Cookie- og Privatlivspolitik

Jensen & Jensen

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.08.2011
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Jensen & Jensen
|

'Jensen & Jensen' er en animeret actionkomedie fra en af instruktørerne på 'Rejsen til Saturn'.

Filmen foregår i København i 2019, hvor finanskrisen stadig raser og er værre, end nogen kunne have forudset.

Bygninger forfalder og alt koster penge. Rumænere og polakker har underbudt al byggeaktivitet, Hells Angels har overtaget politiets opgaver, og landet er styret af Danmarksbanken.

Arbejdsløshed, inflation og kriminalitet er skyhøj, hvilket har åbnet døren for et hidtil ukendt erhverv i Danmark: Dusørjægeren.

Brødrene Bjarne og Jimmy Jensen står begge i livstruende gæld, den ene til blodtørstige kreditorer, den anden til en pengegrisk eks-kone.

De vælger derfor at blive dusørjægere og går på jagt efter en af Europas mest eftersøgte forbrydere, Milo, der har lagt onde planer om at kontrollere hele verdens valuta og lægge Danmark i grus undervejs.

Jensen-brødrene er hverken særlig smarte, stærke eller modige og står hurtigt ansigt til ansigt med vanvittige CIA agenter, våbenliderlige vandaler fra Vatikanet og en meget kælen ged.

I jagten på forbryderne lærer 'Jensen & Jensen' hinanden at kende - på godt og ondt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (404 votes)
3.4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... alt i alt rammer 'Jensen & Jensen' bunden af kvalitetsskalaen med et øredøvende brag, der efterlader en målløs." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Er man en præteenage-dreng med hang til humor om hængepatter, synet af lange løg, dildo-, dværge-, pave- og fåre-sex, vil man sikkert grine sig gennem hele filmen. Men paraden af platheder og drengerøvs-humor bliver virkelig hurtigt alt, alt for meget." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Helt sikkert vil et betragteligt publikum tage 'Jensen & Jensen' til sig og more sig kosteligt, og det er alle vel undt. Så gør det vel ikke så meget, at jeg er forbeholden." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Der er faktisk morsomme glimt i 'Jensen & Jensen'. ... Det målbevidste forsøg på at være forrygende fræk og fornøjeligt fordomsfuld ender med især at være ... forstemmende." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Problemet er blot, at det ikke er sjovt. Vist smiler man et par steder, ... men generelt er filmen så fattig på glæde, at den kunne være desinficeret." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wolverine

Sjældent har jeg været så skuffet over en film, og jeg skammer mig decideret over at det er Danmark der har skabt den. Jeg ved ikke helt hvem filmens publikum er ment til at være men hvis det er børn vil jeg sige der er mere sex i filmen end et standart afsnit af True Blood (og det er en del) og derfor ville jeg ikke kalde den ideelt til børn, og hvis det er til voksne må jeg sige at det er en virkelig plat og tom humor. Man sidder hele tiden og venter på at der skal ske noget sjovt men det kommer bare aldrig. Filmen får 1 stjerne da man ikke kan give mindre. Skuespillerne må virkeligt være i penge nød når de siger ja til den slags platheder. Jeg havde set nogle forfilm og trailere med Mick Øgendahl og Nicolas Bro som var ret sjov men jeg det gør det bare mere sørgeligt når de er det sjoveste der er at sige omkring filmen. 70 kr. ud af vinduet...øv

René Munch Nielsen

Jeg har været inde i biografen og se Jensen & Jensen torsdag d. 11.8.11. Jeg må sige at filmen er sjov på mange områder, meeeen den må længere ud for at blive hamrende sjov. Der er mange sjove replikker i filmen og den er lavet okay godt. Men humoren er lidt lav. Det gøre mig ikke noget at filmen kun varer 1 t. og 20 min. Hvis den havde været længere var jeg sikkert faldet i søvn. Jeg havde store forventninger til filmen og blev noget skuffet.
Jeg giver 3 stjerner til filmen. Både for at der er noget humor i den og handlingen er okay. Men hellere ikke mere.

Tanja

Vil starte med at sige, at grafikken ligger i den virkeligt dårlige ende. Flere steder i filmen havde jeg et indre grineflip på grund af, at grafikken var så dårlig. F.eks. når de løber, bevæger deres ben sig ekstremt langsomt, så det nærmest ligner, de flyver. Publikummet i filmen er også rigtig, rigtig dårligt lavet. The Sims har endda bedre grafik!
FIlmen... Ja, den er ikke nem at bedømme. Den er både utroligt forudsigelig, rimelig dårlig og alligevel sjov på samme tid. Dog synes jeg, at den er alt for sjofel. Det, at filmen skal være så sjofel konstant, tager virkeligt en stor del af det sjove fra filmen.
Selve plottet er meget forudsigeligt, og jeg synes sgu, jeg har set noget ala den film mange gange før.
Filmen får tre stjerner af mig, fordi der stadigt er nogle sjove inputs en gang i mellem.

Mads Frederik

Hvorfor er det at man ikke tror at man kan lave en sjov dansk animationsfilm uden at den skal være overdreven sjofel?

katho

hvist du kan lig "Rejsen til Saturn". vil du også syndse om Jensen & Jensen, humern går lidt igen og dog har den sin egen.

TheGreatAngel

jeg er helt vild med de danske animationsfilm, og har en drøm om selv engang at ligge stemme til en figur, men glæder mig da vildt til den 11.
jensen & jensen bliver da for nice :D

Moritzuser/629052

Årets ringeste film!!! Var til forpremiere i går, og den latterlige film fik på intet tidspunkt biografsalen til at grine. Mine 3 venner og jeg blev enige om, at det muligvis var den dårligste film nogensinde.....

Jeg synes ellers, at "Terkil i knibe" var mega sjov, og at "Rejsen til Saturn" var ok, men kan kun fraråde jer at bruge tid og penge på at gå ind og se "Jensen & Jensen"!

Rafael rixuser/14793

Den ser sjov ud, men jeg må sige at animationerne ser lidt primitive ud, det ligner grafikken fra et spil tilbage fra 2006. synes at den kommende "Ronald Barbaren" der er lavet af de samme folk, ser langt mere lovende ud!

 fornavnuser/682344

Rafael: det er et helt andet hold der har lavet ronald babaren.

FlederGirluser/822470

Ja, jeg vil også understrege at de to film INTET har med hinanden at gøre. Det er to forskellige firmaer, som har lavet filmene. Det er rigtigt at folk fra begge film har arbejdet på "Rejsen til Saturn" tilbage på A-film engang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.