Cookie- og Privatlivspolitik

På vej

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.05.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Na Putu
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I 'På vej' er Luna og Amar et kærestepar, som prøver at få børn.

Luna arbejder som stewardesse, men da Amar fyres fra sit arbejde i lufthavnens kontroltårn for at have drukket på jobbet, krakelerer idyllen lige så stille.

Amar møder en gammel soldaterkammerat, der er muslim med stort M, og som tilbyder ham et job i et afsidesliggende muslimsk kollektiv, hvor han også skal bo.

Luna mærker så småt, hvordan hendes kæreste ændrer holdning i takt med hans ophold i det isolerede trossamfund.

'På vej' giver sig i kast med et sprængfarligt emne, men med sin centralt menneskelige historie er den ikke en entydig kritik af religion, men snarere en opsang til fundamentalisme i bred forstand.

.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (21 votes)
4.4
4.7

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fundamentalismen og dens fristelser ... sættes i nuanceret lys i en velspillet, interessant bosnisk love story." (Iben Albinus Sabroe - Information)

 • Jyllands-Posten

  "... et stykke stærkt og bevægende samtidskunst." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Stærkt og stilfærdigt bosnisk drama ... er en præcis og fordomsfri undersøgelse af, hvordan fundamentalisme opstår." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "... sympatisk, spændende, anderledes og god som grundlag for diskussioner. Men det er ikke nogen uforglemmelig film." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lineuser/496879

Jeg havde store forventninger til filmen; den havde et kæmpe potentiale for at give 'en ny indsigt' eller en ny vinkel på debatten. Desværre skuffede den FÆLT! Filmen er fyldt med klichéer, and believe - det er fæææle klichéer, og den har INTET nyt at byde på! Den eneste grund til at jeg har givet den 1 stjerne, er fordi, jeg på trods af min forundring over filmens ligegyldighed, var spændt på hvordan den endte: Mon den havde en pointe, jeg ikke havde set komme? Det var det eneste som gjorde, at jeg ikke gik ud af biografen. Gæt selv svaret....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.