Cookie- og Privatlivspolitik

Apollo 18

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Apollo 18
|

Filmen 'Apollo 18' er en science fiction-gyser om en mission til månen i 1970'erne, der blev aflyst af NASA.

Den sidste bemandede rumrejse til månen var ifølge de amerikanske myndigheder Apollo 17, men vedvarende rygter har længe hævdet, at en tophemmelig Apollo 18-ekspedition blev sendt af sted kort tid. Beviserne har dog aldrig kunne vises - før nu.

De forsvundne og meget omdiskuterede Apollo 18-optagelser, som NASA ihærdigt har benægtet eksisterer, kan nu ses i denne kontroversielle film, der i den grad bekræfter, at den officielle version sjældent er hele sandheden.

Alle optagelser, der vises i 'Apollo 18' er filmet af astronauterne selv og giver svaret på et af de mest afgørende spørgsmål blandt konspirationsteoretikere - hvorfor er mennesket aldrig vendt tilbage til månen?

Det er en film i stil med 'Paranormal Activity'.

'Apollo 18' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
2.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

"Apollo 18" er efter min mening bygget op omkring noget der kunne ligne en god ide! Hvorfor er vi egentlig ikke taget tilbage til månen?.. Man forsøger at svare på dette spørgsmål igennem historien, om den åbenbart ikke-aflyste Apollo 18-mission der i al hemmelighed landede på månen.

Desværre bliver den 90 min lange film til en hammer kedelig rumgyser. Med ideen om "found footage" og lånte effekter fra
Paranormal activity-filmene, fejler "Apollo 18" fuldstændig i forsøget på at skræmme os. Filmen giver overhovedet ikke den klaustrofobiske effekt, som en rigtig rumthriller skal kunne, og der er LANGT imellem de øjeblikke man bare kan kalde en anelse uhyggelige.

Film maniac

En elendig film, hvis eneste trækplastre er de altid spændende temaer om menneskelig rejsen i rummet og liv i rummet.
Filmens forsøg på at fremstå som en form for autentisk gengivende film, bliver filmens egen undergang. Filmen prøver i alt for høj en grad at skabe en slags konspirationsteori-stemning. Men det hele virker for påtvungen og man bliver ikke revet med. Selve plottet mangler også tyngde, man kender hele historien allerede ved at se den ellers ret korte trailer.
Desuden består hele det nervepirrende thriller/gyser-udtryk i simple chok-scener, hvor der ligepludselig hopper en sten/insekt frem.

//Film maniac

Frank

Dårlig film

X

KOMMER DEN IKKE I DANSKE BIO'ER !!!! HVOR ER DET BARE LANGT UDE........

Tobiasuser/332971

WWWWWWWWHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWW

Danieluser/178789

Ja den ser Fed ud
Nice

Men inde på Imdb.com
der står af den har

premiere 26-01-12.... ?

Nicoleuser/11200

Weird.. tror du ikke bare at det er en generel dato for, hvornår den er udkommet verdenen over?

Michaeluser/602211

først var den sat til engang i maj i år?? skod

Isabellauser/332049

Jeg tror at det er lidt ligesom Blair Witch Project - Forestiller at det er rigtigt, men er i virkeligheden "bare" en film. Der står også at den er is stil med Paranormal Activity, så der er måske et stort hint.
I hverfald synes jeg at den lyder god, jeg skrev på et tidspunkt projektopgave om Apollo 11 og blev ret interesseret i emnet, det hjælper også at jeg har en interesse i Græsk Mytologi.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.