Cookie- og Privatlivspolitik
Harry Potter-team filmatiserer Stephen King

Harry Potter-team filmatiserer Stephen King

’The Stand’ et skridt nærmere biografen

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Stephen Kings roman fra 1978 (genudgivet i en udvidet version i 1990) blev til en mini-serie i 1994, og nu skal spillefilmsversionen forfattes og instrueres af henholdsvis Steve Kloves og David Yates.

Kloves, der har skrevet manus til alle Harry Potter-film med undtagelse af Harry Potter and the Order of the Phoenix, har arbejdet sammen med David Yates på de sidste fire film i serien, og nu står det succesfulde makkerpar overfor endnu en filmatisering af et stort litterært univers (denne gang på 823 sider).

’The Stand’ handler om en virus, der udrydder 99,4 % af menneskeheden, og om hvordan det resterende samfund, eller mangel på samme, efterfølgende reagerer.

Selvom om filmen (eller filmserien) sandsynligvis bliver mere dyster end de mørkeste øjeblikke i Harry Potter, ligner Yates og Kloves alligevel de rette mænd til opgaven grundet deres filmlitterære erfaring.

’The Stand’ får tidligst premiere i slutningen af 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
astronautuser/1015176

Intet står selvfølgelig evigt fast, men de fleste filmatiseringer af Stephen King ender desværre alligevel med ikke at være videre vellykket. Forstår godt hvis filmfolkene får kolde fødder når oddsene er så åbenlyst imod projectets succes.

Christian

Super! Nu skal en af de bedste mini-serier nogensinde også voldtages for simpel profit. The Stand (1994) er simpelthen så gennemført fantastisk, og den burde have stået som den endelige filmatiseringen af bogen - punktum! Steven King var med på producer-siden og dukker også op i selve serien. Det var ganske enkelt perfekt på alle områder. Jeg husker stadig, hvordan jeg sad KLISTRET til TV'et af spænding.

Men som det desværre så ofte ses nu om dage, så er de ved at løbe tør for ordentlige idéer, og i stedet tager man fantastiske film eller serier og genindspiller dem i mere eller mere tvivlsomme udgaver. En af de seneste helligbrøder var The Taking of Pelham 123, efter min mening den bedste spændingsfilm fra USA i 70'erne, der absolut skulle besudlets af en HÅN af en genindspilning, og det skal vi bare synes er pragtfuld, blot fordi Denzel og Travolta er med. Walter Matthau vendte sig i graven!

Visse ting skal bare ikke gøres om, fordi første forsøg var så gennemført. Jeg er sikker på at folkene bag den er superdygtige, så lav noget andet!

En genindspilning af The Stand? Den skal jeg så afgjort IKKE se.

Katja

Det skal nok blive spændende! The Stand er en af mine yndlings bøger, og serien er også vildt god! Gad vide hvem det er der skal spille Flagg og Mother Abigail

Robin

den film er DEN bedste film jeg nogen sinden har set!!!! skal blive fedt at få den i en nyere version.

Amanda

Jeg er helt klart enig med dig Bettina og deres samarbejde var virkeligt sublimt på HP filmene. Jeg ser frem til hvad de kan udrette med denne.
Mvh

Bettinauser/90572

Jeg vil glæder mig til at opleve især David Yates visuelle stil i the Stand. Jeg har været utrolig imponeret over hans visuelle arbejde med Harry Potter universet. De dyster farver, filter og effekter hjælper virkelig til at understøtte stemningen i filmen, og er også utrolig smuk og samtidig skærmende at se på... Endnu en filmperle??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

4 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

5 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter