Cookie- og Privatlivspolitik

Bridesmaids

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
21.07.2011
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bridesmaids
|

'Bridesmaids' (Brudepiger) er en komedie, hvor to kvinder konkurrerer om at planlægge deres fælles venindes bryllup.

Da Annie finder ud af, at hendes bedste veninde Lillian er forlovet, må hun simpelthen være hendes brudepige.

Annie ejer dog ikke en rød øre og hun må derfor bluffe sige igennem de dyre og bizarre ritualer. Men hun er fast besluttet på, at køre de andre brudepiger af banen, så alle kneb gælder.

'Bridesmaids' er produceret af Judd Apatow ('Knocked Up', 'The 40-Year-Old Virgin', 'Superbad').
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (630 votes)
5
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Den hylende sjove 'Brudepiger' vil overbevise dig." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Dobbeltmoralen i den næsten Harry Potter-lange, produktreklamespækkede og aldeles forudsigelige film er så fedtdrivende, at den burde komme med en advarsel fra sundhedsmyndighederne." (Jakob Levinsen)

 • Berlingske

  "Spilletiden på 125 minutter er måske en anelse for lang, men heldigvis er man godt underholdt i samtlige minutter." (Kasper Olsen)

 • Børsen

  "Annie spilles af Kristen Wiig, og hun er, som resten af filmen, ekstremt morsom. ... 'Brudepiger' anbefales varmt, det er ganske enkelt sommerens bedste grin i biograferne." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "... komikeren Kristen Wiig, der har skrevet manus og selv spiller Annie, kan godt rydde reolen til en Oscar. Hun er så supercool, sej, sjov, sørgmodig, sig selv, saftig, sexet og sjældent frisk, at hun fra nu af vil få alt i Hollywood til at gå i bryllupskage." (Michael Holbek Jensen)

 • Politiken

  "... et forfriskende bud på en sympatisk kvindelig komedie med sødme og sjofelhed. Filmen er bedre, end den selv tror." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "En fin film til voksne veninder, som vil grine - og græde - over sig selv." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nannauser/648600

Tag ind og se den med din bedste veninde, og vent på den kommer ud på dvd så i kan se den igen !!!!
Jeg var underholdt helt til næste dag, jeg synes bare den var så god!! Jeg overvejer at tage ind og se den igen!
Hovedpersonen spiller alt for nice!! :D

Anneuser/56888

Jeg var inde og ser Brudepiger med noget familie og havde egentlig ikke de helt store forventninger til filmen. Jeg troede det bare var endnu en tøse film med noget tøsefnidder og en lykkelig slutning. Men den overraskede virkelig positivt. Filmen er hylende morsom, jeg har ikke grint så meget over en film med kun kvindelige komikere i lang tid og på samme tid været en smule flov over at være kvinde. Det er seriøst en film der er værd at se, hvis man er en der elsker virkelig god humor og nogle enkelte virkelig pinlige og klamme scener..

SUSANNE user/935765

DET ER DOG DEN SJOVESTE OG BEDSTE FILM JEG HAR SET I BIO I MANGE ÅR:)

Therese

Yaaaaaay siger jeg bare!

Jeg var inde og se denne film til tøsetorsdag midt i sommeren og troede lidt jeg vidste hvad jeg gik ind til. En rigtig tøsefilm, og det er den skam - bare tilsat lidt sej og klam drengerøvs humør
- og der er jeg meget glad for at se i en pigefilm! For pigefilm kan da også være sådan her og behøver ikke være de samme romantiske komdier som ALLE har det samme plot med de sterotype smukke, lækre mænd og smukke kvinder i hovedrollerne.

Jeg syntes tilgengæld også at anmeldelse jeg havde læst på hjemmeside for tøsetorsdag arragemnet var noget anderledes end denne her, og den anden var lidt (meget) misvisende. Men jeg fik et godt grin og samtidig nogle oprigtige følelser, ikke kun plat humor!

Jeff

Kirsten Wiig is a comedy star to watch. Funny in Paul, funnier in this! The wedding dress shop scene is an instant classic ;o)

Nadineuser/13852

en drengerøvs film i kvindetøj med stilletter.

Er din kæreste en rigtigt drengerøv, kan du som reelt aldrig få ham med i biografen.. så kan jeg garantere dig for han bliver vild med denne film.

Det er som at se The Hang Over med kvinder i rollerne i stedet for det vulgære mænd. Der ingen lille piges drøm over dette bryllup. Det dog en masse skører kællinger der går amok på hinanden. En kvinder der ingen tillid har til mænd eller venskab som arbejder i en forretning hvor hun konstant skal sælge smykker til denne type forhold.

Vil hellere se The hangover II end at se denne fim igen! Der ved man i det mindste hvad man går ind til.

Metteuser/589938

Har lige været inde og se filmen, og den er helt fantastisk! Den kan klart anbefales - tror også at drenge vil kunne få sig et godt grin over den.
Skuespillerne er super dygtige, og der er så meget comedy med under hele filmen. Græd næsten af grin på et tidspunkt!

Louise Froberguser/6470

Du kommer til at grine af skuespillerne, dig selv og de andre i salen som ikke kan lade være med at grine af denne skønne film.. Kan klart anbefales :)

emmelie

Den er super morsom. En film, der bare skal ses!!

Isabella

Den var skide sjov til tider, men overordnet var den kedelig... Tynd historie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.