Cookie- og Privatlivspolitik

Kung Fu Panda

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
18.07.2008
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Kung Fu Panda
|

I 'Kung Fu Panda' møder man Po - en entusiastisk, stor og lidt klodset Panda, som er jordens største Kung Fu-fan, hvilket ikke stemmer særlig godt overens med hans job i familiens nudelrestaurant.

Pos drømme bliver til virkelighed, da skæbnen udvælger ham til at opfylde en gammel profeti, og bliver optaget i Kung Fu’ens verden, hvor han træner sammen med sine idoler – de legendariske kampsportskrigere Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe under ledelse se af deres læremester Mester Shifu.

Men før de ved af det, er den hævnfulde og forræderiske sneleopard Tai-Lung på vej mod dem, og det er nu op til Po at forsvare alle mod truslen.

Kan han gøre sine drømme om at blive Kung Fu-mester til virkelighed? Po lægger sit hjerte – og sit korpus – i opgaven, og den usædvanlige helt finder til sidst ud af, at hans største svaghed er hans største styrke.

'Kung Fu Panda' er en forrygende animationsfilm med masser af action, der kan ses med både dansk og original tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1741 votes)
4.7
3.8

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Som i enhver kung fu-film med respekt for sig selv er der også nogle eminente kampscener. Og sammen med den visuelle veloplagthed er 'Kung Fu Panda' Dreamworks’ stærkeste udspil længe og en film, selskabet kan være stolt af (Ann Lind Andersen). ()

 • BT

  Det er professionel, velsmurt underholdning proppet til randen med gags og selvironi for hele familien (Jacob Wendt Jensen). ()

 • Ekstra Bladet

  Forventer man en ny 'Shrek' eller 'The Incredibles', gør man sig selv en bjørnetjeneste. Men søger du habil familiehygge, så er 'Kung Fu Panda' et oplagt bud på fjantet sommersjov (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  ... skal man bare med ungerne i sommerbiffen er "Kung Fu Panda" et hæderligt bud på underholdning (Katrine Sommer Boysen). ()

 • Politiken

  Når man hverken er spil- eller kung fu-aficionado, savner man sideplots i historien, der næsten med tunnelsyn fokuserer på kamptrickene (Søren Vinterberg). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/599698

Dette er absolut en af de allerbedste film i lang tid. Både for voksne og meget for børn

Køhleruser/809045

Latter fra start til slut

Henrietteuser/297846

Filmen er sjov, og fængslende, har en fin handling og min søn var vild med den

Madsuser/306566

jeg havde mine 2 børn med inde og se denne alt for griner film hvor Rune Klan har en pisse god hovedrolle.
Gang i den med mange sjove effekter.

Kan kun sige - SE DEN!!

lunde

jeg synes den var sjov og god på en gang en film som både vokse og børn kan se

Michaeluser/606485

Som sædvanlig ser anmelderne med deres egne øjne og formår ikke at sætte sig i børnenes sted. Det er en super film, flot lavet og ganske morsom. Jeg har endda, på min ferie, læst i en amerikansk avis, at kinesiske anmelder roser den og spørger sig selv, hvorfor kineserne ikke selv kan lave animationsfilm af samme karat.

Berituser/16422

Knægten på 9 synes den er rigtig god og super sjov så endnu en dejlig dag i biffen se bare og komme afsted både for børn og voksne.

Julie

Jeg havde selv forventet at den var mere humoristisk, men mine tvillingebrødre på 9 år, grinede enormt meget flere gange i filmen! Så genial underholdning!

Michaeluser/273165

Mega sjov selv på dansk.

Thorbjørnuser/841892

Perfekt animationsfilm! Kan ses af alle!

Jeg vil dog anbefale at se den på engelsk da Jack Blacks stemmeskuespil er noget udover det sædvanlige! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.