Cookie- og Privatlivspolitik

State of Play

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.05.2009
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
State of Play
|
I 'State of Play' kommer den fremadstormende politiske komet Stephen Collins (Ben Affleck) til at stå i et uheldigt lys, fordi hans assistent bliver myrdet.

Redaktøren, der lugter blod, sætter Cal McCaffey (Russell Crowe) på sagen, for han har engang været venner med Collins.

McCaffey må dog snart sande, at når de tunge politiske spillere har satset milliarder på at køre en mand i stilling som kommende præsidentkandidat, så betyder venskab ikke ret meget - og sandheden endnu mindre!

Kevin McDonalds ('Touching the Void','The Last King of Scotland') film er baseret på den engelske mini-serie af samme navn fra 2003.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (411 votes)
4.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en rodet affære, der periodevis holder spændingen." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "'Ikke spor gammeldags' er svaret, når historiens ingredienser er så gode, som de er i 'State Of Play'. Som reporter og politiker slår Russell Crowe og Ben Affleck gnister." ()

 • Ekstra Bladet

  "En hæsblæsende, effektiv thriller baseret på solidt håndværk, gedigen spænding og godt skuespil." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... god underholdning med gode skuespillere." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Weekendavisen

  "De seks timelange tv-afsnit er kogt ned til lige godt to timer, så der er røget en del detaljer i svinget. ... Her får vi i stedet de mest oplagte klicheer..." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmususer/731845

Typisk amerikansk drama - den lille mand mod det store firma! Men misforstå mig ikke - filmens plot er helt fantastisk og rigtig godt tænkt! Filmen har, efter min mening, kun en fejl. I forsøget på at gøre Ben Affleck nogle år ældre har man farvet hans bakkenbarter en smule grå, det holder ikke - og var for mig et så forstyrrende element, at den desværre "kun" kan få 5 stjerner.

Sandrauser/761514

En anelse forudsigelig, men Russell Crowe gør det super godt i rollen som den lidt 'flippede' journalist. Han trækker klart karakteren op.
En god film.

Henriette69

Endnu en rigtig god film med Crowe.
Han er en super skuespiller, som forstår at fange hver eneste af hans film-karakterer og nærmest gøre dem til ham selv, og fastholde vores interesse for dem og historien.
Super film med et super plot, som først bliver afsløret til allersidst i filmen.
God spænding, og et par gode smil.
Man kan sgu da ikke andet end holde af den mand ;)

Vegas

af stolen... sådan sidder man hele filmen igennem.. den er simplethen alt for spændende den film.. gribende plot og velspillet! Masser af gode roller, store som små... Jason Bateman stjæler ganske enkelt de scener han er med i ... og Russell Crowe er som altid genial... selv Ben Affleck er til at holde ud! Så det kan kun gå for langsomt med at komme ind i biografen mørke og nyde filmens intense stemning fra første til sidste minut! Go fornøjelse!

esiuluser/14124

God film, med et plot der ikke er helt gennemskueligt. Russel Crowe er rigtig fed i denne rolle og Helen Mirren er også supergod som "streng tante"-agtig ;-)
Se den

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.