Cookie- og Privatlivspolitik

Ronal Barbaren

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.09.2011
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ronal Barbaren
|

I 'Ronal Barbaren' møder vi Ronal, en selvværdsramt, ung barbar, der stik modsat sine muskuløse og olie-indsmurte stammefæller i landsbyen desværre er en vaskeægte slapsvans.

Skæbnen vil dog, at barbarernes overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da ondskabens fyrste, Volcazar bortfører hver eneste levende barbar - på nær Ronal.

I kampen mod ondskaben må må Ronal i selskab med den buttede skjald, Alibert, den smukke, men dødsensfarlige skjoldmø, Zandra, og den metroseksuelle elver-vejviser, Elric overkomme utrolige strabadser i en verden befolket af højrøvede elvere, bimbo-amazoner og piercede orker i læderchaps og G-streng.

Stemmerne leveres af bl.a: Anders Juul, Preben Christensen, Lars Mikkelsen, Lars Bom, Bodil Jørgensen og Gitte Nielsen, mens 'Ronal Barbaren' er produceret af holdet bag Terkel i knibe og Rejsen til Saturn.

'Ronal Barbaren' vises også i 2D.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (311 votes)
4.8
3.5

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Heldigvis gør humoren, at børn i alderen 9-13 år er den oplagte målgruppe. Forældrene kan også godt grine med, hvis de ellers kan komme til for horder af barbarer med bare balder." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Historien er klassisk og universel. Humoren er rigtig god, og det samme er skuespillerne, som lægger stemme til. ... 3D’en er fin og med replikker[ne] ... rammer den plet hos de unge, men vi voksne griner også med." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "Det er overraskende forudsigeligt og meget lidt forargende på den morsomme måde. Stik imod, hvad man kunne forvente af netop disse bagmænd. At filmen desuden bag al facaden er en politisk korrekt udviklingshistorie fortalt med grov langsommelighed, gør overordnet ”Ronal Barbaren” til en omgang tandløs barbar-blabla." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... selv om Einstein Film ikke ligefrem præsenterer en ny relativitetsteori, er deres animationsteknik ..., effektive dramaturgi og vittige dialog så veldoseret og integreret, at resultatet alligevel er mere interernationalt konkurrencedygtigt end 'Jensen & Jensen'..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Ronal har vægtløse nosser og blæste babes, amazoner med forhistoriske siliconebryster, som bl.a. Gitte Nielsen laver lækre stemmer til. Det ligner en stor fejlvurdering. Jeg fik i hvert fald mere end nok." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michaeluser/16536

Har vundet 2 billetter til forpremieren i aften.
Er lidt bange for at jeg måske er en 17-18 år for gammel til at se filmen, men nu må vi se.

Anmeldelse kommer i morgen, og jeg krydser fingre for en god film.

Michaeluser/16536

Filmen er sådan set meget god, masser af potentiale, men en ting ødelægger den dog. Nemlig karakteren, Alibert.

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor han skal tale som en lallende idiot - ved godt at ungdommen taler sådan nu om dage, men det er da ufatteligt træls at høre på.

Hvis man er +20 tror jeg man skal holde sig langt væk. Det er ulideligt!!!

Ærgeligt, når den nu har potentiale til meget mere.

Sofia

F*ck den ser fed ud, SKAL så meget ses! Det ville være så synd at gå glip af den!

TheGreatAngel

yes endnu en dansk animations film :)
skal sku ses på præmiere dagen.

Amanda

Er det det man kalder sort humor, He, He. Jeg er på:-)
Mvh

Vigiluser/9028

Så skal der grines igen i bio. he he:)

Marlon Campbell

hørt (sofia) den kan ikke være andet en sjov

Daniel Bentien

Vi har ikke været opmærksomme på, at det skulle være en forkert trailer, men den, du kan klikke på nu, er den nye og helt rigtige Ronal Barbaren-trailer.

Hilsen Daniel - kino.dk

Sofiauser/885960

Jeg er da allerede spændt på at se den i biografen :D

Rafael rix

jeg synes sgu ikk i ka kalde det en familiefilm med den trailer!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.