Cookie- og Privatlivspolitik

Milo på Mars

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
30.06.2011
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mars Needs Moms
|

Disney-filmen 'Milo på Mars' følger en dreng ved navn Milo.

Det er i begyndelsen af sommerferien, og Milos mor giver ham opgaver som at så frø i haven og spise sine grøntsager.

Efter Milo maler sin søsters hoved lilla, giver hans mor ham husarrest.

Da Milo falder i søvn, lander et rumskib i deres have. En flok marsboere bortfører hans mor, og Milo beslutter sig derfor for hende.

Filmen er baseret på billedbogen af samme navn af Pulitzer Pris-vinderen Berkeley ”Berke” Breathed.

'Milo på Mars' vises i Danmark i 3D med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.4
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "...lidt gammeldags og charmerende hyldest til familien, forståelsen og kærligheden." (Henning Høeg)

 • Berlingske

  "Resultatet er en politisk korrekt "familiefilm" i ordets mest provokerende betydning, og den indskriver sig i amerikansk populærkulturhistorie på linje med dengang, Al og Tipper Gore fik indført en advarsel om uartige tekster på rap-CDer og lignende." (Iben Albinus Sabroe - Information)

 • Jyllands-Posten

  "I det hele taget oser filmen både i sig selv og i den larmende danske versionering af at være lavet af folk lige så langt væk fra både ømhed og humor, som marsboerne er fra klassiske familieværdier." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "Der er sjove, Nasa-tro detaljer i rumteknologien, og kampen for Mors liv giver ægte gribende scener, men netop den vil afgjort forskrække mindre børn." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Allerede fra filmens start er man fuldstændig hooked på at følge hovedpersonernes skæbne gennem denne rørende historie om en drengs dristige redningsaktion efter sin mor.

Filmen gør nemlig i starten brug af en klassisk finte. Den viser nogle hverdags scener, som både voksne og børn straks kan identificere sig med. Og vupti, sympatien for Milo og hans mor er i skabet.

Niveauet holder ikke hele vejen, men slutter af på bedste vis med en ærke amerikansk feel good slutning. Og sådan skal det være med familiefilm.

Læg i iøvrigt mærke til marsboernes sprog. Det er virklig godt lavet.

Lars

Set med datter og søn.

Ja, denne film er i bedste USA stil, en film om familien og moderens hårde rolle. Den handler om kærlighed og det kommer især til udtryk i en enkelt scene der mere eller mindre forklarer hvad moderkærlighed er.

Jeg kan godt lide at figurerne ikke er "modeller", og således har Milo flyveøre og filmens anden helt "glibber", er meget overvægtig. Hans karakter er tilgengæld møgirriterende.

Hele filmen opsummeres i en scene hvor Milo og hans mor kæmper for overlevelse. Milos hjelm der giver ham mulighed for at få luft i lungerne smadres imod den hårde klippe.
Milos mor tager sin egen hjelm af, sætter den på Milo, og da han forfærdet ser sin mor ude af stand til at trække vejretselv, knækker hun håndtaget af hans hjelm så han ikke kan få den af.

Det er det, en mor er parat til at gøre for sine børn, og en ret stærk scene.

Personligt mener jeg filmen er ok, men det er ligegyldigt, for mine børn var vilde med den og de taler om hvor vigtigt det er at hjælpe til og passe på hinanden.....Det er da stort!

Nicolaiuser/319840

den var rigtig god kunne godt lide slutningen

SJOKuser/811628

Fuldstændig latterligt at den kun går 1 sølle uge i meget få biografer midt i sommerferien med 1 forestilling dagligt. Min søn havde ellers glædet sig til at se Milo På Mars i 3D, men det synes Nordisk Film åbenbart ikke han skulle. Nu må vi så nøjes med 2D, når den udgives på video. Nordisk film vil nok forsvare sig med dårlige "seertal" og det havde de så selv bestilt på forhånd! Rigtig dårlig kundeservice, når man tager i betragtning, at Kino for længst har reklameret med at filmen ville blive vist i biografen og premieren i foråret blev endda også udsat!

Lukasuser/526558

Alle gode film kommer vist tilsyndeladende i juni, det skal i min dagbog over bedste måned nogensinde :D

Nadineuser/13852

trailer: http://disney.go.com/disneypictures/marsneedsmoms/

Var helt 100% sikker på jeg havde set traileren i biografen, var helt 100% sikker på det ikke er den trailer jeg lige har set . Forvirret!

Men ok, ud fra den trailer jeg nu engang har set så... Den er klart i samme stil art som Polar Ekspressen. Den ser helt klar hyggeligt ud, tro dog jeg ville vente med at se den til den kom ud på DVD.

For at fokusere på filmen, minder den mig om hvilken som helst film, hvor der er en bortførelse til stede, med rum væsner. Synes dog tegne metoden er lidt for tæt om af hvordan mennesker rent faktisk ser ud.

emiluser/714356

prøv at læs resume så kan i se hvorfor jeg siger wow

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.