Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Teacher

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
23.06.2011
| |
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Teacher
|

'Bad Teacher' er en grov komedie om den absolut egocentriske og dovne Elizabeth Halsey (Diaz), som muligvis værste lærer nogensinde.

Hun vil gøre alt for at blive gift med en rig mand samt få de perfekte silikonebryster - ikke mindst så hun kan komme væk fra sit rædselsfulde job som underviser.

Da den stenrige vikar Scott (Timberlake) starter på Elizabeths skole, går jagten derfor ind.

Elizabeth tager alle midler i brug, men Scott er desværre en oprigtig idealist, og Elizabeth er derfor nødt til rent faktisk at lære eleverne noget.

På rollelisten til 'Bad Teacher' finder man også Jason Segel fra 'Forgetting Sarah Marshall' og 'I Love You, Man'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (558 votes)
4.6
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en serie af gags uden sammenhæng. I en situationskomedie er det sjove, at karaktererne ikke udvikler sig. For en spillefilm er det eksistensberettigelsen, at de gør det." (Iben Albinus Sabroe - Information)

 • BT

  "... hæmmet af forfatterens tydelige frygt for det nytænkende. Det sjove er ofte blot irriterende. Og det, som giver sig ud for at være klamt og grænseoverskridende er blot ordinært og set alt for mange gange før." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  " Nok er det plat, men det er også velkomment politisk ukorrekt, frækt og forførende." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Sjusket kameraarbejde, fejlklip og forkerte vinkler tyder på, at folkene bag forgæves har forsøgt at redde filmen i postproduktionen – men den kan ikke reddes." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Jake Kasdan ... instruerede senest den sjove 'Walk Hard' (2007)... 'Bad Teacher' er en skuffelse i forhold, men rollen som selvisk heks klæder Cameron Diaz." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla

Filmen havde bestemt noget over sig, den var morsom og fangede da også lige nogle grin hist og pist.
Men havde følelsen da jeg kom ud af biffen at filmen stille og roligt blev glemt, handlingen hænger ligesom ikke fast.

Ikke en film man kan sidde og snakke om, ej det var sjovt det der.
Men stadig en god søndags film, Hyggen er helt i top mens man ser den.
Men ellers ikke en film hvor samtalen kan handle om filmen.

Dog skal jeg da have den når den engang kommer på tilbud i stereo studiet :)

Juliette Schaufuss

Mig og min søster syntes, at den var rigtig underholdende. Det var godt at se Cameron Diaz i en anderledes rolle end den typiske søde og smilende pige, som hun plejer at spille. Hun er en god skuespillerinde, som trækker filmen op sammen med Lucy Punch som spiller Amy Squirrel. De to er da bare for skøre! :D Synes det var mærkeligt at se Justin Timberlake, som den noget sære vikar Scott. Hvor var han dog bare UNATTRACTIVE!
Alt i alt 4 stjerner herfra.

Nadineuser/13852

Filmen handler om en pige, der blevet voksen på at live med strømmen (go with the flow).

Hvordan i al verden hun er blevet uddannet lærer ved jeg virkelig ikke... Hun drømmer om at sidde på sin falde #*@% dagen lang og lave intet andet end at nyde luksus livet. Hun har glemt sin passion for livet og det hun arbejder med... Humoristisk film med et wake up call.

Man får helt ondt af figurerne til tider men dybte gående er den ikke. Måske hvis du er faldet i et sort hul i livet og trænger til grine, vil denne film kunne give dig noget omtanke og et grin. Men ellers er det en ringe film som måske ikke ville være vidst i biografen, hvis det ikke var fordi Cameron Diaz, var med.

kirstenuser/117267

Det var en ok film, lidt kedlig

Kristine

Nice film !(; Underholdende, og der sker hele tiden noget, så man kommer HVERT fald ikke til at kede sig på noget som helst tidspunkt. Så det er jo nice nok (-:
Dog kan jeg godt lide film som påvirker én, eller får én til at tænke bagefter, hvilket som desværre lige koster den her film én stjerne (-:

Laura

Hvis Cameron Diaz ikke havde spillet hovedrollen ville filmen næsten være pinlig! Den er underholdende lidt af tiden, men bestemt ikke en film jeg køber på dvd.. filmen skal kun ses en gang ellers bliver det for meget :(

Dorthe

Jeg syntes da den var meget god

Jesper

De må enten ikke være rigtig kloge eller også har de for mange penge. Det er en lortefilm, hvis det ikke var for enkelte biroller som fx Lucy Punch der spiller Amy Squirrel. Jeg håber at de medvirkende har taget sig godt betalt for at medvirke.

Diana

Hvis man kan lige silikonepatter og en lidt nørde Timberlake, skal den bare ses, fedt at se Timberlake spille en lidt anderledes rolle end han plejer. Vil se både han og hunkøn kan se den :D

Sanneuser/763955

Sjov og underholdende komedie, som dog umiddelbart er lige så god på dvd til en billigere penge;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.