Cookie- og Privatlivspolitik

Ronal Barbaren

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.09.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ronal Barbaren
|

I 'Ronal Barbaren' møder vi Ronal, en selvværdsramt, ung barbar, der stik modsat sine muskuløse og olie-indsmurte stammefæller i landsbyen desværre er en vaskeægte slapsvans.

Skæbnen vil dog, at barbarernes overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da ondskabens fyrste, Volcazar bortfører hver eneste levende barbar - på nær Ronal.

I kampen mod ondskaben må må Ronal i selskab med den buttede skjald, Alibert, den smukke, men dødsensfarlige skjoldmø, Zandra, og den metroseksuelle elver-vejviser, Elric overkomme utrolige strabadser i en verden befolket af højrøvede elvere, bimbo-amazoner og piercede orker i læderchaps og G-streng.

Stemmerne leveres af bl.a: Anders Juul, Preben Christensen, Lars Mikkelsen, Lars Bom, Bodil Jørgensen og Gitte Nielsen, mens 'Ronal Barbaren' er produceret af holdet bag Terkel i knibe og Rejsen til Saturn.

'Ronal Barbaren' vises også i 2D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (311 votes)
4.8
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Heldigvis gør humoren, at børn i alderen 9-13 år er den oplagte målgruppe. Forældrene kan også godt grine med, hvis de ellers kan komme til for horder af barbarer med bare balder." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Historien er klassisk og universel. Humoren er rigtig god, og det samme er skuespillerne, som lægger stemme til. ... 3D’en er fin og med replikker[ne] ... rammer den plet hos de unge, men vi voksne griner også med." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Det er overraskende forudsigeligt og meget lidt forargende på den morsomme måde. Stik imod, hvad man kunne forvente af netop disse bagmænd. At filmen desuden bag al facaden er en politisk korrekt udviklingshistorie fortalt med grov langsommelighed, gør overordnet ”Ronal Barbaren” til en omgang tandløs barbar-blabla." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... selv om Einstein Film ikke ligefrem præsenterer en ny relativitetsteori, er deres animationsteknik ..., effektive dramaturgi og vittige dialog så veldoseret og integreret, at resultatet alligevel er mere interernationalt konkurrencedygtigt end 'Jensen & Jensen'..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Ronal har vægtløse nosser og blæste babes, amazoner med forhistoriske siliconebryster, som bl.a. Gitte Nielsen laver lækre stemmer til. Det ligner en stor fejlvurdering. Jeg fik i hvert fald mere end nok." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Louiseuser/945560

Glæder mig mega sygt meget til at jeg skal ind og se den med min veninde.
Den ser mega god ud!!!

Rebekka

Jeg skal ind og se den med min veninde i aften, og jeg har kun positive forventninger!

Sheemauser/945084

Jeg vil rigtig gerne ind og se den, men der er ikke nogen forstilling torsdag d. 6/10!! I Kinoparlæet eller i cinemaxx københavn!! Nedern! Havde ellers glædet mig til at se den sammen med min dejlig veninde!!:DD

The man they called Egern

6 stjerner fordi jeg har grint mig hæs. Skal ses af enhver drengerøv med lidt respekt for sig selv.

Sheemauser/945084

Glæder mig for sygt meget!!;)<3

Mads Aagaard

Hvorfor har du givet den 5 stjerner når du skriver at du snart skal se den?

Nikolajuser/945039

Denne her film skal jeg da bare ind og se idag kan ikke vente!!'

nikolaj
16 år

ikke for gammmel

Line FS

Jeg blev positivt overrasket over den. Det var sgu en okay film, og dejligt med en film hvor hele biografen kan sidde og grine sammen.
Animationen var okay, selvom der var en del ting som ikke var optimalt, men det forventer men jo heller ikke - det jo ikke Disney eller Dreamworks!! Synes Einstein film har gjort et rigtig godt stykke arbejde, det er den bedste af deres film. Super fede detaljer og replikker!

Arlyuser/67294

Var til premiere på filmen i Imperial igår aftes. Jeg må sige at den har det hele.... timing, god historie, kanon humor og et manus som holder!!! Den er overhovedet ikke sammenlignelig med Jensen & Jensen, som dog er det værste bras i mands minde. Vist spilles der på seksuelle undertoner, men sjofel bliver den aldrig... ej heller plat, men holder sig på den rigtige side af knivsægen. Humoren er helt i top ligesom det sceniske miljø er fremragende. Absolut seværdig, også for det voksne publikum.

Mads Frederik

konceptet virker da meget sjovt. Men udfra traileren så ser den ud til ligesom Jensen og Jensen være overdreven sjofel?

Er det fordi den er lavet til at sælge billetter til de 18-19 årige og ikke andre?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.