Cookie- og Privatlivspolitik

Hop

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
31.03.2011
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Hop
|

Familiefilmen 'Hop' er en film om påskeharen.

Historien i ’Hop’ begynder, da den arbejdsløse drivert Frede (James Marsden) kører Påskeharen over ved et uheld med sin bil. Frede må nu tage sig af Påskeharen, indtil han er blevet frisk igen, selvom den dog ikke er verdens nemmeste patient.

James Marsden er kendt fra ’X-Men’ (2000) som superheltegruppens leder Cyclops og som prins i ’Fortryllet’ (2007). ’Hop’ er produceret af folkene bag ’Grusomme Mig’ (2010).

Filmen er instrueret af Tim Hill, som også instruerede ’Alvin og de frække jordegern’ (2007). Ligesom Alvin er ’Hop’ en blanding af animation og realfilm. Filmen er produceret af folkene bag ’Grusomme Mig’ (2010).

'Hop' vises med danske stemmer af bl.a. Christian Fuhlendorf og Lars Brygmann.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (101 votes)
4.8
2.6

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en salgstale for en kommercielt skabt højtid. Men mere usundt for børn end chokolade." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Det lykkes flot at blande de virkelige personer med deres tegnede modstykker. Men så er der heller ikke meget mere pænt at sige om 'Hop'." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Selvom filmen nærmest reducerer påsken til et stort slikorgie, så er 'Hop' lavet med et glimt i øjet og en energi, der smitter og efterhånden får os til at glemme den rædsomme eftersynkronisering af menneskene. De danske stemmer til dyrene fungerer til gengæld rigtig fint." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... endnu en metervare fra fabrikken, der nok kan få et par unger til at holde mund i en hyggelig halvanden time, men som altså ikke vil sætte varige spor." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Lyder det sjovt? Det er det ikke. ... en film, hvor den ferme computeranimations grelle bolsjefarver i pinagtig vulgaritet kun overgås af opkomlingsdyrkelsen af Hollywood som verdens centrum." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
 niceuser/446455

EN SJOV GOD FILM

CartMovies

Hop er super hyggelig, lidt kedelig i starten, men resultatet bliver meget godt, jo længere vi kommer. Den er fyldt med gode sange (specielt Dynamite). Der er god underholdning både for børn og teenagere, ikke særligt meget for voksne. Tja, den er ikke kun god men lige nok til at være fremragende for mig, altså jeg kunne ikke være mere enig med FilmFax, The Woman, Biografens Baretter og alle de andre der har givet positive kommentarer til denne film. Alvin og de Frække jordegerne kan lige så godt pakke sammen og tage tilbage til skoven!

Nicolaiuser/319840

den er sjov tror jeg

The Loraxuser/945646

Vellykket familiefilm, som holder på hygge, sjove vittigheder, replikker og scener og er alt den skal være for at få familien i godt humør. Jeg var inde og se den Kl.16.45 og senere kl.19.15 (på påske dag) for også at se om det er en film som stadig vil få mig i det gode humør, og heldigvis var det det. Masser af sjove øjeblikke, og godt lavede scener. En film om hvordan man ikke skal opgive sin drøm pga. et eller andet latterligt.
Tim Hill er en imponerende god skuespiller sammen med holdet bag 'Grusomme Mig.' Synes at Alvin og de frække jordegern var extremt kedelig, latterlig og spild af god tid. Men Hop var derimod sjov og kan få selv teenagere til at grine med sin komiske handling. Kaninen P.H. er stadig sej og sjov og familien er stadig familie venlig, P.H. som vil spille Trommer i et band, Frede som vil være den næste påskehare og Carlos som vil tage over hele Påskefabriken.
Der var mangesom grinede meget i biografen og jeg var selv en af dem. De fleste voksne vil nok syntes at filmen var spild af god tid, men alligevel også er lidt sjov.
Jeg ville ellers også have set den med de originale stemmer med bla. Russel Brand som P.H. Vis man ser den originale Trailer giver Russell Brand filmen lidt mere sjov med hans mærkelige stemme. Kan man både spille Trommer og være Påskeharen er et spørgsmål som vi får at vide i denne sjove familie film med masser af Eventyr og hygge.
Tim Hill har virkelig gjort noget ud af denne fremragende film og vi er igen tilbage i den gode Animation som blander virkelig mennesker sammen med Talende Dyr. (Som vi fx. har set i Garfield, Yogi Bear og Alvin og de frække jordegern 1+2) Jeg havde ikke forventet så meget Action mellem Kaniner og Kyllinger og så meget underlig komedie i filmens handling.
Find selv ud af hvad der sker nå:
Påske snart nærmer sig,
Den nye Påskehare er stukket af,
Kyllinger angriber alle Kaninerne i Påskefabriken og nå
P.H. er nød til at manipulere for at finde et sted at bo. Find også selv ud af om den nye Påskehare P.H. vælger at blive en Berømt Tromme spiller, eller om han vælger at tage over sin fars Job og blive den nye Påskehare. Alt kan jo ske.
Den kan Helt Klart anbefaldes til Alle i alle aldre.
SE DEN!!!
Vudering: 6/6 Stjerner
Kan den anbefales: Ja!!!
Er det muligvis den bedste (Familie)film i 2011: JAAAAA!!!
Skal selv se den igen, tror jeg tager ind og ser den imorgen igen, den kan anbefales.

Michaeluser/943906

Vis man leder efter hygge, spænding og komedie i god stil med familien så kan man godt se frem til 'HOP,' det er nok en film de fleste voksne ikke vil synes virke så underholdene men at se børnene er det sjovt, så bliver man selv glad. Var selv i USA for at se filmen, og i kan tro hvor skønt det er (påske dag i biografen) at se små amerikanske børn og voksne grine og være glade under de sjove repplikker, vittigheder og scener. Jeg sad selv ved siden af min 15 årige dreng (som godt kan forstå engelsk) og ved siden af en anden teenager på ca. 17 år. og i kan ikke tro hvor meget de grinte. Så det er en film de fleste teenager sikkert også vil grine meget af.
James Marsden gjorde et godt skuespil under filmen, og hans præsentation med den seje hare var gode.
Selvom denne film sikkert er en (rigtige) amerikaner vil forstå!!!

Bella Devenga

Tak for anmeldelsen Raxter, vis det ikke var for din anmeldelse ville jeg slet ikke have set filmen. Den er super sød og sjov, og selv de helt store børn vil nyde den (piger og de fleste drenge) en vældig sød familiefilm, som jeg skal have på Blu-ray og se igen.

Biografens Baretter

Underholdene, sød og sjov familiefilm som kan anbefales til børn i alle aldre. Jeg syntes at den er sød og hyggelig og var slet ikke kedelig.

Alvin Teenageren

okay hop har måske en lidt latterlig start men nå først vi kommer videre bliver den intressant. Jeg ar aldrig grint under en forrestilling før som jeg gjorde da jeg var inde og se Hop. Jeg så den med 4 af mine venner og vi må sige at den da ikke vil skuffe teenagere. Vi var ikke engang ssikre på om det var den perfekte film at se, men den vidste sig at være okay.

Jensuser/8705

jep, genial påske familiefilm med masser af lækker slik, og hygge. Den er godt lavet og skuespillerne var utrolige. James Marsden er en rigtig god skuespiller, jeg ville bare ønske at jeg kunne få lov til at høre hans originale stemme. Men filmen er både sjov og sød og man kan ikke undgå at grine.

The Womanuser/8031

'Hop' er en genialt sjov og fantasifuld hyggelig komedie film som virkelig for børn til att hygge sig. Den kan anbefales imponerende god påske film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.