Cookie- og Privatlivspolitik

Jensen & Jensen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.08.2011
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jensen & Jensen
|

'Jensen & Jensen' er en animeret actionkomedie fra en af instruktørerne på 'Rejsen til Saturn'.

Filmen foregår i København i 2019, hvor finanskrisen stadig raser og er værre, end nogen kunne have forudset.

Bygninger forfalder og alt koster penge. Rumænere og polakker har underbudt al byggeaktivitet, Hells Angels har overtaget politiets opgaver, og landet er styret af Danmarksbanken.

Arbejdsløshed, inflation og kriminalitet er skyhøj, hvilket har åbnet døren for et hidtil ukendt erhverv i Danmark: Dusørjægeren.

Brødrene Bjarne og Jimmy Jensen står begge i livstruende gæld, den ene til blodtørstige kreditorer, den anden til en pengegrisk eks-kone.

De vælger derfor at blive dusørjægere og går på jagt efter en af Europas mest eftersøgte forbrydere, Milo, der har lagt onde planer om at kontrollere hele verdens valuta og lægge Danmark i grus undervejs.

Jensen-brødrene er hverken særlig smarte, stærke eller modige og står hurtigt ansigt til ansigt med vanvittige CIA agenter, våbenliderlige vandaler fra Vatikanet og en meget kælen ged.

I jagten på forbryderne lærer 'Jensen & Jensen' hinanden at kende - på godt og ondt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (404 votes)
3.4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... alt i alt rammer 'Jensen & Jensen' bunden af kvalitetsskalaen med et øredøvende brag, der efterlader en målløs." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Er man en præteenage-dreng med hang til humor om hængepatter, synet af lange løg, dildo-, dværge-, pave- og fåre-sex, vil man sikkert grine sig gennem hele filmen. Men paraden af platheder og drengerøvs-humor bliver virkelig hurtigt alt, alt for meget." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Helt sikkert vil et betragteligt publikum tage 'Jensen & Jensen' til sig og more sig kosteligt, og det er alle vel undt. Så gør det vel ikke så meget, at jeg er forbeholden." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Der er faktisk morsomme glimt i 'Jensen & Jensen'. ... Det målbevidste forsøg på at være forrygende fræk og fornøjeligt fordomsfuld ender med især at være ... forstemmende." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Problemet er blot, at det ikke er sjovt. Vist smiler man et par steder, ... men generelt er filmen så fattig på glæde, at den kunne være desinficeret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sommer

Forventningerne var høje da vi drog afsted for at få en aften med kanon humor. Må jo så desværre erkende at min humor åbenbart må være pist forsvundet, længe siden jeg har set noget så plat.

Thomasuser/842041

Jeg så traileren og tænkte; den kunne være sjov. Og Rejsen til Saturn var jo ganske morsom, så jeg hoppede ud i det.

Det var smertefuldt. Aldrig har så tidligt i en film tænkt; det går slet ikke det der, og gu' ved hvorlænge jeg kan holde dette ud - og jeg går aldrig midt i en film.

Da jeg var inde og se den med nogle andre synes ikke rigtigt jeg kunne tillade mig at gå, så vi så den til ende. Vi var dog alle enige om, at det nok var den værste gang dansk produceret lort vi nogensinde har været vidne til. Man burde få sine penge tilbage.

På den anden side så var der nok en årsag til at vi var de eneste i biografen udover to andre.

Det er svært at forstå at Mick Øgendahl og Nicolas Bro overhovedet ville lægge navn til dette, men vi blev enig om, at de nok kunne bruge pengene.

Janususer/351122

Glem alt og smil til livet

Steen Flemming

Masser af blod platte vittigheder og jokes der bliver trukket i langdrag så det er pinligt. Den bør ikke ses af personer over 15 år, der skulle have stået over 100 år.

Nannauser/648600

Jeg kan slet ikke forstå hvordan grafikken kan være SÅ skide dårlig, og så i år 2011..... HVAD SKER DER!!
Jeg skammer mig over at Danmark har en SÅ dårlig film at præsentere for vores nordmænd og svenskerne, nu når de jo kommer ned på besøg hos os her i sommeren!! Det er fandme for dårligt at selv JEG kan lægge mærke til rigtig mange fejl som er i filmen, fx at dørhåndtaget først sidder i den ene side, og så når man er der igen på et senere tidspunkt, så er den i den anden side...... Det er synd at Mick og Nicolas har lagt stemmer til denne film, for det er jo den værste omgang crap! TÆNK AT MAN OVERHOVED VIL SENDE DEN I BIOGRAFERNE!!!!!!! Det ligner et eksamensprojekt....

kentuser/514446

Hvad laver den film i biograffen?
100% lorte fra start til slut..
Havde håbet på det bare kom i nærheden af terkel i knibe eller rejsen til saturn.. men det er så plat og Mick øgendal hjælper bestemt ikke med at gøre det sjovere.. (selvom man godt kan lide hans oneman show..

kim

Super dårligt grafik men super sjov komik

TMS

Hold nu kæft hvor er den ringe den film!!! Hvordan kan man tage penge for sådan doget skrammel!!!! Tror aldrig jeg har følt mig så røvrendt efter en film!!!!

kasper

denne film er spild af penge jeg føler mig godt røvrendt.
et samsurium af latterlig platte ting som man ikke kan grine af.
man griner næsten ikke. der er øjeblikke hvor man kan trække på smilebåndet men ellers en ekstrem ringe historie og humor.

de jokes der er og episoder er brugt en milliard gange før og kan ikke overraske.

kan ikke give nul stjerner så det er synligt, men fortjener ingen stjerner.
Jeg fatter ikke den er blevet godkendt til det store lærred.
tænk at tjene penge på sådan noget lort.

Hvis man har total ringe iq kan det være man morer sig men har man bare en smule omløb på øverste etage så drop den.

føj hvor er den ringe.

Mariouser/623072

Grafikken er elendig og mangler detajler. Historien trænger aldrig igennem, man griner en gang imellem, men man er lettet når filmen er færdig. Karakterene er der bare og mangler personlighed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.