive maj!!!

Isabellauser/332049

Har fundet ud af det, så er Hawkeye verdens bedste bueskytte. Simple as that :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

17 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter